Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze szkoda, że nie zajrzałem tu wcześniej to bym Burgmana przewietrzył i do Was zajechal :)

• Użytkownicy
Opublikowano

Byliśmy we trzech - ja plus dwóch w/w kolegów. C66 nadal stoi, Wilanów zaliczony, a w Wawie trochę dziwnie - pusto, 200 na ulicach więcej niż puszek. Na codzień by się tak przydało :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Też mogłem tu zajrzeć, ale nie interesowałem się bo ktoś w innym temacie pisał że dopiero za tydzień. :(

• Klubowicze
Opublikowano

Trudno , było nielicznie , ale reprezentatywnie.Dzięki za spotkanko :notworthy: Ktoś musiał podtrzymać tradycję.Ale nic straconego w następny czwartek będzie nas cały plac przed C66,

Opublikowano

Czy w ten czwartek ktoś będzie?

Opublikowano

Na 100% będzie sporo ludzi. Aby wymienić się uwagami po spocie, podpytać (ci, co nie byli...) i znów ujrzeć "dawno" nie widzianych :)

Opublikowano

Jako ,że wybieram się w czwartek do Warszawy (jedynie w przypadku jakiegoś kataklizmu pogodowego przyjadę autem) chętnie podjadę by Was poznać i odebrać kamizelkę.

W związku z pobytem poszukuje jakiegoś parkingu strzeżonego dla Satelisa .Najlepiej w okolicach Górczewskiej/Prymasa Tysiąclecia,Górczewska /Płocka,okolice Cafe 66 lub gdzieś w pobliżu... .Może znacie jakieś dobre miejsce i w miarę tanio by zaparkować bezpiecznie skuter do niedzieli.Dzięki za wszelkie sugestie.

Opublikowano

Zawsze możesz zaparkować u mnie ;p tyle tylko że to Mińsk mazowiecki :) ale zrobiło mi się miejsce po sprzedaży Burgmana

Opublikowano

Dzięki za ofertę ale to trochę daleko.... :-)

Opublikowano

Jako ,że wybieram się w czwartek do Warszawy (jedynie w przypadku jakiegoś kataklizmu pogodowego przyjadę autem) chętnie podjadę by Was poznać i odebrać kamizelkę.

W związku z pobytem poszukuje jakiegoś parkingu strzeżonego dla Satelisa .Najlepiej w okolicach Górczewskiej/Prymasa Tysiąclecia,Górczewska /Płocka,okolice Cafe 66 lub gdzieś w pobliżu... .Może znacie jakieś dobre miejsce i w miarę tanio by zaparkować bezpiecznie skuter do niedzieli.Dzięki za wszelkie sugestie.

Możesz też u mnie w garażu podziemnym, do czwartku powinienem już mieć nawet kotwę w słupie i potężny łańcuch, tyle że to tarchomin/białołęka - niby do trasy toruńskiej nie daleko, ale zawsze. Ewentualnie u mnie w firmie na grochowie.

W czwartek planuję być, więc jak coś zapraszam.

Opublikowano

Zapytam jutro jak pasuje okolica Pragi to przytulę Twoją maszynę do swojej w garażu podziemnym na Kijowskiej.

Pozdrawiam.

Jeżeli odpowiada lokalizacja to zapraszam,oczywiście bez żadnych zobowiązań finansowych

dotyczy to Burgmaniaków.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja oferuję kawałek garażu podziemnego na Bemowie, przy Powstańców śląskich/Wrocławska.

• Klubowicze
Opublikowano

Zapraszam do mnie na Wrocławską

Opublikowano

Tyle ofert, że dołożę swoją ;-)

Mam pół pustego garażu w domu we Włochach (blisko do wjazdu na Aleje Jerozolmskie) co oznacza szybki i bezkolizyjny dojazd do C66 o każdej porze ;-)

Gość Dawid181
Opublikowano

Witam.

Mam pytanko czy w ten czwartek mogę liczyć na pomoc z Waszej strony w objaśnieniu i daniu dobrych porad mojej dziewczynie w związku z jazdą skuterem 125??? Niestety na jazdach doszkalająch tylko jeżdzi w kółko albo slalom.

• Sympatycy
Opublikowano

Dawaj śmiało, na pewno ktoś chętny na porady się znajdzie.

Opublikowano

Tu trzeba ćwiczyć, ...

A może od 50ccm niech zacznie, choć PCX jest lekki jak piórko.

Opublikowano

Musi zacząć z nami jeżdzić jak najwięcej na krótkie i długie wypady,samo przyjdzie a my się Nią zaopiekujemy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dawid! Leniu jeden, jeździsz już trochę i doradzić nie umiesz? :)

Opublikowano

Może po prostu chce się dziewczyny pozbyć? :Jumpy:

Opublikowano

Dziękuję za wszelkie oferty dotyczące przechowania skutera.Wiedziałem ,że mogę na Was liczyć.Udało mi się znaleźć parking na Górczewskiej 100metrów od mojego miejsca postoju w Warszawie więc będę miał blisko.Jeszcze raz dzięki i mam nadzieję,iż wszystko pójdzie dobrze i ,że jutro dotrę do Was na spotkanie.

Opublikowano

Niestety nie studiowałem pedagogiki więc tłumaczyć nie potrafie :P

• Sympatycy
Opublikowano

Będziemy dziś na spocie. Przyjedziemy ze Strażakiem troszkę później ale bedziemy. Jeśli to możliwe to proszę kolegę Vorlana co by był. Mam cuś do przekazania ;-)

• Sympatycy
Opublikowano

Don Cormorano już napisał ale nic robię do 19 a po pracy wsiadam przegonić czarnego konia ;) bo mu kopyta ostygły od stania w stajni

Opublikowano

Mam nadzieję, że się wyrobię na spota. O 18.30 mam stomatologa na Olbrachta więc blisko.

Edit: będę o czasie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...