Skrystos Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Kurcze szkoda, że nie zajrzałem tu wcześniej to bym Burgmana przewietrzył i do Was zajechal
Użytkownicy Vince Opublikowano 4 Czerwca 2015 Użytkownicy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Byliśmy we trzech - ja plus dwóch w/w kolegów. C66 nadal stoi, Wilanów zaliczony, a w Wawie trochę dziwnie - pusto, 200 na ulicach więcej niż puszek. Na codzień by się tak przydało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sqad Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Też mogłem tu zajrzeć, ale nie interesowałem się bo ktoś w innym temacie pisał że dopiero za tydzień.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 4 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2015 Trudno , było nielicznie , ale reprezentatywnie.Dzięki za spotkanko Ktoś musiał podtrzymać tradycję.Ale nic straconego w następny czwartek będzie nas cały plac przed C66,
Sysgone Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Na 100% będzie sporo ludzi. Aby wymienić się uwagami po spocie, podpytać (ci, co nie byli...) i znów ujrzeć "dawno" nie widzianych
djpj1 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Jako ,że wybieram się w czwartek do Warszawy (jedynie w przypadku jakiegoś kataklizmu pogodowego przyjadę autem) chętnie podjadę by Was poznać i odebrać kamizelkę. W związku z pobytem poszukuje jakiegoś parkingu strzeżonego dla Satelisa .Najlepiej w okolicach Górczewskiej/Prymasa Tysiąclecia,Górczewska /Płocka,okolice Cafe 66 lub gdzieś w pobliżu... .Może znacie jakieś dobre miejsce i w miarę tanio by zaparkować bezpiecznie skuter do niedzieli.Dzięki za wszelkie sugestie.
Skrystos Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zawsze możesz zaparkować u mnie ;p tyle tylko że to Mińsk mazowiecki ale zrobiło mi się miejsce po sprzedaży Burgmana
djpj1 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dzięki za ofertę ale to trochę daleko.... :-)
Sqad Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Jako ,że wybieram się w czwartek do Warszawy (jedynie w przypadku jakiegoś kataklizmu pogodowego przyjadę autem) chętnie podjadę by Was poznać i odebrać kamizelkę. W związku z pobytem poszukuje jakiegoś parkingu strzeżonego dla Satelisa .Najlepiej w okolicach Górczewskiej/Prymasa Tysiąclecia,Górczewska /Płocka,okolice Cafe 66 lub gdzieś w pobliżu... .Może znacie jakieś dobre miejsce i w miarę tanio by zaparkować bezpiecznie skuter do niedzieli.Dzięki za wszelkie sugestie. Możesz też u mnie w garażu podziemnym, do czwartku powinienem już mieć nawet kotwę w słupie i potężny łańcuch, tyle że to tarchomin/białołęka - niby do trasy toruńskiej nie daleko, ale zawsze. Ewentualnie u mnie w firmie na grochowie. W czwartek planuję być, więc jak coś zapraszam.
Tatko Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zapytam jutro jak pasuje okolica Pragi to przytulę Twoją maszynę do swojej w garażu podziemnym na Kijowskiej. Pozdrawiam. Jeżeli odpowiada lokalizacja to zapraszam,oczywiście bez żadnych zobowiązań finansowych dotyczy to Burgmaniaków. Pozdrawiam.
Sysgone Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ja oferuję kawałek garażu podziemnego na Bemowie, przy Powstańców śląskich/Wrocławska.
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zapraszam do mnie na Wrocławską
BATs Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tyle ofert, że dołożę swoją ;-) Mam pół pustego garażu w domu we Włochach (blisko do wjazdu na Aleje Jerozolmskie) co oznacza szybki i bezkolizyjny dojazd do C66 o każdej porze ;-)
Gość Dawid181 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam. Mam pytanko czy w ten czwartek mogę liczyć na pomoc z Waszej strony w objaśnieniu i daniu dobrych porad mojej dziewczynie w związku z jazdą skuterem 125??? Niestety na jazdach doszkalająch tylko jeżdzi w kółko albo slalom.
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dawaj śmiało, na pewno ktoś chętny na porady się znajdzie.
Sqad Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tu trzeba ćwiczyć, ... A może od 50ccm niech zacznie, choć PCX jest lekki jak piórko.
Tatko Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Musi zacząć z nami jeżdzić jak najwięcej na krótkie i długie wypady,samo przyjdzie a my się Nią zaopiekujemy. Pozdrawiam.
Raven Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Dawid! Leniu jeden, jeździsz już trochę i doradzić nie umiesz?
Sysgone Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Dawid! Leniu jeden, jeździsz już trochę i doradzić nie umiesz? Może po prostu chce się dziewczyny pozbyć?
djpj1 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Dziękuję za wszelkie oferty dotyczące przechowania skutera.Wiedziałem ,że mogę na Was liczyć.Udało mi się znaleźć parking na Górczewskiej 100metrów od mojego miejsca postoju w Warszawie więc będę miał blisko.Jeszcze raz dzięki i mam nadzieję,iż wszystko pójdzie dobrze i ,że jutro dotrę do Was na spotkanie.
Gość Dawid181 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Dawid! Leniu jeden, jeździsz już trochę i doradzić nie umiesz? Niestety nie studiowałem pedagogiki więc tłumaczyć nie potrafie
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Będziemy dziś na spocie. Przyjedziemy ze Strażakiem troszkę później ale bedziemy. Jeśli to możliwe to proszę kolegę Vorlana co by był. Mam cuś do przekazania ;-)
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 11 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Don Cormorano już napisał ale nic robię do 19 a po pracy wsiadam przegonić czarnego konia bo mu kopyta ostygły od stania w stajni
JuStA Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Mam nadzieję, że się wyrobię na spota. O 18.30 mam stomatologa na Olbrachta więc blisko. Edit: będę o czasie
Rekomendowane odpowiedzi