Klubowicze arturas Opublikowano 21 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ani wydra, ani kogut, ale dlaczego kura? I oczywiscie Krisso jako pierwszy i trafnie smartfon tak fajnie zafalowal, ze sam niedowierzalem, ale to widac jest ta skrywana szamanska maska
palibrzuch Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam Chciałbym się dowiedzieć do której w czwartek trwa takie spotkanie? Niestety pracuję do 21 i nie wiem czy jest sens jechać?
Bosy Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jeżeli spotkanie jest stacjonarne, to przeważnie ok. 21:00 ostatni Mohikanie się zwijają. Jeżeli zaś pada hasło "na koń", wówczas pod C66 można już wcześniej nikogo nie zastać. Za to można próbować poszukiwań w innych miejscach (np. pod Zygmusiem albo pod stadionem narodowym)
palibrzuch Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zatem daruję sobie ponieważ czas mi nie pozwala na jazdę bez celu Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zatem daruję sobie ponieważ czas mi nie pozwala na jazdę bez celu Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Kolego, jak to : " bez celu ?". Dla większości z nas celem jest jazda, a nie cel. Znajdź czas, przyjedź, zobacz, poznaj ludzi to może zmienisz zdanie.
Sysgone Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Piootr dobrze pisze. Cały dzień robię coś "celowego" - wiesz, jaką przyjemność sprawia mi bezcelowe szlajanie się wieczorem po okolicy? RWBN lub samodzielne przejazdy...? A czwartkowe spoty zawsze są fajne.
Marek93 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Czy skuterowiec bez skutera się nadaje ? po wycieczce w Bieszczady padła mi przekładnia i
Tatko Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Przecież awarię maszyny kiedyś usuniesz. Pozdrawiam.
palibrzuch Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Na myśli cel miałem to że nikogo nie będzie jak dojadę W następnym tygodniu pracuję do 16 to się pojawię mam nadzieję
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2015 Łojej dzisiaj: dzionek ładny, pogoda jak na zamówienie na spota towarzycho spotowe wyśmienite, przejazd przez miasto rewelacja (nawet światełka z grubsza sprzyjały) lodzik miód śmietana malina... I można by tak długo... Dzięki wszystkim za pogaduchy, a wielu nas dzisiaj było i oczywiście tnx za zapowiadane "chęci" Janeczku, Piotrze dzięki za okazyjne słodkości.
Maruda Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 My już w domu dzięki wszystkim za dzisiejszego spota pogaduchy przejazd przez miasto na lody, dzięki Piotrze za słodkości. ?Do następnego ?
Tatko Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Janek dzięki za słodycze jeszcze raz zdrówka i więcej uśmiechu. Piotr też dzięki za słodycze i na nadchodzące imieniny zdrówka i wszystkiego naj. Wszystkim za spotkanko Ania Jacek za spacerek do domku i w ogóle Wszystkim zdrowia i uśmiechu. Pozdrawiam.
Sympatycy Jaco Opublikowano 25 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Czerwca 2015 My też już na kwaterze, dzięki za pogaduchy, Janek jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego.Piootr tobie też Najlepszego. Andre dzięki za odprowadzenie i ..... ty wiesz o co chodzi. Do następnego. https://goo.gl/photo...kmNiVtZRV5nz4J6
Tatko Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jaco Twoje foto nie hula przynajmniej u mnie. Pozdrawiam.
Sympatycy Jaco Opublikowano 25 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jaco Twoje foto nie hula przynajmniej u mnie. Pozdrawiam. Powinno być OK
Klubowicze Piootr Opublikowano 25 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dziekuję za miłe "spot"- kanko. Dziś byłem do samego końca wyjeżdżając spod lodziarni na Puławskiej grubo po 21. Miło będzie się z Wami zobaczyć, ale dopiero 16 lipca ! Teraz 2 tygodnie dla rodziny:
Klubowicze pgizi Opublikowano 25 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ale lodów ogórkowych nie polecam, oj nie ! Dzięki Wiara za spocisko. p.s. W drodze powrotnej natknęliśmy się na Konorexa - sprzedał Kymkacza i ujeżdża Bandita 650. Pogadaliśmy chwilę, pozdrawia Burgmanię.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Czerwca 2015 Administrator Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzięki wszystkim za super spota, było jak zawsze - gicio Takie 2 fotki spod lodziarni Ps. Nie wiem, czy to złudzenie ale podczas powrotu miałem wrażenie, że nastąpił jakiś mega wysyp robactwa latającego. Kopruchy atakowały nawet podczas postoju na światłach
Klubowicze El Diablo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2015 Spocik wyśmienity , lody miód malinka . Jaco, zdjątka jak zawsze oddają świetną atmosferę spotkań. Do zobaczyska
Gieńka Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Wszystkim wielkie dzięki za wczorajszego spota.
Klubowicze Ewik Opublikowano 26 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2015 Nie było mnie na spocie, ale słodycze dotarły do mnie Dziękuje pięknie
Sqad Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Mnie nie było, ponieważ byłem nad morzem. Wróciłem wczoraj więc w najbliższy czwartek jak nic mi planów nie pokrzyżuje to będę.
Sqad Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Ktoś dzisiaj będzie bo jakaś cisza w temacie zapadła?
Sympatycy Jaco Opublikowano 2 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Lipca 2015 Jaka cisza, zawsze ktoś jest. Ale na pewno część na urlopach.
Rekomendowane odpowiedzi