Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Fajny spot... choć dziś sporo było 4oo ;)

Dr.big faktycznie był z nami :Jumpy: ... ale w wersji elektronicznej 1161.gif

Piootrze dzięki za słodkości i "doładowanie" - NAJlepszego :cool2:

Opublikowano

Już w domciu, dzięki wszystkim za spotkanie.

Piootr dzięki za słodkości i energię :)

• Klubowicze
Opublikowano

A ja dziękuje za MOC życzeń, miłe spotkanie i pogaduchy z Wami. Zresztą zobaczcie, czy wyglądam na niezadowolonego ?

0e395b1700a15146be231ab7835df8a8.jpg

• Administrator
Opublikowano

Piotrze, bez kozery powiem, że do twarzy Ci z Tmax'em pbgrin3.gif

• Klubowicze
Opublikowano

Właśnie wdepnąłem do domciu. Było bardzo fajnie, zaczęło się od wizyty u krzytra (kyś dzięki za mini spocika i banieczkę ;) ) a później było już z każdą chwilą lepiej. Kupa śmiechu i pogaduszek. Piootr pychota z "twoje okolicznościowe" ;) , Jaco i Aniula jak ja lubie nasze pogaduchy :D no zawsze można liczyć na podgląd na google (normalnie jak za dawnych czasów Gumisiek->no właśnie przyjacielu co tam, gdzieś Ty) , Gienia - lakier i już, co nie Ewa :D, Arti oddawaj moje kluczyki do BMW-u mojego ;), Worlan na następny proszę o kontak (szaman prawdę Ci powie :D) i błędu nie będzie; ), Basiu i Janku jak transport białego oręża? pełen obaw byłem ?, zwłaszcza o Ciebie Basiu bo to twoja pacha ?, o masz ale się rozpisalem, kńczę więc na koniec - Justa oferta cały czas aktualna ;) no i na sam koniec, Cormoran powrót z tobą to czysta przyjemność, ta synchronizacja przy zmianie pasów, znaki do zmiany pasa, blok na lewy itp. :D przypomniały mi się przejazdy spod ZUS-u ?.

KONIEC

Opublikowano

Co tu dużo gadać... Było miło i pysznie czyli - jak zwykle :)

Opublikowano

Wszystkim wielkie dzięki za pogaduchy.

Piootr dzięki za słodkości - i jeszcze raz najlepszego

Dziewczyny mnie też brzuch boli, w takim składzie jesteśmy niebezpieczne :laughing:

Bigu fajnie było Cię zobaczyć :msn-wink:

Justa polecamy się na przyszłość :wink32:

Skrystos powiedz czy masz jakiś problem z kobietami??? Czy po prostu trzeba mieć fiuta między nogami??? :frusty: Myślę, że wyrażam opinię wszystkich kobiet będących na dzisiejszym spocie. Chłopie przydałoby się trochę kultury - jak się przyjeżdża na spota to najzwyczajniej w świecie wypadałoby przywitać się z paniami, a nie olać wszystkie ciepłym moczem :mad2: Dlaczego reszta Panów to potrafi???

Jeszcze raz dzięki za fajnego spota :clapping:

Opublikowano

Dzięki za spota :) ja zameldowałem się właśnie w domu po after party w wilanowie :) do następnego!

A i poczęstunek super :)uszę kiedyś zrobić własne wypieki i przywieźć :) akurat dobrze gotuje.

Co do Pań to przepraszam bardzo, niechiałem by ktokolwiek poczuł się urażony. Nie znałem was i nie do końca wiedziałem jak się zachować. Zdawało minsię, że mimo nie podania ręki podszedłem do wszystkich grupek i się przywitałem. Nie każda pani lubi jak się wysuwa do niej łapę po prostu. Także z tego miejsca wszystkie Panie serdecznie przepraszam

Opublikowano

Gieńka zgadzam się z Tobą w 100 %. Pozostali Panowie są poprostu dżentelmenami, resztę pozostawi bez komentarza...

Właśnie Basiu jak dotarliście z kijkami do giętej?

