Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Żeby nie było... :)

Spot co prawda mniej liczebny ale jakże zacny i mega wesoły.... Bo i tematy były wesołe ;)

Thx i do następnego.

• Użytkownicy
Opublikowano

Uśmiałem się konkretnie :Jumpy:

Ciekawe gdzie Ci wszyscy co na mierzeje nie pojechali....... :confused:

• Sympatycy
Opublikowano

Człowiek dowiedział się jakie są ciekawe sposoby na zbijanie ceny przy zakupie sprzętu :clapping:

I co nie pojechali na mierzeję w środę i czwarte pewnie się pakowali i dla tego ich nie było.

Do następnego.

PS Padre

Zdjęcia wysłałem.

Opublikowano

pozdrowienia dla ostatnich spotowiczów obtrabionych S-Max ok 21 stojących jeszcze przy Caffe66 ul. Prymasa Tysiąclecia 74 i widziałem ze było odmachane :) niestety ale mam treningi w czwartki bo rusza już w ta sobotę II LIga siatkówki w której to gram w AZS UW :(

Opublikowano

Dziekuje za pierwszego spota:)jako swiezak naprawde fajnie bylo ,troche z dala, bo wiadomo nowi ludzie ,,,a ja taki niesmiały:)ale widze zwariowane towarzystwo i oto chodzi..Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdro dla wszystkich wytrabionych stojących na spocie o 19.45 niestety treningi pozbawiają mnie przyjemności spotowania ?

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za ostatniego spota , był bardzo wesoło i jak na pierwszy raz jestem wdzięczny za kilka rad.Pozdrawiam do następnego jeśli czas pozwoli.

• Sympatycy
Opublikowano

Pozdrawiam do następnego jeśli czas pozwoli.

Czyli do jutra :-).

Pogoda ładna się zapowiada a niektórzy będą musieli puszką przyjechać :-(. Do zobaczenia.

Opublikowano

Dziękuję za spora jak zawsze bylo fajnie:)a do tego zimno .chłodno i do domu daleko;)a przy okazji zjeba na przywitanie od kolezanki za adidasy:)obiecuje poprawę. ..a i po 2 min wygrywamy ze szkotami:)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzięki za pogaduchy....do następnego

• Klubowicze
Opublikowano

Zmarzłem! Ale fajnie było z wami pogadać - dzięki! :)

Pierwszy raz mi się zdarzyło żebym ostatni odjeżdżał ze spota...

Opublikowano

Pgizi zeby nie mecz to swiezaki pewnie ostatnie by odjechali:)

Opublikowano

Bardzo fajnie było Was poznać. Do nastepnego razu.

• Administrator
Opublikowano

Miło było powitać nowe osoby a także zobaczyć stałych bywalców spotów czwartkowych Mazowsza :)

Do następnego :thumbs_up:

• Sympatycy
Opublikowano

Zimno jak jasna cholera, dzięki za miłego spocika,pogaduchy,itd

Kamil weź się wreszcie za robotę

• Sympatycy
Opublikowano

Miło Was było dzisiaj zobaczyć. Do następnego razu.

Opublikowano

Dzięki za spota

Opublikowano

Dzięki za spota jak zwykle miło tylko dlaczego tak zimno.

A co do adidasów to nie był ochrzan tylko troska ;) i Kazakowi też się dostało ;)

Dla mnie powrót do domu nie był miły ponieważ paskudny pan uszkodził mi Zelmerka :(

da7574b8be563daccaa46579dae57f2e.jpg

Nat, Kamil dzięki, że się zatrzymaliście.

Opublikowano

A dziękuję Justa za troske:)a i przykro mi ze zemlerkowi się dostało. .pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

JuSta wszyscy mamy smutne miny ,że ktoś ci zrobił przykrość :confused: Dzięki za za miłe spotkanie i pogaduchy. Mimo chłodu coś was ciągnie na spota. Pozdrawiam i do następnego.

Opublikowano

Justuś ale Tobie myślę że nic się nie stało :question::blush:

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Miło było oglądać Wasze twarze, chociaż krótko :)

Justa przykre zdarzenie i kłopotliwe, ale to tylko sprzęt a uszkodzenie niewielkie szybko naprawisz.

Opublikowano

Temperatura powietrza za ciekawa nie była ale za to towarzystwo gorące ;) Przy okazji okazało się, że część z nas, od wielu lat ma wspólnych znajomych :)

Jaco - no wezmę, wezmę :)

JuStA -Twoje machanie oraz miejsce i sposób zaparkowania Zelmerka sprawiło, że kwestia podjechania nie podlegała żadnej dyskusji.

Opublikowano

JuStA -Twoje machanie oraz miejsce i sposób zaparkowania Zelmerka sprawiło, że kwestia podjechania nie podlegała żadnej dyskusji.

dokładnie tak - jak tylko Ciebie zobaczyłam byłam skłonna jeszcze na lewym pasie zeskoczyć z Silverki i przez 3 pasy na piechotę z odsieczą biec ;) dobrze, że niczym poważnym się to zamieszanie nie skończyło - zelmerek zyskał chwilowy dołek w "policzku" :)

Jaco, Ziuta - jeszcze raz wielkie dzięki :)

A pozostałym Burgmaniakom dziękuję za miło spędzony czas (jak zawsze ;) ) do następnego

Opublikowano

A ja niestety jak co czwartek pozdrawiałem jadąc i trabiąc na trening :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...