Klubowicze PIN Opublikowano 18 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jak zdążę poskładać czarnulę to pojawimy się tyle atrakcji,trza być ps. Basia wsiadaj na swoją maszynę i pod C66
Alien Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Niestety dziś II zm i trzeba do roboty śmigać , do zobaczenia za tydzień.
Maruda Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Pinek nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala się z wami dziś spotkać tym bardziej że tyle dobrego mnie ominie ale niestety w fabryce dziś do 22.00 trzeba być.Buziaczki dla wszystkich
Maniek Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mnie dziś nie będzie, do zobaczenia jutro pod stadionem Dla Świętujących, Wszystkiego Naj Naj Skuterowego
Klubowicze arturas Opublikowano 18 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2015 No dzisiaj imponujaco, swiatecznie i pozniej inauguracyjny przejazd przez miasto w dystyngowanym tempie pod Zygmusia.
Sympatycy Jaco Opublikowano 18 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2015 My też już na wiosce, dzięki wszystkim za pogaduchy. Pin-u i Iga wasz Romcio jest the best. https://goo.gl/photo...Pd29J8LdhVwBwi9
Tatko Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Było super Ania Justuś Jacenty dzięki za słodkości i napoje wszelakie. Pozdrawiam.
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2015 Na bazie. Ziuta, Jaco - dzięki za browara i słodkości. Dziś miałem okazję pierwszy raz przejechać się trójkołowcem - też fajny, choć silniczek za mały i miejsca ( jak zwykle dla mnie ) jak na lekarstwo. Dzięki wiara!
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Było słodko i miło - dzięki. Były jazdy testowe na 3 kołach od Yamahy i odwiedziny Zygmunta. I jeszcze jedna fota, pożyczona
Maruda Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Słodycze do mnie dotarły ,właśnie wróciłam z pracy i się zajadam są pyszne dzięki Justa i Ania że pamiętałyście. Pozdrawiam
Klubowicze El Diablo Opublikowano 18 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dzięki za łakocie i tak liczne przybycie. Przejażdżka trójkołowcem - fajny sprzęcik ,tyle że typowo miejski. Ciekawa konstrukcja przedniego zawieszenia. Pozdrawiam
Klubowicze PIN Opublikowano 18 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2015 Już doma. Muszę przyznać że nie pamiętam tak udanego spota. Mnóstwo słodkiego ->tx, atmosfera profi, przejazd przez miasto, artix szacunek (już nie pamiętam kiedy to czoło czekało na resztę bo czerwone i to na al.solidarności) a na koniec lotnisko. ps. fotki super! -> tx to all
Jerry_R Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ech, kiedy moglem dolaczyc, nikogo juz nie bylo... PS: zastanawiam sie, czy tego trojkolowca nie mijalem dzis rano biala Integra na Polczynskiej, skret w Dzwigowa???
Administrator Bomber Opublikowano 18 Czerwca 2015 Administrator Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dzieki za spota ! Było słodko ! Defilada dopisała :-)
nat Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 dziękuję za spotkanie, a Juście, Ani i Jackowi dodatkowo za przepyszne słodkości (dieta poszła....) Długiemu dziękuję za niezgubienie
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jeszcze podziekowania dla Justy, Ani i Jacka za mniamniuśne słodkości na miłej Waszej uroczystości. Niech Wam się dzieje dobrze Udało mi się nawet zrobić wspólną focię.... A i działo sie wczoraj.. 3 koła zostały dobrze prześwietlone ..i to wszystko pod czujnym, opatrznym okiem z południa.. I nie wiem co tu jeszcze się działo.. ..i poznałem nową twarz kolegi, czy ktoś zgadnie kto to? A później ten przelot pod Zygmunta... (musimy częściej się tak ruszać) Liczenie sprzętów, bo aż nie do wiary, święto, nasze ruszenie... Troszku nas było.. Były sesje zdjęciowe, a reporterów nam ci nie brakuje.. Bardzo udany i miły Spot, Dzięki Wszystkim za atmosferę
Kamil Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 JuStA, Ania i Jacek - pyszotka Spot - milusi Przejazd - delicje Tak właściwie to od jakiegoś czasu podstawa reklamy jest całkiem zacnym barkiem
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zygmunt nas podziwiał
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2015 Worlan fajna focia Ja też coś zarzucę coś nieco innnego - FOTOzagadka Spotowa dla niewtajemniczonych!! Kto jest w okienku smartphona?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2015 To na bank PIN'ek, pogrążony w smutku z powodu przygnębiającej pogody Żarcik, to nie On
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2015 Aby było ciekawiej z odpowiedzią poczekam do wieczora - powiedzmy 21.30
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2015 Choćby nie wiem kto i jak próbował mi wmawiać, to ja się upieram że to nie może być PIN'ek. Już prędzej to jest kura Choćby nie wiem kto i jak próbował mi wmawiać, to ja się upieram że to nie może być PIN'ek. Już prędzej to jest kura
Dunaj Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Choćby nie wiem kto i jak próbował mi wmawiać, to ja się upieram że to nie może być PIN'ek. Już prędzej to jest kura "Kura ? A z kąd Ci przyszło do głowy że to kura,a może dajmy na to że to kogut,a nie kura? A tak poważnie to jest Pin
Bosy Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ni pies to, ni wydra... Coś na kształt świdra
Rekomendowane odpowiedzi