• Administrator
Opublikowano

Dziękuję za spota w 66 oraz dokończenie w McD :-)

Piootrze - wszystkiego najlepszego i dziękuję za pączki.

• Klubowicze
Opublikowano

Piotr dzięki za łakocie i sok z (gumijagód) jeszcze raz najlepszego :pepsi: Spocik mniej liczny , ale nie mniej przyjemny. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzięki za spota. Justa, dzięki za instrukcje, Piootrze, dzięki za słodkości i jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Opublikowano

Informuje że kijki razem z nami dotarły do domu w stanie nienaruszonym moja pacha nie ucierpiała a kijki trzeba będzie e w najbliższym czasie przetestować .Pozdrawiamy

Opublikowano

I następny stempelek wbity ;) ...Po tym co słyszałem i widziałem, bawiliście się świetnie. "Odwiedziny" szkoda, że tak krótko i szkoda, że tylko na kawałku ekranu :( ...

Pozdro, a na Burgmanii zobaczymy się znowu "life" :) ...

• Użytkownicy
Opublikowano

Dzięki za wczorajszego spota, a dla Solenizanta - raz jeszcze najlepszego!

że tez Wam się chciało po tych słodkościach jeszcze do McD jechać na "dogrywkę"...

• Sympatycy
Opublikowano

Gieńka, pokaż mi takiego odważnego, który znając Ciebie tylko z forum i z Avatara będzie na tyle mocny, żeby do Ciebie podejść a co dopiero wyciągnąć rękę. ;):)

Jeszcze kilka spotów i będziecie razem gaworzyć jak kumple ;)

PS. Wszystkim tym, którym zabraknie odwagi na spotkanie z "naszą " Gienią oświadczam, że nie ma się czego bać, bo to miła i sympatyczna kobitka zawsze chętna do pomocy, po prostu miód malina .. ;):) Avatar to ściema ;)

• Klubowicze
Opublikowano

To ja też przyłączam się do podziękowań za jak zwykle udany spot :msn-wink:

Piootr słodkości przepyszne :clapping:

Dziewczyny rzeczywiście razem stanowimy niebezpieczną mieszankę wybuchającą strzelającą salwami śmiechu :)

pin, może być i lakier :helpsmilie::laughing:

Skrystos, podążasz w dobrym kierunku, myślę że następnym razem zwykłe cześć plus Twoje dobre wypieki załatwią sprawę :chef::Jumpy:

Acha, jeszcze specjalne ukłony dla specjalnego gościa na spocie, Panie Robercie :notworthy:

Opublikowano

Stykros przeprosiny przyjęte, mam nadzieję ,że następnym razem będzie lepiej.

Worlanku jesteś WIELKI ;-)

Opublikowano

Cieszę się, że panie nie chowacie urazy. Jak dojechałem do domu i przeczytałem reprymendę to się za głowę złapałem ;)

A wypieki zorganizuję ;) muszę się z robotą tylko obrobić bo mnie cisną terminy.

• Administrator
Opublikowano

PS. Wszystkim tym, którym zabraknie odwagi na spotkanie z "naszą " Gienią oświadczam, że nie ma się czego bać, bo to miła i sympatyczna kobitka

Ta, a o tym że z partyzanta wali z dyńki to już nie wspominasz...

;)

Opublikowano

Ta, a o tym że z partyzanta wali z dyńki to już nie wspominasz...

;)

Przecie Ona taka milutka jest grzeczniutka i cichutka ;)

Opublikowano

nie mogłam się powstrzymać :D8249618e05ec6574bf51c6ede13cafd9.jpg

Opublikowano

Cała Gienka wypisz wymaluj po prostu urocza

Opublikowano

Norbert,

wypozyczalnie chlopie zaloz i kase trzep na tuning Tmaxa ;)

Skrytos,

nastepny spot z wypiekami (nie tylko na twarzy), bez nich sie nie pojawiaj ;)

PS:

milo bylo wpasc na ekipe w Wilanowie (wczesniej sie nie dalo)!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...