Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie bój nic.. wystartujemy razem jak się wszystko dobrze poukłada..

Echhhhhh

Jutro mam dyżur ze "szkodnikami" wiec niestety odpadam

Seans wróżenia innym razem ;)

Opublikowano

mnie dopadło przeziębienie, co się wykluwało od poniedziałku - więc do następnego tygodnia...

cholera by to...

• Klubowicze
Opublikowano

Alle dzisiaj liczny spocik mamy :)

a8b1f8aa7f27f70d9d8fe169c5704da6.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Już po, dzięki za jak zwykle fajne spotkanie. :)

WP_20151029_19_23_23_Pro__highres.jpg

WP_20151029_19_24_43_Pro__highres.jpg

WP_20151029_19_24_52_Pro__highres.jpg

WP_20151029_19_25_28_Pro__highres.jpg

WP_20151029_19_26_24_Pro__highres.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Dziś mija równe 5 lat odkąd dołączyłem do Burgmanijnego forum. Fajnie być z Wami !

Spotkanie pełne ciekawych rozmów, a na koniec przelocik na odnowiony Łazienkowski.

Do zobaczenia za tydzień.

Opublikowano

O, nawet i ja się załapałem na fotkę - i to z tej lepszej, tylnej strony ;-)

Dzięki za spota i przelot Łazienkowskim.

• Klubowicze
Opublikowano

Spocik fajny :) Dzieki za wszystkie pogaduchy. Ludzi dzisiaj tyle, że nie z każdym pogadałem. Muszę chyba z zalożenia wcześniej przyjezdzac. Przelocik NOWYM Łazienkowskim ok, czyli po staremu,. Ale uważam że przelocik do łazienkowskiego był jeszcze bardziej super. Nie staliśmy na żadnym światełku :) ale jakoś tak wyszło że nie polecieliśmy w drugą stronę przez Ł. Pzdr

• Klubowicze
Opublikowano

Tak dobrze wam poszło bo ja za forpocztę robiłem ;)

Spocik - spoko, dzięki za pogaduchy. Ł - bez zachwytu, most jak most. Może oświetlenie odrobinę lepsze.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanko. Jak zawsze było bardzo przjemnie. Do następnego razu.

Opublikowano

Dzięki za spotkanie

Widzę, że parę minut za wcześnie wyszedłem, bo bym z Wami mostem się przejechał

• Sympatycy
Opublikowano

My też dziękujemy za spotkanko, pogaduchy, było miło. Do następnego.

Opublikowano

Dzięki również za spotkanie:) Tak jak Paweł napisał, "Ł" bez rewelacji ale oświetlenie o wiele lepsze;) Kto jeszcze nie był może zajrzeć:

Opublikowano

A wyście się na tym Łazienkowskim to spodziewali darmowego piwa i panienek na rurach? ;) ;) ;)

Opublikowano

No a jak? Naoglądaliśmy się filmiku z otwarcia, z fajną panienką, to i liczyliśmy na coś podobnego ;-)

Opublikowano

Za tempo remontu należą się gratki :clapping: , ile to trwało, zaledwie z 7 miesięcy?

• Użytkownicy
Opublikowano

Teraz w Polsce wszystkie, no może większość inwestycji otwiera się przed czasem- taka moda :msn-wink:

Da się?

• Użytkownicy
Opublikowano

Moda nie moda, wybory były, to otworzyli.. ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Jakby chodziło o wybory to by otworzyli tydzień wcześniej, a tak to co - pierwszy sukces PiSu?

;)

Opublikowano

Za tempo remontu należą się gratki :clapping: , ile to trwało, zaledwie z 7 miesięcy?

Jeżeli tempo było skorelowane z jakością wykonania to niewątpliwie :clapping: . Sceptykiem z natury będąc powiem tylko, że historia odnotowała już przypadki przedterminowych otwarć inwestycji, które potem sypały się w zastraszającym tempie. :blush:
  • Klubowicze
Opublikowano

Artur ! Fotka zbiorowe wyśmienita. Supero pogaduchy i cenne rady koleżeńskie. Jednym słowem fajny spocik i ciekawy przejazd

Łazienkowskim. Do zobaczyska :smile1:

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki "Sekto" za wczorajszego spota. Fajnie że jesteście, można się raz na tydzień zresetować.

Wracając złapałem pierwszego jesiennego drifta i to nie na liściach - bądźcie czujni!

• Administrator
Opublikowano

Miło było, zresztą pewnie - jak zawsze :)

... i mamy nowego skarbnika z dekoltem ;)

Do następnego.

Opublikowano

ja też bardzo dziękuję za spocik. Paweł- reset to na prawdę słuszne określenie - i niby na trzeźwo a jednak pomaga ;-)

ja dojechałem bez przygód i nadzwyczaj sprawnie... dłonie tylko zmarzły bo cały czas nie zakupiłem odpowiednich rękawiczek.. ech... ten cholerny brak czasu...

do zobaczenia 11-go

• Użytkownicy
Opublikowano

Miło było, zresztą pewnie - jak zawsze :)

... i mamy nowego skarbnika z dekoltem ;)

Do następnego.

Ooo, a ja przegapiłem :frusty:

Opublikowano

K

Żałuj ,żałuj Radek

Dzięki wszystkim.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...