Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Maja 2015 Administrator Opublikowano 14 Maja 2015 Fajny spot... choć dziś sporo było 4oo Dr.big faktycznie był z nami ... ale w wersji elektronicznej Piootrze dzięki za słodkości i "doładowanie" - NAJlepszego
Sympatycy Ziuta Opublikowano 14 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2015 My też już w domku, było super, Piootr dzięki za słodkości, dziewczyny brzuch mnie do tej pory boli, Ogólnie było zajefajnie jak zawsze. A to nasza skromna dokumentacja fotograficzna : https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/6148812350672566177?authkey=CMTTj9e0ppbQGw
Sobier Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Już w domciu, dzięki wszystkim za spotkanie. Piootr dzięki za słodkości i energię
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2015 A ja dziękuje za MOC życzeń, miłe spotkanie i pogaduchy z Wami. Zresztą zobaczcie, czy wyglądam na niezadowolonego ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Maja 2015 Administrator Opublikowano 14 Maja 2015 Piotrze, bez kozery powiem, że do twarzy Ci z Tmax'em
Klubowicze PIN Opublikowano 14 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2015 Właśnie wdepnąłem do domciu. Było bardzo fajnie, zaczęło się od wizyty u krzytra (kyś dzięki za mini spocika i banieczkę ) a później było już z każdą chwilą lepiej. Kupa śmiechu i pogaduszek. Piootr pychota z "twoje okolicznościowe" , Jaco i Aniula jak ja lubie nasze pogaduchy no zawsze można liczyć na podgląd na google (normalnie jak za dawnych czasów Gumisiek->no właśnie przyjacielu co tam, gdzieś Ty) , Gienia - lakier i już, co nie Ewa , Arti oddawaj moje kluczyki do BMW-u mojego , Worlan na następny proszę o kontak (szaman prawdę Ci powie ) i błędu nie będzie; ), Basiu i Janku jak transport białego oręża? pełen obaw byłem ?, zwłaszcza o Ciebie Basiu bo to twoja pacha ?, o masz ale się rozpisalem, kńczę więc na koniec - Justa oferta cały czas aktualna no i na sam koniec, Cormoran powrót z tobą to czysta przyjemność, ta synchronizacja przy zmianie pasów, znaki do zmiany pasa, blok na lewy itp. przypomniały mi się przejazdy spod ZUS-u ?. KONIEC
Bosy Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Co tu dużo gadać... Było miło i pysznie czyli - jak zwykle
Gieńka Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Wszystkim wielkie dzięki za pogaduchy. Piootr dzięki za słodkości - i jeszcze raz najlepszego Dziewczyny mnie też brzuch boli, w takim składzie jesteśmy niebezpieczne Bigu fajnie było Cię zobaczyć Justa polecamy się na przyszłość Skrystos powiedz czy masz jakiś problem z kobietami??? Czy po prostu trzeba mieć fiuta między nogami??? Myślę, że wyrażam opinię wszystkich kobiet będących na dzisiejszym spocie. Chłopie przydałoby się trochę kultury - jak się przyjeżdża na spota to najzwyczajniej w świecie wypadałoby przywitać się z paniami, a nie olać wszystkie ciepłym moczem Dlaczego reszta Panów to potrafi??? Jeszcze raz dzięki za fajnego spota
Skrystos Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Dzięki za spota ja zameldowałem się właśnie w domu po after party w wilanowie do następnego! A i poczęstunek super :)uszę kiedyś zrobić własne wypieki i przywieźć akurat dobrze gotuje. Co do Pań to przepraszam bardzo, niechiałem by ktokolwiek poczuł się urażony. Nie znałem was i nie do końca wiedziałem jak się zachować. Zdawało minsię, że mimo nie podania ręki podszedłem do wszystkich grupek i się przywitałem. Nie każda pani lubi jak się wysuwa do niej łapę po prostu. Także z tego miejsca wszystkie Panie serdecznie przepraszam
JuStA Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Gieńka zgadzam się z Tobą w 100 %. Pozostali Panowie są poprostu dżentelmenami, resztę pozostawi bez komentarza... Właśnie Basiu jak dotarliście z kijkami do giętej?
