Larwa Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 no to widzę, że i ja mam szansę na klubowicza, bo nawet raz na skucie jechałam i to jako kierowca :-P
ALFI Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Moi drodzy, gratulacje!. Mańkowi gratuluję podwójnie, również z tego powodu że został pasażer,-ką,
Sympatycy Ziuta Opublikowano 11 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Lutego 2015 No to gratulacje dla nowych klubowiczów, niestety osobiście może innym razem bo jutro nie damy rady wpaść. Dla Jacka tłusty czwartek zaczyna się już dziś
Klubowicze Ewik Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2015 Namówiliście mnie na te słodkości, przyjadę
Sympatycy Miętus Opublikowano 11 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Lutego 2015 ... Tylko teraz, okres protestów rolniczych, więc nie wiem. Ale jestem dobrej myśli. Flyman to nie protesty, tylko w TV rozpoczął się Casting do drugiej edycji znanego programu " Rolnik szuka żony " Tak na marginesie, jak czas pozwoli i dotrę do W-wy, melduję się na spocie zobaczyć Wasze buziele
Gieńka Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Ewciu nie widzę inaczej, musisz się pojawić.
Sympatycy irasko Opublikowano 11 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Lutego 2015 Justa, Maniuś, Gratulacje!!!! Myślę, że powoli staje się to małą tradycją i trzeba bedzie dodać jedno słowo do tematu : "Czwartkowe SŁODKIE miejsce spotkań......"
Sympatycy Jaco Opublikowano 11 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Lutego 2015 No to gratulacje dla nowych klubowiczów, niestety osobiście może innym razem bo jutro nie damy rady wpaść. Dla Jacka tłusty czwartek zaczyna się już dziś Tłusty czwartek zaczyna się już od poniedziałku, faworkami. A pączki od dzisiaj do jutra. ( To w ramach ścisłości ) Maniuś, Justa - GRATULEJSZYN
Klubowicze Campto Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2015 To chyba i ja się pojawię, skoro tyle nominacji będziemy obchodzić za jednym zamachem.
Gość Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Nominacje były miesiąc temu. To już Klubowicze wybrani. :-)
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2015 Ja niestety nie będę mógł jutro przybyć, więc wirtualnie składam serdeczne gratulacje Juscie i Mańkowi. I wszystkiego dobrego oraz wielu sukcesów na nowej klubowej drodze
Skrystos Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Mnie robota pilna wypadła jak na złość, zobaczę jeszcze w ciągu dnia jak się sprawy mają ale jak nie jutro to za tydzień najwyżej i żeby nie było że się wymiguję to wtedy najwyżej jakieś słodkości przywiozę
JuStA Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzięki za gratulacje i miłe słowa Szkoda, że niektórzy nie mogą być dzisiaj z nami Tych co mogą jeszcze raz w naszym imieniu zapraszamy na dzisiejsze spotkanie w C66
Klubowicze arturas Opublikowano 12 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2015 No to dzisiaj mamy MEGA czwartek - spot, tłusty i uroczysty!!! Gratki dla nowych niebieskich nie omieszkam przekazać też osobiście.
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Lutego 2015 Gratulacje dla nowych klubowiczów. Bawcie się dobrze, ja nie dam rady dzisiaj przyjechać do C66 .
Tatko Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja już w domciu było jak zwykle milutko,sympatycznie,słodziutko dzięki Gienia,Justuś,Maniuś. Jeszcze raz gratulacje. Pozdrawiam. P.s Pawełku dziękuje za znaczki i świecidełka.
Gość Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Było tłusto i przyjemnie. Dziękuję wszystkim biesiadnikom, a w szczególności sponsorom.
Sympatycy orzeł Opublikowano 12 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Lutego 2015 Szkoda ze mnie nie było.
Klubowicze PIN Opublikowano 12 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2015 Właśnie dotarłem do domu. U was było fajniej Gratki jeszcze raz ps. Jak to jest że na fb jest relacja foto a na forum no?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Lutego 2015 Administrator Opublikowano 12 Lutego 2015 Szkoda ze mnie nie było. Jeszcze kiedyś się pojawisz.. Dzięki wszystkim przybyłym i przede wszystkim raz jeszcze gratki dla nowo-przyjętych w szeregi Impreza była słodka a poza tym było miło... i miło Ps. Justa, Maniek tort ala Tmax super . Gieńka ciasto też pycha!
Klubowicze arturas Opublikowano 12 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2015 Ale bylo slodko, milo i serdecznie. Dzieki niebieskim gospodarzom za slodkiego Tmax'a ktory pysznie smakowal i wszystkim za rodzinna super atmosfere. Zalaczam kilka fotek. Tort Mega - czyzby TMax zostal przetopiony na czekolade Zachwytow nad tortem nie brakowalo, przeciez to juz bedzie flagowa slodkosc TST Liczebnosc nasza tez byla Mega I niebiescy zostali przypieczetowani... ..i w koncu poznalismy brata Orzelka blizniaka, bo przeciez Orzelek przyznal ze go nie bylo.. Takie Slodkie To (TST) ...
Gieńka Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzięki za super słodkiego spota. Justa i Maniek jeszcze raz gratulacje. Flayman dzięki za flaszkę było mniam mniam. Orzełku spokojnie w domu opowiem Ci jak fajnie było.
Jarek_PL Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 A ci to się tylko bawią i bawią brrrrrr.
Rekomendowane odpowiedzi