Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A znaczki jakoweś bedo to i jo sie pisze :Jumpy:

Pozdrawiam.

Opublikowano

A znaczki jakoweś bedo to i jo sie pisze :Jumpy:

Pozdrawiam.

Jak by co-to mamy korki po WYBOROWEJ zamiast znaczków,przeciesz wiesz !piwko

Opublikowano

a co ma się szykować?? jak co tydzień ok 19.00 będą świetni ludzie, z którymi można pogadać, pośmiać się i miło spędzić czas. Zapraszamy :)

zatem wpadne...

pozdrawiam

Opublikowano

widzę, że zainicjowana przeze mnie i Kamila grupa "Patologia" przyjęła się :) i nawet zaczyna się rozrastać ;) a Trenex i Szyszczak przy tworzeniu grupy jak najbardziej byli i nawet brali czynny udział (pozdrawiam domek nr 7) ;)

ostra_impreza_byla_2015-05-20_19-12-41.jpg

Opublikowano

Zapisy do grupy na Mierzei :) Korki, kapsle, znaczy znaczki, GRATIS :)

Opublikowano

Strach zapytać o litraż wpisowego / składka członkowska ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

I tu wszystko zależy od pojemności MAXI :) należy skorzystać z wzoru - pojemność 2oo x ilość km na spot / wiek kierującego... itd. można dojść ile słodyczy jest w tych inaugurujących spotkaniach :) więc chłopie nie przejmaj się szczegółami tylko przybywaj :)

... a tak w ogóle to prognozy mówią, że od piątku chłodniej ...brrrr, więc SPOT i czwartek znów zapowiada się wyśmienicie

Opublikowano

dokładnie.

ja nawet przełożyłem ostatnią wizytę serwisową i stawię sie choć by nie wiem co...

więc do zobaczyska.

• Sympatycy
Opublikowano

Melduję grzecznie że grupa "szlifierek" też zawita :Jumpy: :Jumpy: :Jumpy:

Opublikowano

Czy będzie ta ładniejsza strona czy ta brzydka ? ☺

• Sympatycy
Opublikowano

Czy będzie ta ładniejsza strona czy ta brzydka ? ☺

Ja Ci dam ładna czy brzydka :boxing:

Opublikowano

Wybacz ☺

Opublikowano

Witam czy spotkanko jak zawsze w miejscu:0

Caffe66 ul. Prymasa Tysiąclecia 74.

Bo wlasnie wkoncu po pol roku ciagania sie z PZU odebram Maxi no i przydało by sie was poznac osobiście :)

Opublikowano

Jak coś się zmieni, to i zmieni się w opisie wątku ;-)

Opublikowano

He, he... a najlepsze w tym jest to, że prekursorzy grupy Naszej Kochanej Patologii piszą, że nic o niej nie wiedzą :D

Pozdrowienia dla domku nr 7 :)

PS Oczywiście zapraszamy w czwartek.

• Administrator
Opublikowano

Druga połowa września a tu słupek rtęci wskazuje 29°C Beautiful.gif

Klimat się nam ociepla... a i zima ma być w tym roku podobno bardzo łagodna, zresztą i ta ostatnia była lekka.

Tak więc do zobaczenia o 19stej scooter.gif

Opublikowano

no i po pierwszym spocie :clapping:

Wielkie dzięki za spotkanie jeszcze nie bardzo kojarzę i pamiętam osoby które poznałem ale myślę ze z czasem uda mi się :Jumpy:

Dzięki bardzo za naklejeczki koledze ...? i softshella koledze .....? za mega fajna bo pierwsza przejażdżkę pod narodowy :notworthy:

No i koledze ....?? za namiar na Piotrka do warsztatu

no i do zobaczyska na następnym :flex:

• Sympatycy
Opublikowano

Naklejki dostałeś od Burgiego, kurtkę od Wrzonia a jechałeś obok Worlana ( żółty Tmax) ;)

Opublikowano

Naklejki dostałeś od Burgiego, kurtkę od Wrzonia a jechałeś obok Worlana ( żółty Tmax) ;)

a dzieki bardzo to juz cos hihi :blush:

mam nadzieje ze jak na swiezaka to nie przeszkadzalem jak jechalismy staralem sie ogarnac jak moglem swoja 125 :blush:

Opublikowano

... a jak staliście na czerwonym na rondzie, pod C66, to długimi błysnął Wam Sysgone, który pędził na spotkanie z Ravenem ;-)

Opublikowano

Sławek,Piotr,Jan dzięki za pomoc przy jasno-widoczności.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Andrzej S - spać nie możesz, czy dopiero dotarłeś do domu?

Dzięki za spota i gifty (do rozliczenia się) :)

Opublikowano

Kamil o tej godzinie to ja już po robocie a co do spania jak się nie ma z kim to się nie śpi :msn-wink:

Pozdrawiam.

Opublikowano

No i koledze ....?? za namiar na Piotrka do warsztatu

Namiar dostałeś ode mnie " kazak " - spoko - ja też zaczynałem dopiero co (kwiecień) a już się czuję jak bym tu był lata całe.... (kwestia fajnego towarzystwa)

Opublikowano

witam,

ja również dziękuję Wszystkim za spotkanie i wspólną przejażdżkę oraz Burgiemu za naklejki

pzdr i do następnego razu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...