Skrystos Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 No ja wtedy miałem 16 lat i skuter 50cm3 i ja tam bywałem w 2004 jakoś. W każdym razie byłem świadkiem narodzin burgmanii. Pamiętam jak powstała inicjatywa, jak się robiły podziały. Cieszy mnie że burgmanii się trzyma dzielnie no i cieszę się, że mogę teraz być częścią tego Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dr.big Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 Piootrze, super organizacja i super tort ... PS. Flymanie, to kupować w końcu tą Kappę coupe ?
Gość Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Bigu, jeśli dużo nie trzeba włożyć, a cena wyjściowa jest w zasięgu, to jak najbardziej. Te auta będą rosły w siłę, a radość z posiadania i jazdy naprawdę duża.
dr.big Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Opublikowano 9 Lutego 2015 Mylisz się -> http://www.daimler.c...-0-0-0-0-0.html "...Sie ist Namenspatin der Automobilmarke Mercedes-Benz...." PS. Wolę ujeżdżać Mercedes, niż polerować Lancię (po polsku lanca) ... Edit: Angielski pewnie kumasz: "...Mercédès Jellinek is the namesake of one of the most famous, most well-known brand names of the world: Mercedes ..."
Gość Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie kumam po niemiecku, ale się domyślam o czym piszą. Anna Grodzka była za to mężczyzną. A od polerowania lancy, to ja mam fajne dziewczyny... na myjni też ;-)
dr.big Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie wiem, o czym piszesz i mnie to nawet nie interesuje ... Edit: Zeby nie zarzucić mi dyletanctwa : wygooglowałem tą Annę Grodzką i kontrowersje jej dotyczące i powiem jedno: dalej mnie to nie interesuje, bo są ważniejsze sprawy na tym świecie.
Gość Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Dobra, koniec tego OT w tak zacnym temacie. Wszystko Ci opowiem na następnym spotkaniu w C66 lub innym miejscu.
Skrystos Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Jutro ma być w miarę pogoda, więc może wezmę moją 125 na wycieczkę na spotkanie w Warszawie Większy brat czeka aż w marcu zdam prawko ;p
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2015 Jutro ma być (....) Oj i ma się też dużo dziać :D dubeltowo tzn. podwójnie !
Gość Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 I tłusto na dodatek. Nowi kupują pączki a Sołtysi robią faworki.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Lutego 2015 Administrator Opublikowano 11 Lutego 2015 Oj widzę, że jutro będzie słoooodko a Sołtysi robią faworki. Chyba Sołtysowa!
Gieńka Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Oj panowie jeśli chcecie jeść faworki to musicie sobie poszukać jakiejś sołtysowej.
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2015 Oj i ma się też dużo dziać :D dubeltowo tzn. podwójnie ! O dubeltach (duetach :D) tu mowa, a tu nic cisza , nic cisza tylko o tym słychać że czwartek jutro i że tłusty ...
Tatko Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 No to trza być Maniuś coś Ty taki niebieski się zrobił GRATULACJE a skoro Ciebie to spotkało to pewnie i Juście trzeba złożyć gratulacje bo nie należy Was rozdzielać wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Nie szukamy sołtysowej, jak mamy samego Sołtysa w Klubie. Tylko teraz, okres protestów rolniczych, więc nie wiem. Ale jestem dobrej myśli.
Klubowicze .maniek Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2015 Jejku jaki raban się zrobił Już cisza spokój Pani Sołtys i Panowie. Dziś nastał "Niebieski" dzień dla mnie i Justy. W tym miejscu chciałbym wszystkich zaprosić jutro na słodkiego Spota, a że również tłusty czwartek to i jakieś pączki się znajdą. Dziękujemy Andrzejku za gratulacje
Klubowicze pgizi Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2015 Kurde, jadę! I PŻ też zabiorę. Jeszcze się nie całowałem z Sołtysem, trzeba spróbować !kiss . A i Niebieskim nie odpuszczę.
Sobier Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Oj to nic nie jem od rana , ale o 19 nie odpuszczę. Maniek Justa GRATULUJE.
Gieńka Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 My też się wybieramy, więc do zobaczyska
Larwa Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Gratulację, to czym Maniek teraz jeżdzisz, jakiego skuta kupiłeś??
Larwa Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 To nabij do tylnego koła powietrza bo Ci przód do góry pójdzie... a przy najbliższej okazji muszę to zobaczyć :-P
Klubowicze .maniek Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2015 Kaska na codzien bede jezdzil swoim starym sprzetem.
Rekomendowane odpowiedzi