JuStA Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Worlan to ja kasku nie zdejmuję bo blendę mam ciemniejszą niż okulary przeciw słoneczne
DAX Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Może nie wieczorem, ale : Pozdrawiam Burgmaniaków z dnia dzisiejszego około 15:20 na płochocińskiej. Wracam sobie spokojnie z pracy a za rondkami najpierw biały a potem szary się dołączył. Tak się fajnie zrobiło Tap tap tap t t t tap tap
Maruda Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Nie Genia nie przywoźcie bo my nie damy rady przyjechać Janek wyjechał na 4 dni a ja w pracy do 22 ale za tydzień jesteśmy albo jak wolisz możemy do was podjechać . Pozdrawiamy
Sympatycy Ziuta Opublikowano 7 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2015 My też już dotarli do domku, fajny spocik, dzięki za pogaduchy i słodkości, a to kilka naszych fotek : https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/6146207373120802481?authkey=CO791eDZ6ankyAE
Tatko Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Było jak zwykle-super Maciek dzięki za pąkale. Pozdrawiam.
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2015 Kurcze spot fajny ale znowu ten żółty przyjechał brrrr. Chyba muszę się z tym pogodzić, że żółtych jest więcej A niech to .... Mój ci on ..... ALBUM
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Maja 2015 Administrator Opublikowano 7 Maja 2015 Super spot... Najpierw pakiet podziękowania... Dla Worlana za wykonanie i montaż suuuuper dodatku do xp, dla Justy i Mańka za pozyskanie materiału na ten extras , dla Arturasa i Gieńki- Wy już wiecie za co , dla Sobiera za łakoć i dla Areckiego za CD... A teraz zagadka... W czyim wlewie i jakiej marki maxi zadomowiło się "nowe życie"??? ooo takie! Brrrr... No i na koniec takie 3 fotki ustawki spotowej TST Black is Black... Yellow vs Yellow Co tu pisać, było cudnie Aha, Justa.... Dzięki za wspólny powrót, dajesz rade bezdyskusyjnie
Gieńka Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Wszystkim dzięki za fajnego spota. Sobier dzięki pączki pychotka. Arturas fajna współpraca ;-) słodkie zielone bajka. Do następnego.
Sysgone Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Dzięki za spota, dla Gieńki i ArturAsa za wiecie co, dla Justy za pogawędkę i prawie manual ;-)
Klubowicze Ewik Opublikowano 7 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2015 Chociaż nieobecna na spocie to słodkie zielone dotarły do mnie, po prostu pycha dziękuje
Skała Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Dzięki za spotkanie. U mnie było krótko i namiętnie ale co nieco odebrałem i Bieszczady obgadałem Pozdrawiam całą ekipę !!!
JuStA Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Jejku co to był za spot Bedą dzisiaj same podziękowania i gratulacje. No to zaczynamy: Worlanowi dziękuję za wykonanie i montaż super "mola", przetestowane i jest o wiele lepiej. Arturasowi za super "słodkości" w kolorach wiosny. Gieńce za jak zawsze super kolportaż. Sobierowi za pyszne pączki. Mariuszowi i Artixowi za powrót w kierunku domu (uff dałam radę ) Gratulacje dla Norberta, że w końcu ma 2oo i to jakie (manual będzie obiecuję, dzisiaj po prostu skleroza mnie dopadła ) A wszystkim pozostał za to, że byli P.S. Zdjęcia black & black oraz yellow & yellow super (pożyczam)
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2015 Dzieki za spotkanko, frekwencja dzisiaj GIGA! Sobier jeszcze raz najlepszego i dzieki za pączula Gieniu jeszcze raz dzięki za pomoc. I wszystkim dzięki za dobre słowa... Dołączam kilka foci...
Klubowicze El Diablo Opublikowano 7 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2015 Spocik bardzo udany. Ciekawe sprzęty i jak zwykle super atmosfera. Fotki aż miło Pozdrawiam !!!
Użytkownicy Vince Opublikowano 7 Maja 2015 Użytkownicy Opublikowano 7 Maja 2015 Dzięki za spotkanie. Pierwszy spot zaliczony - było co pooglądać i dawno tak dużo się nie nagadałem. Do zobaczenia następnym razem!!
Administrator Bomber Opublikowano 7 Maja 2015 Administrator Opublikowano 7 Maja 2015 Ja również dziekuję . Miło było
nat Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 słodkość, którą przywiózł do domu mój drugi połówek świetna - ja też chcę !jump
czupakabra Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Ja niestety nie mogłem się stawiać na spotkanie, powód dość poważna choroba T-max'a ( mały zasięg, spowodowany brakiem ładowania)
Sympatycy Arecki Opublikowano 8 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2015 Wszyscy dziękują to ja też, Arturasowi za naklejki a Worlanowi za "piszczyk" do kierunków i ogólnie za udany spot:). Fajnie znowu mieć czym się z Wami spotykać .
Kamil Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Ja tez Dzięki... za wszystko, za smaczne, za kolorowe i za miłe też, za wszystko
Klubowicze .maniek Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 To i ja też podziękuję Dziękuję: Sobierowi za pączki, Worlanowi za to, że zamontował w TMaxie podwyższenie oparcia, może Justa przestanie jęczeć, że ją plecy bolą Burgiemu za podziękowania i odprowadzenie Justy w kierunku domu. Arturasowi i Chamskiej Gieńce za kolorowe cukierki. Sysgonowi gratuluję nowego sprzętu. I WSZYSTKIM za miłego spota P.S. Ziuta i Jaco dzięki za wiecie co
JuStA Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Dzięki wielkie za bardzo owocnego spota. Piotruś donaty i piciu pyszne. Serdeczne pozdrowienia dla Biga, który dzięki technologi Nas odwiedził P.s Elipa Karpińskiej TAXI jest najlepsza, dzięki
Tatko Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Już w domku,Piotr dzięki za poczęstunek Wszystkim za spota i do następnego. Pozdrawiam.
Maruda Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 My też już w domu dzięki wszystkim za pogaduchy dzięki Pitrek za słodkości dzięki Orzełek za patyki do giętkiej i do następnego. Pozdrawiamy
Rekomendowane odpowiedzi