Skrystos Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Jerry to za tydzień się nie pokażę bo nie zdążę Bandita okufrować. I jak ja przywiozę dla wszystkich Burgman ma już stać i czekać na nowy dom. Dziś go umyłem z tego robactwa które go pokryło o porobiłem nowe foty
Sysgone Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Co do tej wypożyczalni, to Justa odpowiedni wątek założyła ;-)
Trenex Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Nie mam możliwości tworzyć konferencji na PM. W związku z tym bardzo proszę o przybycie w czwartek oczywiscie w miarę możliwości moich wspolmieszkancow domku na Burgmani.
Klubowicze PIN Opublikowano 19 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2015 Mylisz się, jest coś takiego jak dodaj osobę do konwersacji . ArturAS będziesz w czwartek z koszulkami?
Trenex Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Mylisz się, jest coś takiego jak dodaj osobę do konwersacji . ArturAS będziesz w czwartek z koszulkami? Niestety Pinek nie mogę nikogo dodać do konwersacji. Próbuje to wyjaśniać z Artixem ale chyba mam jakiegoś diabelka w forum.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Maja 2015 Administrator Opublikowano 19 Maja 2015 Próbuje to wyjaśniać z Artixem ale chyba mam jakiegoś diabelka w forum. Masz na liczniku 137, więc z forum jest wszystko ok. Więcej tutaj -->> http://www.forum.bur..._20#entry382892
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2015 Mylisz się, jest coś takiego jak dodaj osobę do konwersacji . ArturAS będziesz w czwartek z koszulkami? Pin'ek bede oczywiscie, ale nie wiem o co kaman z tymi koszulkami
Trenex Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Zabijcie uduscie, ale próbowałem na różne sposoby zrobic konferencję i nie da rady, nawet wymieniałem się screenami z jedną przemiłą Klubowiczką i Ona ma takie okienko dodaj więcej odbiorców, a je tego nie mam. .. Masz na liczniku 137, więc z forum jest wszystko ok. Więcej tutaj -->> http://www.forum.bur..._20#entry382892 Ok teraz rozumiem, jeszcze nie czas...
nat Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Dziękujemy za spotkanko, pogaduchy, smerfowe słodkości, pycha dachówki i extra kamizelki
Sympatycy Jaco Opublikowano 21 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Maja 2015 My dziś 400 , jak większość. Tylko Twardziele na 200. Dzięki za spota, pogaduchy, hihy śmiechy i opowieści dziwnej treści.
Maruda Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Dzięki za dzisiejszego spota , pogaduchy i słodkości od solenizanta. Do następnego
Skrystos Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Dzięki za spota fajnie do Was nawet to 50 km zrobic
JuStA Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Dzięki za dzisiejsze spotkanie, trochę nas było. Marcin urodzinowe słodkości pycha. Co prawda, ktoś obiecywał słodkości własnego wyrobu ale brak okufrowania nowego sprzętu jakoś to usprawiedliwia, ale następnym razem już nie przejdzie Vince plus za celną uwagę, Ty wiesz jaką Dziewczyny, chłopaki dzięki za pogaduchy i do następnego. P.S. Piotruś cenna uwaga, coś te nasze spoty takie bardzo stacjonarne.
Bosy Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Spocik udany jak zwykle. dzięki za pogaduchy i słodkości.
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2015 Dzięki wszystkim za milego spota, pogaduchy i jubileuszowe slodkosci. Dzisiaj nasunely mi sie fajne skojarzenia tzw. "stadionowej szczęki" zainteresowani beda wiedzieli... Ziutka jeszcze raz dzięki za pomoc przy ogarnianiu tematu
Larwa Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Spot jak zawsze super, przepraszam wszystkich za narobienie apetytu :-) i jak coś złego to oczywiście JA LARWA!!! Nat dzieki za nowy kultowy tekst o babie Justa w sprawie wizyty sie odezwe bo licze na pomoc :-)
Użytkownicy Vince Opublikowano 21 Maja 2015 Użytkownicy Opublikowano 21 Maja 2015 Dzięki wszystkim za udanego spota. Arturas - koszulka pasuje jak ulał - thx a na stadionie takich gadżetów nie było.. Justa - polecam się
Skrystos Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Dzięki za dzisiejsze spotkanie, trochę nas było. Marcin urodzinowe słodkości pycha. Co prawda, ktoś obiecywał słodkości własnego wyrobu ale brak okufrowania nowego sprzętu jakoś to usprawiedliwia, ale następnym razem już nie przejdzie Vince plus za celną uwagę, Ty wiesz jaką Dziewczyny, chłopaki dzięki za pogaduchy i do następnego. P.S. Piotruś cenna uwaga, coś te nasze spoty takie bardzo stacjonarne. Już zamówiłem stelaże czekam aż dotrą
Sympatycy irasko Opublikowano 21 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Maja 2015 Miło było Was dzisiaj spotkać. Podwójna radość, że było nas tak dużo. Do następnego razu. Dobrze, że Zlot już za paaaaaarę dni.
Administrator Bomber Opublikowano 21 Maja 2015 Administrator Opublikowano 21 Maja 2015 Również dziękuję za spota. Dziękuję Trenexowi za kamizelkę - pasuje jak na mnie szyte, mimo że XL :-) Arturasowi za ...wie za co (również w imieniu kolegów Dunaja i AndrzejaBurg125) i świetne urodzinowe "dachówki" od solenizanta!
Klubowicze Aga Opublikowano 22 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2015 Domele dziękują za spota. Fajnie było znowu zobaczyć Wasze buźki P.S. Chętnie odstąpię koszulkę damską M
Trenex Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Ja również dziękuję za miłe pogaduchy, zakupy w szczęce i słodkości. Cieszę się że wszystko dobrze u wszystkich z kamizelkami, staram się żeby nie było żadnych błędów
Skrystos Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Ja co prawda nie próbowałem bo staram się trzymać dietę przed ślubem, ale spotkania klubowe nie sprzyjają widzę odchudzaniu ;p Zawsze coś słodkiego. I ja się przyczynię. Jak założę kufry to przywiozę dla Pań przede wszystkim, ale także dla wszystkich muffinki czekoladowe z nutellą w środku Napiekę dzień wcześniej to akurat ładnie zwilgotnieją i będą do jedzenia
Rekomendowane odpowiedzi