Klaud Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Cholercia, będę jechał z Wrocka, nie wiem, czy zdążę, ale się postaram, obiecuję solennie
Marynarz Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 eh... mnie nie będzie niestety @ WoRk Rozmiar dla Ciebie chyba będzie dobry ta XXXL jest naprawdę duża. Zresztą możemy się spotkać innym razem. W sobotę jest o 12 w Starej Iwicznej msza za motocyklistów kończąca sezon i się wybieram. No raczej po weekendzie dopiero będziemy mogli się jakoś spotkać. Nie będzie mnie w Wawce cały week. Ale spoko, jakoś się zdzwonimy
Gość Ransom Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 W sobotę jest o 12 w Starej Iwicznej msza za motocyklistów kończąca sezon i się wybieram. A M zabierzesz? Mam nadzieję być w Nowej Iwicznej na Mszy...
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2009 Za oknem od strony zachodniej widzę czyste niebo i słońce. Będzie dobrze, przyjeżdżajcie na 2oo. Wracając z roboty lało jak z cebra, ale jak ma się ABS-y, to po mokrym jedzie się o wiele przyjemniej.
monk Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Planowałem się pojawić, ale wracając o 16.00 z roboty tak zmokłem, że siedzę teraz z suszarką i "wichuruję" wszelkie moto-ciuchy na jutro do pracy. !sciana Dobra pogoda już nie pomoże !YES
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2009 Dzisiaj na spotkaniu pod R66 powstał pomysł żeby spotkać się jutro na małym spotkanku i wychylić pare kufelków złocistego napoju.Oczywiście bez i 4oo. Umówiliśmy sie jutro ok.20 w R66. Jeżeli ktoś ma ochote to wpadać śmiało !w00t
antoniaczek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Dzisiaj na spotkaniu pod R66 powstał pomysł żeby spotkać się jutro na małym spotkanku i wychylić pare kufelków złocistego napoju.Oczywiście bez i 4oo.Umówiliśmy sie jutro ok.20 w R66. Jeżeli ktoś ma ochote to wpadać śmiało !w00t Oczywiście my będziemy
Gość stoney Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Bardzo chętnie! Tymbardziej, że ostatnio nie bywałem w czwartki- delegacja !YES . Do zobaczenia !yeah
monk Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Chęci są, zobaczę czy żona je podziela !YES Edit. on i są mam 2/3 miejsca wolne w 4oo w obie strony, wyruszam z Tarmochina ok. 20.00 gdyby ktoś szukał transportu !yeah
monk Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 ..i to chyba jedna z tych ostatnich
DIAMANDA2002 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 ..i to chyba jedna z tych ostatnich Eeeeeeee tam, Panowie ! Jeszcze będzie wspaniale !!!! Mam nadzieję jeszcze z miesiąc poszaleć.. Do zobaczenia na spocie !
monk Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Eeeeeeee tam, Panowie !Jeszcze będzie wspaniale !!!! Mam nadzieję jeszcze z miesiąc poszaleć.. Do zobaczenia na spocie ! tia.. patrząc na obecną pogodę mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz !placz1
sebulba1971 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 ..i to chyba jedna z tych ostatnich !placz1 Eeeeeeee tam, Panowie ! Jeszcze będzie wspaniale !!!! Mam nadzieję jeszcze z miesiąc poszaleć.. Do zobaczenia na spocie ! I tego się trzymajmy . !sciana
Olsen Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Niniejszym informuję, że do odwołania nie będę się pojawiał na czwartkowych spotkaniach. W ten dzień robotę kończę po 20.
DIAMANDA2002 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 A wpadacie dzisiaj ??? Jestem skutem w robocie bym może zajechał na chwilkę.... PZDR
monk Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Wczoraj dotknął mnie pierwszy minus R66. W środku jest mało miejsca i jeżeli ktoś jest niepalący, to panująca tam siekiera tytoniowa mocno.. hmm, rzekłbym: rąbie. A motociuchy następnego dnia są wciąż wczorajsze.. P.S. takie krótkie rozważania: ciekawe jak na nasze oddychające membrany wpływają lepkie osady ze spalanego papierosa, skoro dla przykładu: "smarują" całe płuca czy zbierają się na ścianach (w szczególności na białych bardzo to widać).. dumał ktoś już nad tym? !piwko
Gość stoney Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 P.S. takie krótkie rozważania: ciekawe jak na nasze oddychające membrany wpływają lepkie osady ze spalanego papierosa, skoro dla przykładu: "smarują" całe płuca czy zbierają się na ścianach (w szczególności na białych bardzo to widać).. dumał ktoś już nad tym? !piwko oddychają, to one w prospekach jeno a tak na serio- skoro odprowadzają parę wodnę na zewnątrz, to wystarczy pocić sie wystarczająco mocno- wtedy nie ma cofki tytoniowej !piwko
Pollacco Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 a jak na Twoje oddychajace membrany oddzialywje smog z ktorymi owe membrany maja kontakt gdy jezdzisz po zanieczyszczonych ulicach warszawy? mysle ze dym papierosowy szkodzi im mniej niz syf jaki mamy na ulicach gdy przeciskasz sie w korkach i stoisz kolo rur wydechowych:)) ps. nie pale i nie bronie palaczy:) tylko smieszy mnie "szkodliwosc dymu na membrany" a "brak szkodliwosci zanieczyszczenia na nie'!piwko sorry:))) pozdrawiam Gosia
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2009 Z góry napiszę, że nie chcę nikogo urazić !piwko Ja też się wczoraj ździebko zniesmaczyłem. Przyłączam się do słów Monka, Kilkuminutowa obecność w środku knajpy, spowodowała, że kurtka i spodnie "capią" mi nawet dzisiaj fajami. Co do membrany, to chyba jest O.K. !YES !yeah A przed przybyciem do R66 nie zauważyłem, żeby kurtka "waliła" ulicznym smogiem. !w00t Pie....na zima, a tak fajnie było postać na dworzu albo posiedzieć pod parasolkami !piwko pzdr
Pollacca Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 ale marudzicie;)))) wiadomo ze polska to nie anglia ani usa i sie jara fajki w knajpach i wszystko pozniej smierdzi nie tylko membrany ale wlosy, ubranie itp:) zostaje albo siedziec w domu albo chodzic do zadymionych knajp:)
Marynarz Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 hm.. no dobra, a może by tak przez okres zimowy rozejrzeć się za jakimś fajnym lokalem na spoty albo może... eh... pomarzyć zawsze można... zebrać się kupą i otwotrzyć własną tancbudę
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2009 ale marudzicie;))))wiadomo ze polska to nie anglia ani usa i sie jara fajki w knajpach i wszystko pozniej smierdzi nie tylko membrany ale wlosy, ubranie itp:) zostaje albo siedziec w domu albo chodzic do zadymionych knajp:) o żesz w mordę, to już nawet pomarudzić nie można ? Dyktatura palaczy !sciana Tak mawiał "klasyk" (tow. stalin) : "przyzwyczaicie się albo zdechniecie...". Chyba przyjdzie mi posiedzieć w chałupie na d...e... albo w garażu pzdr
magart Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Nic tylko połączyć marzenia Marynarza z lokalem Szorstkiego - i Burgmania ma gdzie spędzić zimowe wieczory z dala od dymu papierosowego !sciana
Rekomendowane odpowiedzi