Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Fajnie było, dzięki Mariusz za użyczenie tego kosmicznego "motóra". Zawsze to nowe doświadczenie.

Focie

Opublikowano

Dzięki za spota. Kabelki faktycznie muszę schować, bo rażą w oczy.

Ciekaw jestem, co Pgizi wymyślił... ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za miłego :) i dla mnie za krotkiego :( spocika.

Grzesiu focie super. Teraz twój sprzęcik przez duże "D" powymiata focie na forum.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanko. Mariusz - sprzęcik wypaśny :batman: :batman: :batman: Do następnego . Czas na wypoczynek.

• Klubowicze
Opublikowano

Fajnie było się z Wami spotkać, dzięki.

... Ciekaw jestem, co Pgizi wymyślił... ;-)

- spokojnie, zaświtała mi pewna, wstępna koncepcja i jeszcze do końca nie jestem do niej przekonany. Na razie umówmy się, że nie było tematu a jak coś wyjdzie to zamelduję ;)
Opublikowano

Również dziękujemy za spotkanie i pogaduchy :) Fotki super :)

Opublikowano

My z Martuchą też dziękujemy za pogaduchy, Miły wakacyjny spocik.

Grzesiu dzięki za namiar. Już jestem umówiony.

Opublikowano

WITAM. CZY CZWARTKOWE SPOTKANIA W CAFFE66 SA CAŁY CZAS CZY W OKRESIE WAKACYJNYM COŚ SIĘ POZMIENIAŁO I O KTÓREJ GODZ SIE SPOTYKACIE

• Klubowicze
Opublikowano

Nic sie nie zmieniło. Każdy czwartek g.19. Zapraszamy :)

• Klubowicze
Opublikowano

WITAM. CZY CZWARTKOWE SPOTKANIA W CAFFE66 SA CAŁY CZAS CZY W OKRESIE WAKACYJNYM COŚ SIĘ POZMIENIAŁO I O KTÓREJ GODZ SIE SPOTYKACIE

Nie krzycz ! Po prostu przyjedź :D

Opublikowano

Nic sie nie zmieniło. Każdy czwartek g.19. Zapraszamy :)

Jak przyjeżdżam o 20.15 to już praktycznie nikogo nie ma :( . Byłem dwa razy i raczej zrezygnuję, bo wcześniej nie ma możliwości żebym był.

• Administrator
Opublikowano

Jutro pewnie ktoś będzie- nie poddawaj się :-) poza tym teraz okres wakacyjny. Ja postaram się być jutro do 21.

Opublikowano

Zobaczę czy mi się uda, postaram się.

• Klubowicze
Opublikowano

Jak przyjeżdżam o 20.15 to już praktycznie nikogo nie ma :( . Byłem dwa razy i raczej zrezygnuję, bo wcześniej nie ma możliwości żebym był.

Zwykle, przy ładniej pogodzie nie stoimy tylko się kręcimy !scooter !scooter !scooter po mieście. W zimę to tylko siedzenie i herbatka :pepsi: i :eat:

Gospodaruj czas, to tylko 1 raz w tyg.

Opublikowano

Niestety nie da rady wcześniej :(

Opublikowano

jak się dzis poskładam z maszyną i wyrobię - to w końcu muszę się zjawić.. i zakupić kamizelę ;-)

• Sympatycy
Opublikowano

Kamizelki na spocie nie kupisz .......chyba że po kimś ........ ale podpowiemy ci gdzie to załatwić :-)

Opublikowano

no i ja własnie w tym temacie - po poradę ;-)

Opublikowano

Meldujemy się już w domu - dzisiaj krótko, ale bardzo przyjemnie :) dziękujemy kropka Mańkowi za słodkości :)

Justa, Maniek - dzięki za wspólny powrót :)

Opublikowano

Meldujemy się w domu, dzięki za jak zawsze super spocik

Maniek jeszcze raz wszystkiego naj

Piootr dzięki za Mocarza (upsss i się wydało)

Opublikowano

ja też się odmeldowuję.

fantastico i do tego lody dobre ;-)

Opublikowano

Dzięki wszystkim za miłe spotkanko....

• Administrator
Opublikowano

Baza.

Były lody i wspólny przejazd na Puławską. Później jeziorko Elsnerów via Świętokrzyski... A tam niektórzy nawet ryby łowili :)

8800211ef83db54fec2424ee93c517b9.jpg

Miejscówka sympatyczna, faktycznie jeszcze tam wrócimy... Tym bardziej jak wszystko będzie gotowe.

c2c1fea7f99586a7189c457161876be0.jpg

W drodze do bazy 3 patrole z czego 2 suszyły. Dziś jakiś wysyp, na mieście niebiesko jak nigdy ;)

Do miłego...

• Sympatycy
Opublikowano

My też już w domku, było wesoło jak zawsze, lodziki też pyszne, może następnym razem zawitamy do tej fajnej miejscówki. A na koniec kilka naszych zdjęć

https://goo.gl/photos/1iDv7KR1GWvEty4R8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...