Gieńka Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zazdraszczasz nam Jarku? A kto Tobie broni? Przenieś się w okolice Warszawy i też będziesz się z nami bawił.
Jarek_PL Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 No pewnie że zazdraszczam, inaczej bym nie pisał a na drugie pytanie nie odpowiem. Pozdrowienia dla szwagra bliźniaka.
Sympatycy irasko Opublikowano 12 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzęki Wszystkim za miłego spota i super torcik. Justa, Maniuś jeszcze raz Gratulacje !!! Do następnego....
Klubowicze Piootr Opublikowano 12 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzięki za mega mega słodkiego spota. Tort był przepyszny, a brownie Gieńki palce lizać - żałuj Orzeł, że cię nie było. Justa i Maniuś jeszcze raz blue gratki ! Mam pare fotek i jeden krótki filmik. https://vimeo.com/119495543
Klubowicze .maniek Opublikowano 13 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2015 Po ochłonięciu z wczorajszych wrażeń powinno się coś napisać Dziękujemy bardzo z moją Niebieską Justą za tak liczne przybycie i wszelkie gratulacje. Atmosfera była mega rodzinna, ale jak miało być inaczej, skoro jesteście dla nas jak rodzina Jeszcze małe wspomnienie tortu:
Trenex Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Jeszcze raz wielkie Gratulacje dla Nowych Niebieskich, było mega miło i mega słodko, jak tak dalej pójdzie to do wiosny nie zacznę tego odchudzania . Pozdrawiam i do następnego razu. Mariusz dzięki za naklejki. Paweł dzięki za pina.
Tatko Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Maniuś i już łza zakręciła mi się w oku. Pozdrawiam.
Klubowicze oakowsky Opublikowano 14 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2015 Zapraszam jutro na torcik Mnie oczywiście nie było... Ale widziałem zdjęcia, super torcik i Serdeczne GRATULACJE dla Piootra. PS. Idzie wiosna, muszę przywrócić się do życia i bywać z Wami na spotach!
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 2015 Mnie oczywiście nie było... Ale widziałem zdjęcia, super torcik i Serdeczne GRATULACJE dla Piootra. PS. Idzie wiosna, muszę przywrócić się do życia i bywać z Wami na spotach! Dziękuję Mariusz za gratki. Myślę, że możesz zacząć "przywracać" się do życia choćby już dziś. Przybywaj !
Tatko Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Wszystkim dzięki za miły wieczór Trenex dzięki za słodkości. Pozdrawiam.
Gieńka Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Dzięki za jak zawsze miłego spota. Trenex dzięki za słodkości.
Klubowicze pgizi Opublikowano 19 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2015 A ja dziś trochę zgłupiałem... żadnego "niebieskiego" nie witaliśmy a słodkości były i frekwencja spora. Okazało się że to były słodkości "dziękczynne"... no i dobrze, też były smaczne! Trenex, dzięki. I wydałem kolejne dwie blaszki i pogadałem i mam nowe naklejki na BV ( Arturas, dzięki ) - cieszę się z dzisiejszego spota Do następnego.
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2015 Słodko było, a ja trochę piwkowy z okazji meczu L E Legii. 0:1, a strzelił nam nasz rodak - Milik, oj nie ładnie. Za tydzień rewanż. Oj bedzię się działo ! @sobier, dziękuję za podwózkę
Trenex Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Dzięki za miłe spotkanie, znalazłem lukę między niebieskimi to troszkę posłodzilem ☺ Wysłane z mojego SM-T335 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 20 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2015 Dzięki wielkie za wczorajsze spotkanie, było jak zwykle sympatycznie. Trenex dzięki za słodkości. Orzełkom jak zwykle dzięki za transport ich nowym Sołtysowym "wozem"
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2015 Ja też jestem happy dzięki za jak zwykle miłe spotkanko. Gieniu dzięki za jak zwykle życzliwą pomoc Trenex fajnie że dosłodziłeś, w te szare dni to jak lekarstwo..
Maruda Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Dziękuję wszystkim za( moje pierwsze) tak miłe spotkanie, na pewno będę wpadał częściej żeby spędzić czas z tak sympatycznym gronem . Dzięki pgizi za znaczki.
Skrystos Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Mnie się znów nie udało podjechać. Tym razem narzeczona mi sprzedała grypę więc ona bryka jak sarenka a ja zdycham w łóżku :/
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2015 Jutro spocik (tadam) można sobie ciekawie przedłużyć w klimacie 2oo ;-) - w TVP o 20.40 - "Gang dzikich wieprzy"
Dunaj Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam.myślę,że dziś wieczorkiem jak się nie rozpada ,to wraz z kolegą Szyszczak- kiem podjedziemy pod 66 na 2oo Tak więc do wieczora ( mam nadzieję )
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Lutego 2015 Administrator Opublikowano 26 Lutego 2015 7 stopni, sucho i bezwietrznie... Czas naładować akumulator motorem zasilanym czystą benzyną
Klubowicze Piootr Opublikowano 26 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja dziś kibicuję [ L ] w UEFA Europa League, ale zawsze z Wami myślami.
Gość Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Planowaniu się coś pomliło i tydzień temu byłem w Warszawie, a oni grali w Amsterdamie. W Amsterdamie będę zaraz, a oni grają w Warszawie. Pozdrawiam wszystkich. Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Gieńka Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Dzięki wszystkim do zobaczenia w niedziele.
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja tez dziekuje mialem maly odstres po dzisiejszym dniu dzieki Wam. Czyli mozna przyjąć, ze bedzie wypad w weekend? FAJNIE Tylko trzeba ustalic miejsce na zbiorke, moze BP Modlinska przy Mc, bo pod c66 bedzie bajzel ze wzgledu na bazar na kole. Kto zapoda temat w weekendowym?
Rekomendowane odpowiedzi