Sqad Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja sie wczoraj dowiedziałem ze żona sie umówiła z koleżanką wiec ja z dzieckiem zostaje, ale jest nadzieja ze o 20 juz wyjdę z domu. Z białołęki powinienem dojechać w 20 minut.
Administrator Bomber Opublikowano 11 Czerwca 2015 Administrator Opublikowano 11 Czerwca 2015 do 21 napewno ktoś będzie (albo i dłużej ) :-)))
Tatko Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Miło było Was zobaczyć,Jubilaci oraz Nowy dzięki za słodkości i do zobaczyska następną razą. Pozdrawiam.
Maruda Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 My już w domu , jak zwykle było super były śmiechy i wspomnienia ze zlotu dzięki dziewczyny za pogaduchy. Kamil, Irasko i djpj1 dzięki za słodkości. Pozdrawiamy i do następnego Aha jeszcze bym zapomniała , dzięki pinek za przejażdżkę
Dunaj Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dzięki wszystkim .Miło było poznać Gościa z Kalisza Djpj1. Pozdrawiam ホンダシルバーウイング600マキシスクーター
JuStA Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 W domku już jakiś czas. Dzięki za dzisiejsze spotkanie, wspominki ze zlotu i opowieści jak było. Jubilatom jeszcze raz wszystkiego naj, jak tak dalej pójdzie to moją dietę szlag trafi Pozdrowienia dla kolegi z Kalisza, Grzeski były super. Do następnego
Sympatycy Jaco Opublikowano 11 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja już idę spaciu, a Ziutka wgrywa foty. A dzięki za spota, do następnego czyli do soboty. I już, bardzo proszę : https://goo.gl/photos/3iSza1qTFQY626ca9
Klubowicze pgizi Opublikowano 11 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2015 Oj, oj, słodko było... ale to dobrze A tak na poważnie, to cieszę się że wszyscy cali i zdrowi wróciliśmy z Burgmanii 2015. Pogadaliśmy, trochę powspominaliśmy, robiliśmy plany, przymiarki (przynajmniej ja) i o to chodzi! I mam taki przekaz:
djpj1 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja również dziękuje za spotanie,widać po spotkaniu iż tworzycie Wszyscy zgraną paczkę. Ciesze się że kaliskie Grześki smakowały.Dzięki kamizelce klubowej wreszczie czuje jak pełnoprawny "członek" klubu :-) Zapraszam do Kaliszfornii..
Sympatycy irasko Opublikowano 11 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dzięki za miłego spota i za moc życzeń jakie od Was otrzymałem. Dzięki jeszcze raz. Do następnego razu.
Maniek Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 I ja dziękuje za spot na który udało mi się dojechać po długiej przerwie Podziękowania za słodkości Nasze rumaki miały ciężko potem ruszać z Nami po takich słodkościach Przy okazji posłuchało się przynajmniej co się działo na Burgmanii 2015 a było grubo z tego co słyszałem Kilka zdjęć : Trenex dziękuje za naszywkę (pochwalę się że walczyłem z igłą i nicią i sam wszyłem wszyscy żyją )
Bosy Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dzięki za spota i pogaduchy. Okazuje się, że spod C66 na Bielany jest 35 km? !scooter Po spocie nie mogłem jakoś od razu do domu (no przecież trzeba było spalić te słodkości ;) ). Wedle zasady: skuter pali, a ja siedzę. Ruszyłem więc "Szlakiem Mostowym" czyli wzdłuż Wisły, od Siekierkowskiego do Północnego z przeskakiwaniem z lewa na prawo na każdym czynnym moście. Niestety jakaś wredna "masa rolkarska" pokrzyżowała mi plany. Musiałem grzecznie jechać przez całą Wisłostradę po lewej stronie Wisły. Za to załapałem się jednym okiem na jakiś pokaz "fajerłorków" nad Wisłą.
Kamil Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dzięki za miłe spotkanko. Miło mi też za to, że nie pogoniono mnie za przyniesienie kilku słodkości Wrzonio - jeszcze raz dziękuję za gift, na pewno odwdzięczę sie... jakoś
Trenex Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 My z Martusią też dziękujemy za słodkości oraz miło spędzony czas, my jeszcze zrobiliśmy parę kilometrów nad staw w Krakowianach.
Sqad Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 No ja trochę późno dojechałem bo o 21 dopiero byłem, ale parę słów udało się zamienić. Dowiedziałem się jak prawidłowo lusterka ustawić
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2015 Fajnie było, opowieści ze zlotu wzięte trochę mnie "uskrzydliły" . Było minęło . A tu fotki, które pstryknąłem w drodze na spot i na spocie. Jakość marna, bo to telefon .
Sobier Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 A w ten czwartek to chyba znowu pite i jedzone . Bo coś widzę ze niebiesko się zrobiło .
Sympatycy Jaco Opublikowano 15 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ano, ano w czwarteczek czas pojeść i popić
Trenex Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ano, ano w czwarteczek czas pojeść i popić OOOO gratuluje,,,,to chyba przyjadę autobusem
Sympatycy Radoslav Opublikowano 15 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2015 Uuu, a nas nie będzie ;( To zostawcie nieco na następny raz Gratulacje !!!
Tatko Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ania Jacuś gratulacje,trza gębę szykować na napoje wszelakie. Pozdrawiam.
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2015 No to bedzie w czwartek pite. To ja będę MZA
Maruda Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ziuta i Jaco to i my przyłączamy się do gratulacji P.S żałuje że mnie nie będzie na spocie (basia) bo zapowiada się bardzo słodki czwarteczek janek będzie . Pozdrawiam
Sympatycy Cormoran Opublikowano 17 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2015 Się jutro wybieram na spota i poproszę kolegę Vorlana o obecność :-) jesli będzie mógł oczywiście :-)
Administrator Artix Opublikowano 18 Czerwca 2015 Administrator Opublikowano 18 Czerwca 2015 To ja też będę miał niespodziankę zatem do zo
Rekomendowane odpowiedzi