Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zazdraszczasz nam Jarku? A kto Tobie broni? Przenieś się w okolice Warszawy i też będziesz się z nami bawił.

Opublikowano

No pewnie że zazdraszczam, inaczej bym nie pisał :mad2:

a na drugie pytanie nie odpowiem.

Pozdrowienia dla szwagra bliźniaka.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzęki Wszystkim za miłego spota i super torcik. Justa, Maniuś jeszcze raz Gratulacje !!!

Do następnego....

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za mega mega słodkiego spota. Tort był przepyszny, a brownie Gieńki palce lizać - żałuj Orzeł, że cię nie było. Justa i Maniuś jeszcze raz blue gratki !

Mam pare fotek i jeden krótki filmik.

https://vimeo.com/119495543

da6a4cad8c6a8648511e25d88ee21178.jpg

66e6a245ccbe17a07cbe585349f8cc9b.jpg

0adad53b67d7884c028a413e3dbef26d.jpg

557b2671eb9af1a6900717001917050e.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Po ochłonięciu z wczorajszych wrażeń powinno się coś napisać ;)

Dziękujemy bardzo z moją Niebieską Justą za tak liczne przybycie i wszelkie gratulacje.

Atmosfera była mega rodzinna, ale jak miało być inaczej, skoro jesteście dla nas jak rodzina :)

Jeszcze małe wspomnienie tortu:

tort%2BT-max.jpg

Opublikowano

Jeszcze raz wielkie Gratulacje dla Nowych Niebieskich, było mega miło i mega słodko, jak tak dalej pójdzie to do wiosny nie zacznę tego odchudzania ;).

Pozdrawiam i do następnego razu.

Mariusz dzięki za naklejki.

Paweł dzięki za pina.

Opublikowano

Maniuś i już łza zakręciła mi się w oku.

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Zapraszam jutro na torcik :eat::pepsi:

Mnie oczywiście nie było... Ale widziałem zdjęcia, super torcik i Serdeczne GRATULACJE dla Piootra.

PS. Idzie wiosna, muszę przywrócić się do życia i bywać z Wami na spotach!

• Klubowicze
Opublikowano

Mnie oczywiście nie było... Ale widziałem zdjęcia, super torcik i Serdeczne GRATULACJE dla Piootra.

PS. Idzie wiosna, muszę przywrócić się do życia i bywać z Wami na spotach!

Dziękuję Mariusz za gratki. Myślę, że możesz zacząć "przywracać" się do życia choćby już dziś. Przybywaj !

Opublikowano

Wszystkim dzięki za miły wieczór Trenex dzięki za słodkości.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzięki za jak zawsze miłego spota. Trenex dzięki za słodkości.

• Klubowicze
Opublikowano

A ja dziś trochę zgłupiałem... żadnego "niebieskiego" nie witaliśmy a słodkości były i frekwencja spora.

Okazało się że to były słodkości "dziękczynne"... no i dobrze, też były smaczne! Trenex, dzięki.

I wydałem kolejne dwie blaszki i pogadałem i mam nowe naklejki na BV ( Arturas, dzięki ) - cieszę się z dzisiejszego spota :clapping:

Do następnego.

• Klubowicze
Opublikowano

Słodko było, a ja trochę piwkowy z okazji meczu L E Legii. 0:1, a strzelił nam nasz rodak - Milik, oj nie ładnie. Za tydzień rewanż. Oj bedzię się działo !

@sobier, dziękuję za podwózkę

Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanie, znalazłem lukę między niebieskimi to troszkę posłodzilem ☺

Wysłane z mojego SM-T335 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wielkie za wczorajsze spotkanie, było jak zwykle sympatycznie. Trenex dzięki za słodkości.

Orzełkom jak zwykle dzięki za transport ich nowym Sołtysowym "wozem" :P

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też jestem happy :) dzięki za jak zwykle miłe spotkanko.

Gieniu dzięki za jak zwykle życzliwą pomoc :) Trenex fajnie że dosłodziłeś, w te szare dni to jak lekarstwo..

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za( moje pierwsze) tak miłe spotkanie, na pewno będę wpadał częściej żeby spędzić czas z tak sympatycznym gronem . Dzięki pgizi za znaczki.

Opublikowano

Mnie się znów nie udało podjechać. Tym razem narzeczona mi sprzedała grypę więc ona bryka jak sarenka a ja zdycham w łóżku :/

• Klubowicze
Opublikowano

Jutro spocik (tadam) można sobie ciekawie przedłużyć w klimacie 2oo ;-) - w TVP o 20.40 - "Gang dzikich wieprzy"

Opublikowano

Witam.myślę,że dziś wieczorkiem jak się nie rozpada ,to wraz z kolegą Szyszczak- kiem podjedziemy pod 66 na 2oo

Tak więc do wieczora ( mam nadzieję )

• Administrator
Opublikowano

7 stopni, sucho i bezwietrznie... Czas naładować akumulator motorem zasilanym czystą benzyną :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja dziś kibicuję [ L ] w UEFA Europa League, ale zawsze z Wami myślami.

Opublikowano

Planowaniu się coś pomliło i tydzień temu byłem w Warszawie, a oni grali w Amsterdamie. W Amsterdamie będę zaraz, a oni grają w Warszawie. Pozdrawiam wszystkich.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzięki wszystkim do zobaczenia w niedziele.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja tez dziekuje :) mialem maly odstres po dzisiejszym dniu dzieki Wam.

Czyli mozna przyjąć, ze bedzie wypad w weekend? FAJNIE :) Tylko trzeba ustalic miejsce na zbiorke, moze BP Modlinska przy Mc, bo pod c66 bedzie bajzel ze wzgledu na bazar na kole.

Kto zapoda temat w weekendowym?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...