Administrator Bomber Opublikowano 14 Maja 2015 Administrator Opublikowano 14 Maja 2015 Dziękuję za spota w 66 oraz dokończenie w McD :-) Piootrze - wszystkiego najlepszego i dziękuję za pączki.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 14 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2015 Piotr dzięki za łakocie i sok z (gumijagód) jeszcze raz najlepszego Spocik mniej liczny , ale nie mniej przyjemny. Pozdrawiam.
Sysgone Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Dzięki za spota. Justa, dzięki za instrukcje, Piootrze, dzięki za słodkości i jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
Maruda Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Informuje że kijki razem z nami dotarły do domu w stanie nienaruszonym moja pacha nie ucierpiała a kijki trzeba będzie e w najbliższym czasie przetestować .Pozdrawiamy
dr.big Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 I następny stempelek wbity ...Po tym co słyszałem i widziałem, bawiliście się świetnie. "Odwiedziny" szkoda, że tak krótko i szkoda, że tylko na kawałku ekranu ... Pozdro, a na Burgmanii zobaczymy się znowu "life" ...
Użytkownicy Vince Opublikowano 15 Maja 2015 Użytkownicy Opublikowano 15 Maja 2015 Dzięki za wczorajszego spota, a dla Solenizanta - raz jeszcze najlepszego! że tez Wam się chciało po tych słodkościach jeszcze do McD jechać na "dogrywkę"...
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2015 Gieńka, pokaż mi takiego odważnego, który znając Ciebie tylko z forum i z Avatara będzie na tyle mocny, żeby do Ciebie podejść a co dopiero wyciągnąć rękę. Jeszcze kilka spotów i będziecie razem gaworzyć jak kumple PS. Wszystkim tym, którym zabraknie odwagi na spotkanie z "naszą " Gienią oświadczam, że nie ma się czego bać, bo to miła i sympatyczna kobitka zawsze chętna do pomocy, po prostu miód malina .. Avatar to ściema
Klubowicze Ewik Opublikowano 15 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2015 To ja też przyłączam się do podziękowań za jak zwykle udany spot Piootr słodkości przepyszne Dziewczyny rzeczywiście razem stanowimy niebezpieczną mieszankę wybuchającą strzelającą salwami śmiechu pin, może być i lakier Skrystos, podążasz w dobrym kierunku, myślę że następnym razem zwykłe cześć plus Twoje dobre wypieki załatwią sprawę Acha, jeszcze specjalne ukłony dla specjalnego gościa na spocie, Panie Robercie
Gieńka Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Stykros przeprosiny przyjęte, mam nadzieję ,że następnym razem będzie lepiej. Worlanku jesteś WIELKI ;-)
Skrystos Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Cieszę się, że panie nie chowacie urazy. Jak dojechałem do domu i przeczytałem reprymendę to się za głowę złapałem A wypieki zorganizuję muszę się z robotą tylko obrobić bo mnie cisną terminy.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Maja 2015 Administrator Opublikowano 15 Maja 2015 PS. Wszystkim tym, którym zabraknie odwagi na spotkanie z "naszą " Gienią oświadczam, że nie ma się czego bać, bo to miła i sympatyczna kobitka Ta, a o tym że z partyzanta wali z dyńki to już nie wspominasz...
Trenex Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Ta, a o tym że z partyzanta wali z dyńki to już nie wspominasz... Przecie Ona taka milutka jest grzeczniutka i cichutka
Maruda Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Cała Gienka wypisz wymaluj po prostu urocza
Jerry_R Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Norbert, wypozyczalnie chlopie zaloz i kase trzep na tuning Tmaxa Skrytos, nastepny spot z wypiekami (nie tylko na twarzy), bez nich sie nie pojawiaj PS: milo bylo wpasc na ekipe w Wilanowie (wczesniej sie nie dalo)!!
Rekomendowane odpowiedzi