marycha Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 , a ja dzisiaj nie mogłem być Kiedy i gdzie będą następnym razem?
Sympatycy Jaco Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Po nieobecności na pięciu spotach, dziś dotarłem. Było jak zawsze miło, dzięki za pogaduchy i śmiechy. Idę palulu, jutro Leniwiec.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Administrator Opublikowano 13 Sierpnia 2015 , a ja dzisiaj nie mogłem byćKiedy i gdzie będą następnym razem? Pewnie w kolejny czwartek... Jak nie zapomnę zabrać. Miły spot, miły przelot pod tęcze na Zbawiciela a później odwiedziny u Zygmunta Trzy jako takie foty z dziś: Lody .. - Max'y U Zygmunta Do następnego
padre Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Hejka! Nie ma może jakiegoś chętnego wariata, który jutro na spot jedzie puszką z okolic Mokotowa? Z Tapatalk-iP6
Jerry_R Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 A jako "plecak" da rade? Wtedy RAVEN, moze i ja - bedziemy leciec z Mokotowa.
Raven Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Taaaaaa.... to trzeba będzie kufry ściągnąć i dać z 4 bary w tylną oponkę :) Taaaaaa.... to trzeba będzie kufry ściągnąć i dać z 4 bary w tylną oponkę :)
padre Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Hahaha.... Jako plecak nie dam rady:( Jeszcze kopyta zginać całkiem nie mogę(( Z Tapatalk-iP6
Sympatycy Jaco Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Hejka! Nie ma może jakiegoś chętnego wariata, który jutro na spot jedzie puszką z okolic Mokotowa? Z Tapatalk-iP6 My puszką lecimy ale z NDM
padre Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 My puszką lecimy ale z NDM Oj:( To tez daleko:( Może ktoś przez Stegny leci... Z Tapatalk-iP6
Gieńka Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Tak krótko dzięki wszystkim za spota.
Maruda Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 My już W domu dzięki za dzisiejszego spota. Ziuta,Jacuś i Maniuś życzymy wam jak najszybszego powrotu do zdrowia ??
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 My dwa szlify już w domku, dzięki za spota. Do następnego. https://goo.gl/photos/gqrNZNmxzwPnh4cSA
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dzieki za zajfajnego jak zwykle spota, ktory dzisiaj oj długi. Zdrowka i cierpliwosci tym wszystkim ktorzy tego potrzebuja, a w szczegolnosci 2+1 wyszlifowanym. Bomber dziekowac za grecki akcent, musze teraz tylko schlodzic.. Pinek dzieki za pamiec, jeszcze sie powdzięczę
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Witam Potrzebna pomoc SlawoyAMD w drodze do Kazimierza Dolnego stanął w Sierpcu. Potrzebuje pomocy w uruchomieniu pojazdu bez kluczyka. Nr tel do Sławka 604 061 705
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Na dzisiejszym spocie będą do odebrania kurtki softshel.
Bart1 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Będę dziś na swoim ścigaczu o zawrotnej pojemności 70 ! Jestem zmuszony przez 3 miesiące się nim poruszać domyślcie się dla czego :unsure:Proszę się ze mnie nie śmiać i mnie nie dobijać Wysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dziękuję za fajnego spota w tak licznym gronie i za pogaduchy. Ewikowi i Wrzoniowi za ogarniecie tematu softshelli, mój leży idealinie Do następnego
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2015 A ja się cieszę, że na spocie upewniłem się że nasze "szlifierki" powoli dochodzą do formy. No i git!
Klubowicze El Diablo Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Pozdroo wszystkim uczestnikom dzisiejszego spota Zawsze z chęcią siadam na skutra i jadę zeby zobaczyć wasze uśmiechnięte buziaki. Do zobaczyska !
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ale fajne spotkanie. Normalnie , po ludzku się za Wami stęskniłem. 1.5 godziny minęło "jak z bicza trzask". XMarcinX - miło powiać znów wśród swoich na Polskiej ziemi - fajna przygoda za Tobą. Może kiedyś ... się przydarzy ... Mariusz - pogadamy na różne tematy wkrótce, dziś czasu zabrakło ... szkoda Po spocie pognaliśmy z Irasko, Sobierem i Daniłem na Ł3. Wynik pozytywny więc ... znów przyjdzie dzielić czwartkowe jesienne wieczory pomiędzy Burgmanię i Legię. Damy radę ! Super było się znów spotkać z moimi współpodróżnikami do Austrii i Włoch: Arturasem, Irasko, Jaankiem i Sobierem. To był naprawdę wesoły wyjazd. W tym miejscu specjalne pozdrowienia dla Alfiego i Doroty. Wkrótce się zobaczymy.
dr.big Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Widzę, że na spocie był drugi po Tmaxie "porządny" skuter czyli C1 ;) ...
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Piootr, nic dodac nic ująć było miło, a atmosfera jak zwykle - rodzinna i frekwencja powakacyjna powraca. Marcinie i Slawku fajnie ze z buta! z podróży od razu na spot. Gratki dla podroznikow!!! Dołączam jeszcze kilka moich foci...
ALFI Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Dzięki za pozdrowienia, pozdrawiamy również wszystkich!!!
kazak Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Hej, ja dziś muszę odpuścić - jadę podłubać przekładnie z wieczora na Wawer. Tak więc na następny tydzień melduję się po zmianach. Pozdrowienia i do zobaczyska 8-go. kazak
Rekomendowane odpowiedzi