Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Ani wydra, ani kogut, ale dlaczego kura? I oczywiscie Krisso jako pierwszy i trafnie :) smartfon tak fajnie zafalowal, ze sam niedowierzalem, ale to widac jest ta skrywana szamanska maska ;)

Opublikowano

Witam

Chciałbym się dowiedzieć do której w czwartek trwa takie spotkanie? Niestety pracuję do 21 i nie wiem czy jest sens jechać?

Opublikowano

Jeżeli spotkanie jest stacjonarne, to przeważnie ok. 21:00 ostatni Mohikanie się zwijają. Jeżeli zaś pada hasło "na koń", wówczas pod C66 można już wcześniej nikogo nie zastać. Za to można próbować poszukiwań w innych miejscach (np. pod Zygmusiem albo pod stadionem narodowym)

Opublikowano

Zatem daruję sobie ponieważ czas mi nie pozwala na jazdę bez celu :)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano
Zatem daruję sobie ponieważ czas mi nie pozwala na jazdę bez celu :)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Kolego, jak to : " bez celu ?". Dla większości z nas celem jest jazda, a nie cel.

Znajdź czas, przyjedź, zobacz, poznaj ludzi to może zmienisz zdanie.

Opublikowano

Piootr dobrze pisze. Cały dzień robię coś "celowego" - wiesz, jaką przyjemność sprawia mi bezcelowe szlajanie się wieczorem po okolicy? RWBN lub samodzielne przejazdy...? A czwartkowe spoty zawsze są fajne.

Opublikowano

Czy skuterowiec bez skutera się nadaje ? po wycieczce w Bieszczady padła mi przekładnia i :msn-cry:

Opublikowano

Przecież awarię maszyny kiedyś usuniesz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na myśli cel miałem to że nikogo nie będzie jak dojadę :o

W następnym tygodniu pracuję do 16 to się pojawię mam nadzieję

• Klubowicze
Opublikowano

Łojej :) dzisiaj: dzionek ładny, pogoda jak na zamówienie na spota :) towarzycho spotowe wyśmienite, przejazd przez miasto rewelacja (nawet światełka z grubsza sprzyjały) lodzik miód śmietana malina... I można by tak długo... Dzięki wszystkim za pogaduchy, a wielu nas dzisiaj było i oczywiście tnx za zapowiadane "chęci" Janeczku, Piotrze dzięki za okazyjne słodkości.

Opublikowano

My już w domu dzięki wszystkim za dzisiejszego spota pogaduchy przejazd przez miasto na lody, dzięki Piotrze za słodkości. ?Do następnego ?

Opublikowano

Janek dzięki za słodycze jeszcze raz zdrówka i więcej uśmiechu.

Piotr też dzięki za słodycze i na nadchodzące imieniny zdrówka i wszystkiego naj.

Wszystkim za spotkanko Ania Jacek za spacerek do domku i w ogóle Wszystkim zdrowia i uśmiechu.

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

My też już na kwaterze, dzięki za pogaduchy, Janek jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego.Piootr tobie też Najlepszego. Andre dzięki za odprowadzenie i ..... ty wiesz o co chodzi. Do następnego.

https://goo.gl/photo...kmNiVtZRV5nz4J6

Opublikowano

Jaco Twoje foto nie hula przynajmniej u mnie.

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Jaco Twoje foto nie hula przynajmniej u mnie.

Pozdrawiam.

Powinno być OK

Opublikowano

Hula hula :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dziekuję za miłe "spot"- kanko. Dziś byłem do samego końca wyjeżdżając spod lodziarni na Puławskiej grubo po 21. Miło będzie się z Wami zobaczyć, ale dopiero 16 lipca !

Teraz 2 tygodnie dla rodziny:

d09c4895d9230cf51365c990144b5c0c.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Ale lodów ogórkowych nie polecam, oj nie :kwasny: !

Dzięki Wiara za spocisko.

p.s.

W drodze powrotnej natknęliśmy się na Konorexa - sprzedał Kymkacza i ujeżdża Bandita 650. Pogadaliśmy chwilę, pozdrawia Burgmanię.

• Administrator
Opublikowano

Dzięki wszystkim za super spota, było jak zawsze - gicio :)

Takie 2 fotki spod lodziarni

72167e59327b73ee1e494b7766a4e0d4.jpg

95e90dd6f3a55a77d4e4de57ebc457bc.jpg

Ps. Nie wiem, czy to złudzenie ale podczas powrotu miałem wrażenie, że nastąpił jakiś mega wysyp robactwa latającego. Kopruchy atakowały nawet podczas postoju na światłach ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Spocik wyśmienity , lody miód malinka . Jaco, zdjątka jak zawsze oddają świetną atmosferę spotkań. Do zobaczyska :photo:

Opublikowano

Wszystkim wielkie dzięki za wczorajszego spota.

• Klubowicze
Opublikowano

Nie było mnie na spocie, ale słodycze dotarły do mnie :clapping:

Dziękuje pięknie :notworthy:

Opublikowano

Mnie nie było, ponieważ byłem nad morzem. Wróciłem wczoraj więc w najbliższy czwartek jak nic mi planów nie pokrzyżuje to będę.

Opublikowano

Ktoś dzisiaj będzie bo jakaś cisza w temacie zapadła?

• Sympatycy
Opublikowano

Jaka cisza, zawsze ktoś jest. Ale na pewno część na urlopach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...