padre Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Już doma:) Uskuteczniłem jednak małą przebieżkę przez Targówek i Saską Kępę Dzięki wsxystkim za miłe jak zwykle spotkanie! Justa! Obcasy Ci odpadły! O! I kilka fotek;) Znów Głodomór:) Jeszcze raz dzięki wszystkim! Z Tapatalk-iP6
Klubowicze PIN Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzięki za miłe spotkanie. Pa do, next time
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Oj było miło, zresztą jak zwykle. Do niedzieli ?
JuStA Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 W domku od jakiegoś czasu. Dzięki za spotkanko z dużą przewagą 2oo
Maruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzięki za spotkanie i do następnego było miło jak zwykle
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2015 TMaxy poszumiały, myśmy pogadali, porobiliśmy ustawki na Wiosenne, było git, dzięki! Janek, dzięki za słodkości i jeszcze raz wszystkiego!
Gieńka Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Było fajnie i licznie. Dzięki wszystkim. Janek jeszcze raz najlepszego.
Klubowicze Jack Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wybaczcie nieobecność w tak licznym i zacnym gronie. Już byłem przygotowany do drogi, gdy dostałem informację od grupy remontowej, że jutro są gotowi do wymiany drzwi, którą umawiałem kilka dni wcześniej. Więc dziś w trybie pilnym w drodze kupna stałem się posiadaczem dźwi wejściowych luzem. Mam nadzieję, że jutro przestaną być luzem. Pozdrawiam wszystkich i do następnego.
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2015 niestety gniję na Targach Motor Show w Poznaniu ........ hmmmmm aż do niedzieli :-( To się chyba spotkamy w niedzielę w Poznaniu. Jak przebiegnę co moje to się odezwę.
rutek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ładna wiosenna pogoda...Licznie będzie dzisiaj czy kameralnie?
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Biorąc pod uwagę, że od jutra 3 dniowe II Spotkanie Wiosenne .... ja dziś trochę pomieszkam z rodziną. Życzę miłego spotu, bo pogodę macie zapewnioną.
Alien Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Również będę ale nie za długo bo do roboty muszę potem śmigać.
Sympatycy Ziuta Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2015 My już w domku, było zajefajnie jak zawsze, kilka naszych zdjęć
szyszczak Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A ja dopiero co wróciłem z Ukrainy 1600 km trasy Yamahą-trochę mnie kark boli od wiatru tak że ja dziś odpadam
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Na Bazie! II Rynia zdominowała dzisiejsze pogaduchy i nie ma się czemu dziwić. Dzięki Wiara za liczne przybycie i do jutra!
Maruda Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 My też juź w domciu było jak zwykle super
koala Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 hejka, jako że udało mi się na własnych 2 kółkach dojechać na spota i wrócić do domu, to chyba pora się przemianować z plecaka na kierowcę dzięki pgizi i Campto za eskortę do domu bawcie się jutro dobrze i do zobaczenia w sobotę
Alien Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie. ..
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Spot zaliczony, mam nadzieję, że wizytator wyda pochlebną opinię . Ech te Tmaxy, jakie wy wszystkie ładne. No dobra, była jeszcze jedna ładna "zacna" perlisto biała. Fotki robiłem ale aparat w skuterze zostawiłem, będą jutro.
Klubowicze Campto Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ja też niedawno dotarłem do domu, po krótkim przelocie po okolicach. Tak po prostu dla przyjemności. Jak zwykle atmosfera super i oby co najmniej takie nastroje były również w Rynii.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dzięki wszystkim za spotkanie i nastrój. Oby tak dalej :clapping:
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Obiecałem fotki z czwartkowego spota, proszę: Chyba byłem zauroczony
HubPatio Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam Ponownie Wszystkich MIłośników Czwartkowych spotkań Mam nadzieję że nie długo sie spotkamy . POZDRAWIAM i Życzę " SZEROKOŚCI "
Administrator Bomber Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam serdecznie, Postaram się dziś podjechać i przywitać jako nowy
Rekomendowane odpowiedzi