Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cholercia, będę jechał z Wrocka, nie wiem, czy zdążę, ale się postaram, obiecuję solennie :lol:

Opublikowano
eh... mnie nie będzie niestety :( @ WoRk

Rozmiar dla Ciebie chyba będzie dobry ta XXXL jest naprawdę duża. Zresztą możemy się spotkać innym razem. W sobotę jest o 12 w Starej Iwicznej msza za motocyklistów kończąca sezon i się wybieram.

No raczej po weekendzie dopiero będziemy mogli się jakoś spotkać. Nie będzie mnie w Wawce cały week.

Ale spoko, jakoś się zdzwonimy ;)

Opublikowano
W sobotę jest o 12 w Starej Iwicznej msza za motocyklistów kończąca sezon i się wybieram.

A M zabierzesz? Mam nadzieję być w Nowej Iwicznej na Mszy...

• Sympatycy
Opublikowano

Za oknem od strony zachodniej widzę czyste niebo i słońce. Będzie dobrze, przyjeżdżajcie na 2oo. Wracając z roboty lało jak z cebra, ale jak ma się ABS-y, to po mokrym jedzie się o wiele przyjemniej. ;)

Opublikowano

Planowałem się pojawić, ale wracając o 16.00 z roboty tak zmokłem, że siedzę teraz z suszarką i "wichuruję" wszelkie moto-ciuchy na jutro do pracy. !sciana

Dobra pogoda już nie pomoże !YES

• Sympatycy
Opublikowano

Dzisiaj na spotkaniu pod R66 powstał pomysł żeby spotkać się jutro na małym spotkanku i wychylić pare kufelków złocistego napoju.Oczywiście bez :) i 4oo.

Umówiliśmy sie jutro ok.20 w R66.

Jeżeli ktoś ma ochote to wpadać śmiało !w00t

Opublikowano
Dzisiaj na spotkaniu pod R66 powstał pomysł żeby spotkać się jutro na małym spotkanku i wychylić pare kufelków złocistego napoju.Oczywiście bez  :) i 4oo.

Umówiliśmy sie jutro ok.20 w R66.

Jeżeli ktoś ma ochote to wpadać śmiało !w00t

Oczywiście my będziemy :)

Opublikowano

Bardzo chętnie! Tymbardziej, że ostatnio nie bywałem w czwartki- delegacja !YES .

Do zobaczenia !yeah

Opublikowano

Chęci są, zobaczę czy żona je podziela !YES

Edit. on i są :D

mam 2/3 miejsca wolne w 4oo w obie strony, wyruszam z Tarmochina ok. 20.00 gdyby ktoś szukał transportu !yeah

Opublikowano

..i to chyba jedna z tych ostatnich :D

Opublikowano
..i to chyba jedna z tych ostatnich :D

Eeeeeeee tam, Panowie !

Jeszcze będzie wspaniale !!!!

Mam nadzieję jeszcze z miesiąc poszaleć..

Do zobaczenia na spocie !

Opublikowano
Eeeeeeee tam, Panowie !

tia.. patrząc na obecną pogodę mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz !placz1

Opublikowano
..i to chyba jedna z tych ostatnich !placz1

Eeeeeeee tam, Panowie !

I tego się trzymajmy . !sciana

Opublikowano

Niniejszym informuję, że do odwołania nie będę się pojawiał na czwartkowych spotkaniach. W ten dzień robotę kończę po 20.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A wpadacie dzisiaj ???

Jestem skutem w robocie bym może zajechał na chwilkę....

PZDR

Opublikowano

Wczoraj dotknął mnie pierwszy minus R66. W środku jest mało miejsca i jeżeli ktoś jest niepalący, to panująca tam siekiera tytoniowa mocno.. hmm, rzekłbym: rąbie. :rolleyes:

A motociuchy następnego dnia są wciąż wczorajsze..

P.S. takie krótkie rozważania: ciekawe jak na nasze oddychające membrany wpływają lepkie osady ze spalanego papierosa, skoro dla przykładu: "smarują" całe płuca czy zbierają się na ścianach (w szczególności na białych bardzo to widać).. dumał ktoś już nad tym? !piwko

Opublikowano

P.S. takie krótkie rozważania: ciekawe jak na nasze oddychające membrany wpływają lepkie osady ze spalanego papierosa, skoro dla przykładu: "smarują" całe płuca czy zbierają się na ścianach (w szczególności na białych bardzo to widać).. dumał ktoś już nad tym? !piwko

oddychają, to one w prospekach jeno :rolleyes:

a tak na serio- skoro odprowadzają parę wodnę na zewnątrz, to wystarczy pocić sie wystarczająco mocno- wtedy nie ma cofki tytoniowej !piwko

Opublikowano

a jak na Twoje oddychajace membrany oddzialywje smog z ktorymi owe membrany maja kontakt gdy jezdzisz po zanieczyszczonych ulicach warszawy?:rolleyes: mysle ze dym papierosowy szkodzi im mniej niz syf jaki mamy na ulicach gdy przeciskasz sie w korkach i stoisz kolo rur wydechowych:)) ps. nie pale i nie bronie palaczy:) tylko smieszy mnie "szkodliwosc dymu na membrany" a "brak szkodliwosci zanieczyszczenia na nie'!piwko sorry:)))

pozdrawiam Gosia

• Sympatycy
Opublikowano

Z góry napiszę, że nie chcę nikogo urazić !piwko

:rolleyes:

Ja też się wczoraj ździebko zniesmaczyłem. Przyłączam się do słów Monka,

Kilkuminutowa obecność w środku knajpy, spowodowała, że kurtka i spodnie

"capią" mi nawet dzisiaj fajami. Co do membrany, to chyba jest O.K. !YES !yeah

A przed przybyciem do R66 nie zauważyłem, żeby kurtka "waliła" ulicznym smogiem. :blink: !w00t

Pie....na zima, a tak fajnie było postać na dworzu albo posiedzieć pod parasolkami !piwko

pzdr

Opublikowano

ale marudzicie;))))

wiadomo ze polska to nie anglia ani usa i sie jara fajki w knajpach i wszystko pozniej smierdzi nie tylko membrany ale wlosy, ubranie itp:)

zostaje albo siedziec w domu albo chodzic do zadymionych knajp:)

Opublikowano

hm.. no dobra, a może by tak przez okres zimowy rozejrzeć się za jakimś fajnym lokalem na spoty albo może... eh... pomarzyć zawsze można... zebrać się kupą i otwotrzyć własną tancbudę :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano
ale marudzicie;))))

wiadomo ze polska to nie anglia ani usa i sie jara fajki w knajpach i wszystko pozniej smierdzi nie tylko membrany ale wlosy, ubranie itp:)

zostaje albo siedziec w domu albo chodzic do zadymionych knajp:)

o żesz w mordę, to już nawet pomarudzić nie można ? :blink:

Dyktatura palaczy !sciana

Tak mawiał "klasyk" (tow. stalin) : "przyzwyczaicie się albo zdechniecie...".;):lol:

Chyba przyjdzie mi posiedzieć w chałupie na d...e... albo w garażu whist

pzdr

Opublikowano

Nic tylko połączyć marzenia Marynarza z lokalem Szorstkiego - i Burgmania ma gdzie spędzić zimowe wieczory z dala od dymu papierosowego !sciana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...