Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Września 2015 Administrator Opublikowano 24 Września 2015 Żeby nie było... Spot co prawda mniej liczebny ale jakże zacny i mega wesoły.... Bo i tematy były wesołe Thx i do następnego.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 25 Września 2015 Użytkownicy Opublikowano 25 Września 2015 Uśmiałem się konkretnie Ciekawe gdzie Ci wszyscy co na mierzeje nie pojechali.......
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2015 Człowiek dowiedział się jakie są ciekawe sposoby na zbijanie ceny przy zakupie sprzętu I co nie pojechali na mierzeję w środę i czwarte pewnie się pakowali i dla tego ich nie było. Do następnego. PS Padre Zdjęcia wysłałem.
malutkiv6 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 pozdrowienia dla ostatnich spotowiczów obtrabionych S-Max ok 21 stojących jeszcze przy Caffe66 ul. Prymasa Tysiąclecia 74 i widziałem ze było odmachane niestety ale mam treningi w czwartki bo rusza już w ta sobotę II LIga siatkówki w której to gram w AZS UW
dejon Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Dziekuje za pierwszego spota:)jako swiezak naprawde fajnie bylo ,troche z dala, bo wiadomo nowi ludzie ,,,a ja taki niesmiały:)ale widze zwariowane towarzystwo i oto chodzi..Pozdrawiam
malutkiv6 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Pozdro dla wszystkich wytrabionych stojących na spocie o 19.45 niestety treningi pozbawiają mnie przyjemności spotowania ?
sylwek 70 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Dziękuje wszystkim za ostatniego spota , był bardzo wesoło i jak na pierwszy raz jestem wdzięczny za kilka rad.Pozdrawiam do następnego jeśli czas pozwoli.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2015 Pozdrawiam do następnego jeśli czas pozwoli. Czyli do jutra :-). Pogoda ładna się zapowiada a niektórzy będą musieli puszką przyjechać :-(. Do zobaczenia.
dejon Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Dziękuję za spora jak zawsze bylo fajnie:)a do tego zimno .chłodno i do domu daleko;)a przy okazji zjeba na przywitanie od kolezanki za adidasy:)obiecuje poprawę. ..a i po 2 min wygrywamy ze szkotami:) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Hekler Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Dzięki za pogaduchy....do następnego
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2015 Zmarzłem! Ale fajnie było z wami pogadać - dzięki! Pierwszy raz mi się zdarzyło żebym ostatni odjeżdżał ze spota...
dejon Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Pgizi zeby nie mecz to swiezaki pewnie ostatnie by odjechali:) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Semen Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Bardzo fajnie było Was poznać. Do nastepnego razu.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Października 2015 Administrator Opublikowano 8 Października 2015 Miło było powitać nowe osoby a także zobaczyć stałych bywalców spotów czwartkowych Mazowsza Do następnego
Sympatycy Jaco Opublikowano 8 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2015 Zimno jak jasna cholera, dzięki za miłego spocika,pogaduchy,itd Kamil weź się wreszcie za robotę
Sympatycy irasko Opublikowano 8 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2015 Miło Was było dzisiaj zobaczyć. Do następnego razu.
JuStA Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Dzięki za spota jak zwykle miło tylko dlaczego tak zimno. A co do adidasów to nie był ochrzan tylko troska i Kazakowi też się dostało Dla mnie powrót do domu nie był miły ponieważ paskudny pan uszkodził mi Zelmerka Nat, Kamil dzięki, że się zatrzymaliście.
dejon Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 A dziękuję Justa za troske:)a i przykro mi ze zemlerkowi się dostało. .pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze El Diablo Opublikowano 8 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2015 JuSta wszyscy mamy smutne miny ,że ktoś ci zrobił przykrość Dzięki za za miłe spotkanie i pogaduchy. Mimo chłodu coś was ciągnie na spota. Pozdrawiam i do następnego.
Tatko Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Justuś ale Tobie myślę że nic się nie stało Pozdrawiam.
Klubowicze Ewik Opublikowano 9 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2015 Miło było oglądać Wasze twarze, chociaż krótko Justa przykre zdarzenie i kłopotliwe, ale to tylko sprzęt a uszkodzenie niewielkie szybko naprawisz.
Kamil Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Temperatura powietrza za ciekawa nie była ale za to towarzystwo gorące Przy okazji okazało się, że część z nas, od wielu lat ma wspólnych znajomych Jaco - no wezmę, wezmę JuStA -Twoje machanie oraz miejsce i sposób zaparkowania Zelmerka sprawiło, że kwestia podjechania nie podlegała żadnej dyskusji.
nat Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 JuStA -Twoje machanie oraz miejsce i sposób zaparkowania Zelmerka sprawiło, że kwestia podjechania nie podlegała żadnej dyskusji. dokładnie tak - jak tylko Ciebie zobaczyłam byłam skłonna jeszcze na lewym pasie zeskoczyć z Silverki i przez 3 pasy na piechotę z odsieczą biec dobrze, że niczym poważnym się to zamieszanie nie skończyło - zelmerek zyskał chwilowy dołek w "policzku" Jaco, Ziuta - jeszcze raz wielkie dzięki A pozostałym Burgmaniakom dziękuję za miło spędzony czas (jak zawsze ) do następnego
malutkiv6 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 A ja niestety jak co czwartek pozdrawiałem jadąc i trabiąc na trening
Rekomendowane odpowiedzi