JuStA Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 My z Maniutkiem obraliśmy kierunek Łeba, tak więc bawcie się dzisiaj dobrze
JuStA Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Paweł moja strata ponieważ breloczek odbiore w terminie późniejszym.
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2015 Ale na pewno część na urlopach. Serdeczne pozdrowienia z urlopu na Krecie. Wbrew pozorom wszystko w Grecji OK. Dziś miałem całodniowe polatanko piękną Włoszką. Trafiła się nówka sztuczka niesmigana - Piaggio Beverly 300i.
Sqad Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 To ja będę ale tak chwile po 20. To nie uciekajcie
Maruda Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 My już doma dzięki wszystkim za dzisiejszego cieplutkiego spota Dzięki Paweł za pyszne słodkości i bąbelki do picia Andrzej, Sobier dzięki za pyszny pachnący chlebek Takie coś W drodze na spota Posprzątany bałagan w poście. Administracja
Sympatycy Jaco Opublikowano 2 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Lipca 2015 Basia fajne foooooooooooooty A tak poważnie my już też na wiosce, dzięki za spocika. Pawle Najlepszego od nas obydwa. Nocka krótka więc uciekliśmy wcześniej, do następnego. Fooooooooooooty : https://goo.gl/photos/XQZUz8spKNVkzyAe6
nat Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Kamil też już w domu - dziękuję Ewo i Pawle za pyszne ciasto (a dzięki fotkom wiem jak powinno wyglądać
Tatko Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Ja też na bazie,było miło słodko napoje wszelakie ,Paweł dzięki i najlepszego. Była też chwila zadumy niech spoczywa w spokoju [']. Wszystkim dzięki i do następnego. Pozdrawiam.
Klubowicze pgizi Opublikowano 2 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2015 Jeszce raz dziękuję za życzenia, uściski, całusy, itd. Ewie jest miło, że jej produkcja smakowała. p.s. Batmoto bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło.
gruby59 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Dzięki wszystkim za udany spot! Szczególne buziaki dla Ewy i Pawła!!! Do zobaczyska po urlopie, a z niektórymi już za niedługo... Gruby z Zabą
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Lipca 2015 Administrator Opublikowano 2 Lipca 2015 Dzięki wszystkim za spota i za paradę + odwiedziny u Maximusa w rocznicę jego odejścia Z całą pewnością było mu miło z tak licznej frekwencji
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2015 Dzięki za sympatycznego spota i Pawłowe słodkości. ...i na Bluesa też już japka się cieszy. Dołączam 2 focie - jedna dla solenizanta, a druga tak przy milej okazji cyknięta
Administrator Bomber Opublikowano 2 Lipca 2015 Administrator Opublikowano 2 Lipca 2015 `Dzięki za spota . Paweł , jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Trenex Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Dzięki wszystkim za spota i za paradę + odwiedziny u Maximusa w rocznicę jego odejścia Z całą pewnością było mu miło z tak licznej frekwencji To już wiem Kto mi przez wieś Komorów tak wczoraj paradował
Klubowicze PIN Opublikowano 3 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2015 Również dziękuje za miłe spotkanie. Paweł super poczęstunek, buziaczki dla Ewy dziękuje. https://goo.gl/photos/4L4hfbBick8ZcgAN9
Jerry_R Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Dzieki za spotkanie, poczestunek, rozmowy PS: pozniejszym wieczorem jezdzilem po W-Wie, taki 1-osobowy WBN, myslalem, ze moze Was spotkam, odwiedzilem znane punkty, ale nie udalo sie. Niestety prosto ze spota nie moglem, musialem cos zawiesc i schowac do lodowki.
jac555 Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam tylko Wam pozazdrościć zorganizowania i pomysłów! Byłem dzisiaj w Wa-Wie i takiej ilości 200 to ja dawno nie widziałem w Olsztynie jak u was Macie super że możecie się spotkać pogadać bo na Warmii i Mazurach to taka cisza jak by wszyscy wymarli ! Może po wakacjach coś się ruszy ale widzę to marnie ! Pozdro z Olsztyna Jac 555
szyszczak Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam tylko Wam pozazdrościć zorganizowania i pomysłów! Byłem dzisiaj w Wa-Wie i takiej ilości 200 to ja dawno nie widziałem w Olsztynie jak u was Macie super że możecie się spotkać pogadać bo na Warmii i Mazurach to taka cisza jak by wszyscy wymarli ! Może po wakacjach coś się ruszy ale widzę to marnie ! Pozdro z Olsztyna Jac 555 W końcu stołyca
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lipca 2015 Administrator Opublikowano 6 Lipca 2015 Macie super że możecie się spotkać pogadać bo na Warmii i Mazurach to taka cisza jak by wszyscy wymarli ! Wiem, że trochę daleko ale jak będziesz miał kiedyś po drodzę to zapraszamy... W ten i każdy kolejny, następny czwartek
Gość Dawid181 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Dzięki za sympatycznego spota i Pawłowe słodkości. ...i na Bluesa też już japka się cieszy. Dołączam 2 focie - jedna dla solenizanta, a druga tak przy milej okazji cyknięta mam pytanko co ta za sprzęt co siedzi pan w żółtej koszulce???
Sysgone Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 https://www.google.pl/search?q=honda+vultus&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=0yScVdK4GqeAzAOr0qXgCg
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2015 My już doma, krótki ale treściwy spocik. Do następnego. Idę się pakować. https://goo.gl/photos/XAVNh5YWXQkCNM2Z8
Rekomendowane odpowiedzi