Sympatycy KriSSo Opublikowano 23 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2015 ALIEN, Ty zrobiłeś to prawo jazdy w końcu, czy nie? Nic się nie chwaliłeś itd... Napisz jak się sprawy mają
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Października 2015 Administrator Opublikowano 23 Października 2015 Specjalny gość Whats Up ! Jest jednak rozbieżność optyczna. Tutaj oryginał Spot faktycznie rześki... ale było miło jak zawsze. Dzięki i do zobaczenia
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 23 Października 2015 Użytkownicy Opublikowano 23 Października 2015 A ja powiem, że kto przyjechał na 2oo ten nie zmarzł Faktycznie było miło i sympatycznie A dzięki temu, że nie padało unikneliśmy trzydniowego wietrzenia ciuchów.......
Tatko Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Długi czego Ty chcesz przecie frytki całkiem przyjemnie capią Pozdrawiam.
BladeRunner Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Wczoraj do której byliście? Bo jako nowy chciałem się przywitać.
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2015 Spocik w trakcie. Specjalny gość Whats Up ! Jest jednak rozbieżność optyczna. Tutaj oryginał Panowie, jestem przekonany, że Kolega GzymssS miał na myśli innego "bohatera" w swojej stylizacji Ale wejście miał!
marycha Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 o to chodziło tak apropo, z kim wracałem wczoraj ze spotu? sorka, ale jescze nie pamietam wszystkich nicków
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 23 Października 2015 Użytkownicy Opublikowano 23 Października 2015 Marycha, wydaje mi się, że startowałeś z kolegą Dunajem. Andrzejku frytki to ja lubię czasem zjeść....
Alien Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 KriSSo , póki co teoria zaliczona jeszcze praktyczny .Jako że nie zmieniam skutera na mocniejszy (z wyboru) to nie mam ciśnienia na szybkość podchodzenia do egzaminu do tego wlaśnie junior mi się urodził wiec nie śpieszy mi się nigdzie. Apropo , pytanko do koleżanek/kolegów , chciałbym mieć naklejki forumowe/mazowieckie te przezroczyste i ew. te białe , gdzie mógłbym uderzyć z prośbą o takowe , dzięki z góry.
JuStA Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Dzięki za wczorajszy spocik, trochę zimno było jak dla mnie, ale jak to niektórzy stwierdzili, że "było przyjechać w ciuchach motocyklowych" Do następnego. P.S. O naklejki trzeba się uśmiechnąć do Ojca Dyrektora
Klubowicze .maniek Opublikowano 23 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2015 Dzięki za miłego spota, i pogaduchu w miłym towarzystwie było trochę zimno ale pewnie że byłem puszką .Pozdrawiam i do następnego.
Sympatycy Jaco Opublikowano 23 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2015 Wczoraj do której byliście? Bo jako nowy chciałem się przywitać. Jak dobrze polewają to siedzim nawet do rana. Nie ma reguły, to nie szkoła. Czasami do 20 - 21, a czasami do 19. Zależy co i jak w temacie , rozumisz Pan.
Tatko Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Jacenty dobrze prawi nie ma reguły zależy kto ile może wypić Pozdrawiam.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2015 Zgdzam się z przedmówcami i jeszcze dodam że są i tacy co muszą dzień dłużej zostać hehe ...taka impreza
Klubowicze arturas Opublikowano 24 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2015 Żarty, żartami panowie, chłopak nowy, a tutaj taki cień na nasze spotkania rzucacie. Nie wiadomo co sobie o nas pomyśli.
BladeRunner Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 :D No bez przesady, raczej psychiki mi to nie zniszczy... Poza tym byłem około 21.30 w Cafe na spotkaniu kolegów z forum Subaru
Tatko Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Artur jakie tam żarty niech się Nowi przyzwyczajają do dobrych nawyków co by nie było zaskoczenia Pozdrawiam.
BladeRunner Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Raczej nie mam czego się obawiać za dużo tego typu "integracji środowiskowych" przechocziłem i sam organizowałem Tak czy inaczej mnie się nie da wystraszyć co najwyej zniesmaczyć, ale to inna historia
Tatko Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Myślę że każdy z Nas ma poczucie humoru i zna się na żartach,lepiej śmiać się do łez niż płakać. Pozdrawiam.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 28 Października 2015 Użytkownicy Opublikowano 28 Października 2015 Tak jak w poprzednie i kolejne czwartki
kazak Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 nie bój nic.. wystartujemy razem jak się wszystko dobrze poukłada..
BladeRunner Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Tak jak w poprzednie i kolejne czwartki "ekskjuze mła" że zapytowuję Dobrze że mam telepatię na +5 a chiromancję na +7 :lol2:
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 28 Października 2015 Użytkownicy Opublikowano 28 Października 2015 To Ty jak taki uzdolniony jesteś to Ci troszkę na tym spocie zejdzie :Jumpy: A kto pyta nie błądzi
marycha Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Może po zrobimy przejazd nowootwartym mostem ?
Rekomendowane odpowiedzi