Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Jak mi się uda przybyć to wezmę naklejkę.

Opublikowano

Dwie ;-) - a ja przywiozę flaszkę ;-)

Opublikowano

Będzie flaszka to może i Ja podjadę :).

Opublikowano

Hej , będzie jakiś burgmaniak na Burgmanie 650 po 2005 roku , sprzedałem swoją 250 i przymierzam się do zakupu właśnie takiego modelu . Chciałem zobaczyć jak prawidłowo powinien chodzić taki sprzęt . Skrzynia cvt i silnik.

Pozdro

Opublikowano

Powinien być mój kolega Darek z Piaseczna na Burku 650. No i ja z Dunajem też wpadniemy dziś ;)

• Administrator
Opublikowano

Ja dopiero za tydzień postaram się dotrzeć.Pozdrowienia z deszczowego pomorza :-) - dokładnie z Ustki

Opublikowano

Witam,

To za tydzień ja się piszę

Pzdr

Opublikowano

Pozdrawiam z urokliwej i słonecznej kudowy niestety nie ma tu wypożyczalni skuterów i na drogę 100 zakrętów pojechałem samochodem. Uwaga cześć trasy ma nową nawierzchnie ale większość to porażka szczególnie dla dwóch kółek. Piękne winkielki ale dwa samochody zaliczyły strome pobocze. Z dojazdem do Kudowy też nie jest ciekawie co chwila to wahadło i trzeba odczekać. Jedna scena była niepowtarzalna czekamy na przejazd a tu nic nie jedzie krew mnie zalewa a po kilku minutach babka na towarze a za nią sznur tirów

Scena niepowtarzalna...

Opublikowano

Wiem że ktoś się pytał czy będę dzisiaj, bo chciał zobaczyć kamere. Niestety nie będzie mnie ponieważ wypadła mi jedna sprawa.

• Administrator
Opublikowano

Spoty są w czwartki :)

Opublikowano

To gdzie się spotkacie, na miejscu, czy pod c66?

Miałem podjechać i uśmiechnąć się C do wrzonia i lepke :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Zbiórka pod C66 przed 19. Start do F1 o 19:15. Kto się nie wyrabia niech jedzie bezpośrednio na Jagiellońską.

Opublikowano

Czy Wszyscy jadą na tor czy ktoś jeszcze będzie po 19.15 pod C66??

Opublikowano

ja planuje się pojawić

Opublikowano

Trenex ja nie biorę udziału w jazdach ale na Jagielońską pojadę zobaczyć jak bawi się Burgmania.

Pozdrawiam.

• Administrator
Opublikowano

Ja pod Cafe66 będę. NIe wiem czy na Jagillońską pojadę bo mam parę rzeczy do załatwienia wracając ze spotu.

• Klubowicze
Opublikowano

Number, mam coś dla Ciebie.

• Administrator
Opublikowano

Number :-))) może być Number :-))))))). Wiem co :-P . Postaram się być przed 19.

Opublikowano

No to i ja mam nadzieje wreszcie dojadę;)

Z Tapatalk-iP6

• Klubowicze
Opublikowano

Zawitalem na spota chociaz bylem nieco odrealniony po ostatnim przelocie z Pragi. Zyje ostatnimi wrazeniami. Dzisiaj atmosfera mocno wyscigowa bo przeciez I GP Burgmanii. Co to sie bedzie dzialo? Bardzo steskniony za nami Piootr laczyl sie przez FaceTime aby przekazac pierwsze wrazenia z jazdy po Stelvio. No ciekawie to wyszlo.. ot Technika

ad4ca21668cad3920bf8dde09ad6211b.jpg

Opublikowano

A ja miałem zaszczyt - gościć ekipę Burgmanii z Zachodniopomorskiego, która zorganizowała spot w Pobierowie, gdzie spędzam urlop :)

I stąd Was również pozdrawiam ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Jerry dzięki, że natchnąłeś nas na ten spot, było super. Miło było Cię poznać.

55ca3c3baab827c0f2e0e457758f9b84.jpg

a05bf25b0cc7cd0922cd7e8fed1c606e.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Zacna ekipa się zebrała. Ja jutro rano frrrrruuu. Znów do "I". Na spocik najwcześniej za 2 tygodnie zawitam

• Administrator
Opublikowano

W związku z pytaniami, dziś na spotkaniu czwartkowym będą dostępne naklejki Klubowe Burgmanii.

Do zobaczenia o 19'ej :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...