BladeRunner Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 nie bój nic.. wystartujemy razem jak się wszystko dobrze poukłada.. Echhhhhh Jutro mam dyżur ze "szkodnikami" wiec niestety odpadam Seans wróżenia innym razem
kazak Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 mnie dopadło przeziębienie, co się wykluwało od poniedziałku - więc do następnego tygodnia... cholera by to...
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2015 Alle dzisiaj liczny spocik mamy
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2015 Już po, dzięki za jak zwykle fajne spotkanie.
Klubowicze Piootr Opublikowano 29 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2015 Dziś mija równe 5 lat odkąd dołączyłem do Burgmanijnego forum. Fajnie być z Wami ! Spotkanie pełne ciekawych rozmów, a na koniec przelocik na odnowiony Łazienkowski. Do zobaczenia za tydzień.
Sysgone Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 O, nawet i ja się załapałem na fotkę - i to z tej lepszej, tylnej strony ;-) Dzięki za spota i przelot Łazienkowskim.
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2015 Spocik fajny Dzieki za wszystkie pogaduchy. Ludzi dzisiaj tyle, że nie z każdym pogadałem. Muszę chyba z zalożenia wcześniej przyjezdzac. Przelocik NOWYM Łazienkowskim ok, czyli po staremu,. Ale uważam że przelocik do łazienkowskiego był jeszcze bardziej super. Nie staliśmy na żadnym światełku ale jakoś tak wyszło że nie polecieliśmy w drugą stronę przez Ł. Pzdr
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2015 Tak dobrze wam poszło bo ja za forpocztę robiłem Spocik - spoko, dzięki za pogaduchy. Ł - bez zachwytu, most jak most. Może oświetlenie odrobinę lepsze.
Sympatycy irasko Opublikowano 29 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2015 Dzięki za miłe spotkanko. Jak zawsze było bardzo przjemnie. Do następnego razu.
marycha Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Dzięki za spotkanie Widzę, że parę minut za wcześnie wyszedłem, bo bym z Wami mostem się przejechał
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2015 My też dziękujemy za spotkanko, pogaduchy, było miło. Do następnego.
padre Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Dzięki również za spotkanie:) Tak jak Paweł napisał, "Ł" bez rewelacji ale oświetlenie o wiele lepsze;) Kto jeszcze nie był może zajrzeć:
Bosy Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 A wyście się na tym Łazienkowskim to spodziewali darmowego piwa i panienek na rurach? ;)
Sysgone Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 No a jak? Naoglądaliśmy się filmiku z otwarcia, z fajną panienką, to i liczyliśmy na coś podobnego ;-)
dr.big Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 Za tempo remontu należą się gratki , ile to trwało, zaledwie z 7 miesięcy?
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 30 Października 2015 Użytkownicy Opublikowano 30 Października 2015 Teraz w Polsce wszystkie, no może większość inwestycji otwiera się przed czasem- taka moda Da się?
Użytkownicy Vince Opublikowano 30 Października 2015 Użytkownicy Opublikowano 30 Października 2015 Moda nie moda, wybory były, to otworzyli..
Klubowicze DaniL Opublikowano 30 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2015 Jakby chodziło o wybory to by otworzyli tydzień wcześniej, a tak to co - pierwszy sukces PiSu?
Bosy Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Za tempo remontu należą się gratki , ile to trwało, zaledwie z 7 miesięcy? Jeżeli tempo było skorelowane z jakością wykonania to niewątpliwie . Sceptykiem z natury będąc powiem tylko, że historia odnotowała już przypadki przedterminowych otwarć inwestycji, które potem sypały się w zastraszającym tempie.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 30 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2015 Artur ! Fotka zbiorowe wyśmienita. Supero pogaduchy i cenne rady koleżeńskie. Jednym słowem fajny spocik i ciekawy przejazd Łazienkowskim. Do zobaczyska
Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2015 Dzięki "Sekto" za wczorajszego spota. Fajnie że jesteście, można się raz na tydzień zresetować. Wracając złapałem pierwszego jesiennego drifta i to nie na liściach - bądźcie czujni!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Listopada 2015 Administrator Opublikowano 6 Listopada 2015 Miło było, zresztą pewnie - jak zawsze ... i mamy nowego skarbnika z dekoltem Do następnego.
kazak Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 ja też bardzo dziękuję za spocik. Paweł- reset to na prawdę słuszne określenie - i niby na trzeźwo a jednak pomaga ;-) ja dojechałem bez przygód i nadzwyczaj sprawnie... dłonie tylko zmarzły bo cały czas nie zakupiłem odpowiednich rękawiczek.. ech... ten cholerny brak czasu... do zobaczenia 11-go
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 6 Listopada 2015 Użytkownicy Opublikowano 6 Listopada 2015 Miło było, zresztą pewnie - jak zawsze ... i mamy nowego skarbnika z dekoltem Do następnego. Ooo, a ja przegapiłem
Dunaj Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 K Żałuj ,żałuj Radek Dzięki wszystkim. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi