Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Jutro zapodam info odnośnie niedzieli, bo dziś jestem poza kompem.

Dzięki za dzisiejszego spota i pogadanki. Mam podobnie jak Arturas, dobry taki odstres...

Jako bonus, dwa garki przegonione, potrzebowałem tego jak nurek tlenu! :-)

Do zobaczenia niebawem.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za wczorajsze spotkanie ,miło spędzony czas w tak przemiłym towarzystwie bardzo szybko zleciał. Pozdrawiamy i do następnego :)

• Klubowicze
Opublikowano

Było ekstra, potrzebowałem się z wami spotkać. Naładowałem bateryjki na jakiś czas ;)

ps. Basia lecę do fryzjera ;) zobaczymy jak będzie ....

Opublikowano

pin jak do tej pory nie znzaazłam bardziej skutecznego sposobu na te france sam się przekonasz , 100% skuteczności :)

• Administrator
Opublikowano

Jeszcze taka fotka z wczorajszego, końcowo lutowego spota :)

c5fe97d3a672f843.jpg

Opublikowano

Pin ma wszy? Leci na łyso? Bo nie wiem. Tak to jest, jak człowiek zaliczy nieobecność.

Opublikowano

Pin ma kreta który ponoć nie lubi zapach ludzkich włosów-a że Pin jest przedstawicielem naszej rasy na swoim ogródku,to musi zaliczyć fryzjera żeby potem upychać swoje włoski do mieszkanka bidnego krecika :)

Opublikowano

Jasne.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No a ja jak na złość jak nie urok to sraczka. Wyzdrowiałem to w czwartki wieczorem mam nauki przedmałżeńskie. Mam nadzieję, że przed wielkanocą uda mi się w końcu wpaść ;)

Opublikowano

Już w domku- cały dzięki za spotkanie i do następnego.

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za spotkanie, co tu dużo pisać jak zwykle było bardzo sympatycznie.

Dzięki wielkie Worlanie za urodzinowe słodkości i pogaduchy o T-maxsie.

Opublikowano

Miło jak zawsze ☺, dzięki Maniek za pogaduchy o Oplach ☺

• Sympatycy
Opublikowano

Miło Was było dzisiaj zobaczyć. Andrzejku, szacun za 2oo, Ja jak wracałem, to miejscami na osiedlowych uliczkach miałem "szklankę".

Do następnego razu.

• Sympatycy
Opublikowano

Zapytam Tu nie chcę nowego tematu zakładać.

Czy my w Mazowieckim to jakieś jajco sobie robimy w tym roku ? czy nie za bardzo :blush:

Opublikowano

My już w domu. Nie napiszę nic odkrywczego: dzięki za jak zwykle miłe spotkanie :)

• Klubowicze
Opublikowano

Rownież dziękuje za miłe spotkanie i pogaduchy w kameralnym gronie.

Chyba żeśmy troszkę za szybko wracali S8 do węzła Pulawska z Cormoranem, a co tam ;-)

• Sympatycy
Opublikowano

Też tak sobie pomyślałem ...... ale Yanosik mówił że można to lecieliśmy z wiatrem :-).

Dzięki za spotkanie i wspólny powrót.

PS

Na spotkaniu było że jajco zrobimy sobie w Ryni.

Opublikowano

Dzięki za spotkanko, w drodze powrotnej wpadłem na chwilę do Norberta po zapasy do Zacnej, pokazał mi wrak SW-T, robi wrażenie i działa na wyobraźnię ;(

• Administrator
Opublikowano

Dzięki za wczoraj. Było jak zwykle miło i... miło :)

Opublikowano

pewnie zaraz dostanę po uszach, że jest to wcześniej napisane, ale nie chce mi się przelatywać przez 229 str :shock: , więc nieśmiało zadam pytanie:

"czy czwartkowe spotkania nadal w Caffe66 o 19:00??", bo chętnie doczłapiemy się z Kamilem !V

• Klubowicze
Opublikowano

Nic się nie zmieniło.

Opublikowano

Tak czwartkowe spotkania nadal odbywają się w C66 o 19 i dodam, że zawsze ktoś jest.

Opublikowano

dziękuję za szybką odpowiedź :) i do zobaczenia

• Sympatycy
Opublikowano

Witam.Jestem tu nowy . i mam takie pytanie .Czy bedzie ktos dzis na spocie? bo chcialbym przyjechac i sie przywitac. Orzeł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...