Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwnie wygląda info, że każdego czwartkowego wieczora tamże się spotykamy B). Owszem przejeżdżam tamtędy o tej porze, ale będąc w drodze do R66. Osobiście chętnie bym spróbował, bo klubik (na pewno był, dawno tam nie byłem) fajny.

Może skoro tak się do nas przyzwyczaili i jesteśmy w pewnym sensie ich reklamą/referencją, to może jako klub otrzymalibyśmy permanentną zniżkę na małe co nieco? Ot taki stały klient :lol::D

• Sympatycy
Opublikowano
-ceny wzrosły a jakość potraw raczej spadła

-obsługa "nowa", była chyba 1 dzień w pracy.

Potwierdzam :D

Co do informacji na stronie to trzeba spowodować jej usunięcie ponieważ w obecnej sytuacji jest ona dezinformacją B)

Podobnie jak innym w R66 też mi się nie zazbyt podoba - i pewnie w związku z powyższym rzeczywiście głównie przesiadujemy przed knajpą :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

A może warto w najbliższy czwartek podjechać z R66 do Starego Młyna i stestować jeszcze raz (chociaż pamiętam jak kiedyś na początku tego sezonu, tam pojechaliśmy i było drogao, mało i kelnerka nie bardzo umiała sobie poradzić z zamówieniem i potem z rozliczeniem). Skoro mamy być ich reklamą to wynegocjujemy jakieś rabaty. A jak nie to poprosimy o zmianę strony.

• Sympatycy
Opublikowano
-ceny wzrosły a jakość potraw raczej spadła

-obsługa "nowa", była chyba 1 dzień w pracy.

Potwierdzam :D

Zgadzam sie z Wami, bo wczesną wiosną pojechaliśmy kilkoma skuterami do Młyna i byliśmy zaskoczeni marną obsługą i drogim żarciem.

A co możecie powiedzieć o cenach potraw w R66. Bo ja, to chyba raz tam jadłem sałatkę i to w zimie. Generalnie stoimy na zewnątrz posilając się napitkami za 4 zeta.

W Młynie możemy posiedzieć w fajnym miejscu, przy stolikach pod parasolem i pić colę (chyba za 5 zeta). A jak zgłodniejemy, to można śmignąć na kebaba, albo nad Zalew na rybkę. B);).

Co byśmy nie robili, to i tak nie będziemy mieli tak fajnie, jak Śląsk. Chudów jest, nie do pobicia. :lol:

• Administrator
Opublikowano

Mlyn ma jedna wade, zima bedzie zamkniety i co znowu bedziemy szukac kolejnej knajpy ? R66 jest otwarte a w srodku jest cieplo a nawet za cieplo.

Co do jedzenia w R66 nie jest zle, pizza, salatki ktorymi mozna sie najesc gigantycznych rozmiarow.

• Sympatycy
Opublikowano

A mnie się łezka w oku kręci... Pooglądajcie se stare dzieje:

KLIK !OK !OK

A może nie zamkną w tym roku na zimę ?

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Art, a kto by chciał szukać nowej knajpy. Latem w R66 jest sporo motocykli. Jak jeszcze my dobijemy, to się robi mały tłok. Natomiast zimą, R66 świeci pustkami i we czwartki jest luz. To może w sezonie !OK do Młyna, a na zimę do R66.

Opublikowano
To może w sezonie ;) do Młyna, a na zimę do R66.

Nawet ciekawy pomysł :P

będzie wilk syty i owca cała dla tych, którzy chcą raz na jakiś czas odwiedzać Stary Młyn.

Jestem za

Gość Rebel Kari
Opublikowano

Jakie macie plany na najbliższy czwartek? Młyn?

Będę wracać od strony Łomianek więc podjechałabym na miejsce żeby Was poznać !sciana

• Sympatycy
Opublikowano

R66 o 19, później może się gdzieś przeniesiemy ale na 100% do 19:30 będziemy w R66.

Opublikowano

Czy Ktoś z Władnych I Ojców Dyrektorów planuje nawiedzić jutrzejszy spot? Bo.. ja.. tak pokornie mamrocząc pod nosem, nieśmiało złożyłbym niewinną prośbę o łaskę w postaci samoprzylepnego logo burgmanii :rolleyes:

Opublikowano

zx mozesz przyjechac nawet na rowerze

ja tez postaram sie dojechac

Opublikowano

Ja też się melduję jutro pod R66 ;)

Opublikowano

Ja też byłbym chętny na naklejkę... ;)

Opublikowano

a ja jutro pass... łapiemy z kumplem ostatnie letnie słoneczke i robim se grilla z pifkiem ;)

• Sympatycy
Opublikowano
a ja jutro pass... łapiemy z kumplem ostatnie letnie słoneczke i robim se grilla z pifkiem ;)

To zaproszenie??? ;)

Opublikowano

Proszę o dopisanie mnie do listy kolejkowej po naklejkę ;)

Pozdr.

Pisklak

Opublikowano
Kilka fotek ze czwartkowego spata na którym miałem okazję być.

Fotki z gokardów

Ooo!! w końcu fotki! :P

Widziałem błyski flasha na zakrętach, ale tłumaczyłem sobie, ze to normalne przy 7G ;)

Teraz już wiem, że nas po prostu upamiętniano :P

;)

Opublikowano

no to już wiadomo, gdzie leci "szarańcza" ze spotu w R66 whist:lol:

Opublikowano

Jeżeli to możliwe to również dopisuję się do listy chętnych otrzymania naklejki... :lol:

Pozdrawiam,

Mick

Opublikowano

:angry: no i w końcu miałem okazję dojechać na spotkanie.

Pozdrowienia dla wszystkich.

Ps. Dzięki za odprowadzenie do Sękocina !!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...