Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jerry :P to za tydzień się nie pokażę bo nie zdążę Bandita okufrować. I jak ja przywiozę dla wszystkich :D Burgman ma już stać i czekać na nowy dom. Dziś go umyłem z tego robactwa które go pokryło o porobiłem nowe foty

Opublikowano

Co do tej wypożyczalni, to Justa odpowiedni wątek założyła ;-)

Opublikowano

Nie mam możliwości tworzyć konferencji na PM. W związku z tym bardzo proszę o przybycie w czwartek oczywiscie w miarę możliwości moich wspolmieszkancow domku na Burgmani.

• Klubowicze
Opublikowano

Mylisz się, jest coś takiego jak dodaj osobę do konwersacji ;). ArturAS będziesz w czwartek z koszulkami?

Opublikowano

Jak nie będzie padało to wpadnę.

Opublikowano

Mylisz się, jest coś takiego jak dodaj osobę do konwersacji ;). ArturAS będziesz w czwartek z koszulkami?

Niestety Pinek nie mogę nikogo dodać do konwersacji. Próbuje to wyjaśniać z Artixem ale chyba mam jakiegoś diabelka w forum.

• Administrator
Opublikowano

Próbuje to wyjaśniać z Artixem ale chyba mam jakiegoś diabelka w forum.

Masz na liczniku 137, więc z forum jest wszystko ok. Więcej tutaj -->> http://www.forum.bur..._20#entry382892

• Klubowicze
Opublikowano

Pin'ek bede oczywiscie, ale nie wiem o co kaman z tymi koszulkami ;):o;)

Opublikowano

Zabijcie uduscie, ale próbowałem na różne sposoby zrobic konferencję i nie da rady, nawet wymieniałem się screenami z jedną przemiłą Klubowiczką i Ona ma takie okienko dodaj więcej odbiorców, a je tego nie mam. ..

Masz na liczniku 137, więc z forum jest wszystko ok. Więcej tutaj -->> http://www.forum.bur..._20#entry382892

Ok teraz rozumiem, jeszcze nie czas...

Opublikowano

Dziękujemy za spotkanko, pogaduchy, smerfowe słodkości, pycha dachówki i extra kamizelki :D

• Sympatycy
Opublikowano

My dziś 400 , jak większość. Tylko Twardziele na 200. Dzięki za spota, pogaduchy, hihy śmiechy i opowieści dziwnej treści.

bfd4417f66a3b3ecgen.jpg

d858ed71e25d59b2gen.jpg

Opublikowano

Dzięki za dzisiejszego spota , pogaduchy i słodkości od solenizanta. Do następnego

Opublikowano

Dzięki za spota :) fajnie do Was nawet to 50 km zrobic :)

Opublikowano

Dzięki za dzisiejsze spotkanie, trochę nas było. Marcin urodzinowe słodkości pycha. Co prawda, ktoś obiecywał słodkości własnego wyrobu ;) ale brak okufrowania nowego sprzętu jakoś to usprawiedliwia, ale następnym razem już nie przejdzie :)

Vince plus za celną uwagę, Ty wiesz jaką ;)

Dziewczyny, chłopaki dzięki za pogaduchy i do następnego.

P.S. Piotruś cenna uwaga, coś te nasze spoty takie bardzo stacjonarne.

Opublikowano

Spocik udany jak zwykle. dzięki za pogaduchy i słodkości. :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za milego spota, pogaduchy i jubileuszowe slodkosci.

Dzisiaj nasunely mi sie fajne skojarzenia tzw. "stadionowej szczęki" zainteresowani beda wiedzieli... Ziutka jeszcze raz dzięki za pomoc przy ogarnianiu tematu :)

Opublikowano

Spot jak zawsze super, przepraszam wszystkich za narobienie apetytu :-) i jak coś złego to oczywiście JA LARWA!!!

Nat dzieki za nowy kultowy tekst o babie

Justa w sprawie wizyty sie odezwe bo licze na pomoc :-)

• Użytkownicy
Opublikowano

Dzięki wszystkim za udanego spota.

Arturas - koszulka pasuje jak ulał - thx :clapping: a na stadionie takich gadżetów nie było..

Justa - polecam się ;)

Opublikowano
Dzięki za dzisiejsze spotkanie, trochę nas było. Marcin urodzinowe słodkości pycha. Co prawda, ktoś obiecywał słodkości własnego wyrobu ;) ale brak okufrowania nowego sprzętu jakoś to usprawiedliwia, ale następnym razem już nie przejdzie :)

Vince plus za celną uwagę, Ty wiesz jaką ;)

Dziewczyny, chłopaki dzięki za pogaduchy i do następnego.

P.S. Piotruś cenna uwaga, coś te nasze spoty takie bardzo stacjonarne.

Już zamówiłem stelaże :) czekam aż dotrą

• Sympatycy
Opublikowano

Miło było Was dzisiaj spotkać. Podwójna radość, że było nas tak dużo.

Do następnego razu.

Dobrze, że Zlot już za paaaaaarę dni.

• Administrator
Opublikowano

Również dziękuję za spota. Dziękuję Trenexowi za kamizelkę - pasuje jak na mnie szyte, mimo że XL :-) Arturasowi za ...wie za co :) (również w imieniu kolegów Dunaja i AndrzejaBurg125) i świetne urodzinowe "dachówki" od solenizanta!

• Klubowicze
Opublikowano

Domele dziękują za spota. Fajnie było znowu zobaczyć Wasze buźki :)

P.S.

Chętnie odstąpię koszulkę damską M :)

Opublikowano

Ja również dziękuję za miłe pogaduchy, zakupy w szczęce :) i słodkości.

Cieszę się że wszystko dobrze u wszystkich z kamizelkami, staram się żeby nie było żadnych błędów :)

Opublikowano

Dachówki były pyszne - potwierdzam :)

Opublikowano

Ja co prawda nie próbowałem bo staram się trzymać dietę przed ślubem, ale spotkania klubowe nie sprzyjają widzę odchudzaniu ;p Zawsze coś słodkiego. I ja się przyczynię. Jak założę kufry to przywiozę dla Pań przede wszystkim, ale także dla wszystkich muffinki czekoladowe z nutellą w środku ;) Napiekę dzień wcześniej to akurat ładnie zwilgotnieją i będą do jedzenia ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...