Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Kordian31 fajnie że przyjechałeś.Widzisz jak u nas fajnie-dzwonka zaliczyłeś ,poznałeś fajną panią z DUŻYMI niebieskimi oczami,po Warszawie pośmigałeś !scooter

Wpadaj częściej-no,może tylko następnym razem bez bliskich spotkań z 4oo

Opublikowano

Nie wiem czy zwróciliscie uwagę na niektórych kierowców samocodów jak specjalnie utrudniali naszej grupie jazdę. Nigdy nie zrozumię takich ludzi. Ale i tak zachukalismy ich w końcu. Dużo !scooter na drodze robi wrażenie. Musze następnym razem poprosić kogoś żeby pstryknął parę fotek jak 40 maszyn sunie w jednym kierunku !placz1 :(

Opublikowano

A widzisz Grzegorz, tak pomyślałem ze czas na nowe znajomości w Wawie,

i cyk pod panią he he...

Oj fajnie było pośmigać z wami.

Opublikowano

Tak liczna szarańcza wieczorową porą robi wrażenie ;) !YES ;)

Kilka pytań:

Czy faktycznie było nas tylu, że tylko Ali Baby brakowało?

Kto tak (najgłośniej ;)) ryczał na światłach?

I... proszę rozwinąć temat "dzwonka z dużymi niebieskimi oczami", bo chyba mnie coś ominęło.

"niech Koła będą z Wami" Luke Skuterwalker.

• Sympatycy
Opublikowano

Pod R66 Orzech "naliczył" chyba 32 sprzęty.

Na światłach ryczał Michalu na "armaturze".

Co do "niebieskich oczów", to niech się Grzesiek wypowie,

bo nawet jakąś dokumentację zdjęciową "dzwonka" zrobił ;);)

pzdr

Opublikowano
Pod R66 Orzech "naliczył" chyba 32 sprzęty.

Na światłach ryczał Michalu na "armaturze".

Co do "niebieskich oczów", to niech się Grzesiek wypowie,

bo nawet jakąś dokumentację zdjęciową "dzwonka" zrobił !YES ;)

pzdr

a czyjego dzwonka fotografował ? ;)

Opublikowano

kurcze bylem a nie widzialem niebieskich oczu dzwona tez nie, slyszalem tylko ze Pisklak chcial jakies lusterko polamac w jakim wozie bialego koloru bo mu sie zapomnialo stopki wysunac ;)

Opublikowano

a mnie nie było ;) , i grilla też nie było ;) !YES ;);););) !TAZ

ps. Kordian mam nadzieję że wszystko OK z tobą i sprzętem.

ps.2 Grzesiu jak masz jakieś foto to zapodaj ;)

Opublikowano
32 ;) to było o 19:10 potem jeszcze chyba z 7 dojechało ;);)

W takim razie i pod 40kę mogło być. Ja dojechałem tak kwadrans po, więc już 33, a i po mnie kilka sztuk dojechało.

Taką grupą to możemy już ronda blokować !YES (jeszcze nie wiem po co ;) )

P.S. no to czekamy na foto-story ;)

Opublikowano
!YES no i w końcu miałem okazję dojechać na spotkanie.

Pozdrowienia dla wszystkich.

Ps. Dzięki za odprowadzenie do Sękocina !!

Mam nadzieje, że Twój magnetyzm ;) nie przyciągnął już wiecej "niebieskich oczu" w drodze powrotnej. Zapraszamy następnym razem ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Liczenie odbywało się ok. 19:30. Max. było 35 skuterów, 1 pies ;) i Kawka 250 ;)

Opublikowano

Nie ma to jak jazda ;) po wawce na szarańczę ;) fajnie Kordian że do nas wpadłeś , poznałeś nowe tubylczynie !YES ach ten Twój zwierzęcy magnetyzm . Kulanie do Sękocina też było niezłe szczególnie ten sprint na 1/4 mili z BMW ;) ale już wjeżdzanie przed TIR ;) normalnie szok . Mnie trochę zastanawiają te 2 sqty co do nas podjechały do R66 i sobie pojechały ;)

• Sympatycy
Opublikowano
Kulanie do Sękocina też było niezłe szczególnie ten sprint na 1/4 mili z BMW ;)

Ten "paździerz" wypruwał z siebie flaki i nie dawał rady "skuterkom" ;);)

A co do Sękocina, to mocno rozczarowany byłem tą "Nocą Wyprzedaży" !YES , chociaż,

sama wycieczka to jednak zrekompensowała. ;)

pzdr

Opublikowano
.... Mnie trochę zastanawiają te 2 sqty co do nas podjechały do R66 i sobie pojechały ;)

Pewnie wystraszyli się przygotowującej się do lotu szarańczy !YES ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Ale mieliście fajnie. Tyle ;) na spocie fiu,fiu !YES . Tylko ta szarańcza, co sobie o nas pomyślą kierowcy katamaranów ;);) . Już dziś deklaruję swoją obecność na następnym spocie. ;)

Pozdrawiam z "Księstwa Agnusa" ;)

• Sympatycy
Opublikowano
Tylko ta szarańcza, co sobie o nas pomyślą kierowcy katamaranów ;) !YES .

Nie żebym był hipokrytą Grzesiek, ;);) ale myślę, że katamaranom już ta szarańcza

nieco spowszedniała... ;);)

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

I... proszę rozwinąć temat "dzwonka z dużymi niebieskimi oczami", bo chyba mnie coś ominęło.

Co do małego dzwonka-Kordianowi31 pewna młoda dama wjechała Skoda w tył skutera.Na szczeście nic poważnego się nie stało.Było to ok.18 jeszcze przed spotem

A co do DUŻYCH niebieskich oczu....panowie użyjcie wyobrazni,przecież nie napisze że miała duże c........i ;)

Opublikowano

W sumie Grzesiu to nie tak dawno słyszałem w pewnych okolicznościach przyrody z Twoich ust " ale ma zajebiste cycki " . :P

• Sympatycy
Opublikowano
W sumie Grzesiu to nie tak dawno słyszałem w pewnych okolicznościach przyrody z Twoich ust " ale ma zajebiste cycki " . :P

W pewnych okolicznościach przyrody to taaak,ale żeby tak na forum :P

Opublikowano

No to całe szczęście, że pani miała duże i sprawne zderzaki, tedy skuter kordiana31 ostał się cały ;)

(w przypadku jakichkolwiek skojarzeń sugerowana konsultacja z wujkiem Zygmuntem..)

• Klubowicze
Opublikowano

Na jutrzejszym spocie będę miał do przymiarki kamizelki z Jagatexu.

Zapraszam zainteresowanych

Opublikowano

eh... mnie nie będzie niestety <_< @ WoRk

Opublikowano

ooo to super to dowiem się czy jestem jeszcze XL czy może już XXL

• Klubowicze
Opublikowano
eh... mnie nie będzie niestety <_< @ WoRk

Rozmiar dla Ciebie chyba będzie dobry ta XXXL jest naprawdę duża. Zresztą możemy się spotkać innym razem. W sobotę jest o 12 w Starej Iwicznej msza za motocyklistów kończąca sezon i się wybieram.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...