Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2015 Jak się wyrobię z robotą to zawitam co by pogratulować
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lutego 2015 Administrator Opublikowano 4 Lutego 2015 No właśnie, jutro wizytacja zagraniczna Idę prasować galowy dres
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2015 To ja odpuszczam, będę za tydzień
Gieńka Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Szkoda, że my musimy odpuścić, bo tyle będzie się działo.
Klubowicze .maniek Opublikowano 4 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Lutego 2015 Witam Wszystkich. Z przykrością muszę stwierdzić iż będę nie obecny na jutrzejszej Gali Burgmanii, ponieważ ktoś w domu musi pracować. W związku z zaistniałą sytuacją wyślę Swojego Szpiega z Krainy Deszczowców w postaci Justy z pudełkiem (NIE MYLIĆ Z PUDELKIEM ) na kawałek tortu. Piootrze jeszcze raz moje gratulacje! Życzę Wam miłej zabawy
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja już umówiłem fryzjera,robię się na bóstwo i wpadam
czupakabra Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Może i ja zawitam na chwilę w okolicy 20'tej w drodze powrotnej do domu
Klubowicze sonor Opublikowano 5 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2015 jak ma być torcik,to i Ja zawitam...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Flymanówna i Flyman w domu. Ania bardzo dziękuje za torcik i w ogóle za spotkanie. Jest dumna, że uścisnęła wiele dłoni, które są tak precyzyjne podczas prowadzenia ciężkich maxi. I Tmaxów też. Ukłony dla wszystkich, dla Piootra szczególne. I dla właścicieli Tmaxów też.
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2015 Pinki dotarły do bazy startowej. Było kozacko i zacnie. Piootr jeszcze raz gratki no i dzieki za pyszny torcik i ect. Fly.... dzieki, wreszcie mam karte. No i cała gromada twarzyczek, które dzisiaj przybyły -> jak fajnie było was zobaczyć . Ciocia Foczka buziaki za balony -> to pisałem ja, Romek
JuStA Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Już w domku. Dziękuję bardzo za spotkanie było wyjątkowo jak na Galę Burgmanii przystało Piotrze jeszcze raz gratulacje i dodam, że torcik był pyszny
Klubowicze pgizi Opublikowano 5 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2015 Piootruś, dzięki za klubowy torcik - pyszota! Do następnego razu.
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2015 Bardzo dziękuje za spotkanie. Dla mnie było wyjątkowe ! Dziękuję za dobre słowo, za gromkie " Sto lat!", za upominki i uściski. Dla tych, którzy nie mogli być niech zostaną zdjęcia: Podziękowania dla Daniła za pomoc przy krojeniu tortu
Trenex Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Piootr gratulacje jeszcze raz....i dzięki Wszystkim za miłe spotkanko. Wysłane z mojego SM-T335 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze DaniL Opublikowano 6 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2015 Jeszcze raz gratulacje Impreza bardzo udana - fajno było Ps. Taka mię refleksja naszła, przeglądałem kilka stron z tego wątku i pod awatarami jest baaaardzo dużo niebieskiego. Mam nadzieję, że o nas zwykłych szarych użytkownikach nie zapomnicie
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Lutego 2015 Nigdy nie zapominamy o kumpelach i kumplach z klubu. PS Bez urazy ale kipeska refleksja Cie naszła :-) Mam nadzieję że wszyscy się ze mną zgodzą.
Gość Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Taka mnie refleksja naszła, przeglądałem kilka stron z tego wątku i pod awatarami jest baaaardzo dużo niebieskiego. Mam nadzieję, że szarzy użytkownicy nie zapomnieli o nas, zwykłych niebieskich i pamiętają drogę do C66.
Tatko Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Szary czy Niebieski cóż to za różnica na 200 jeżdzi się tak samo. Danił chyba masz chęć kupić tort. Piotr tort był super jeszcze raz gratki. Spotkanie jak zwykle udane i oby tak dalej. Pozdrawiam.
Klubowicze DaniL Opublikowano 6 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2015 Hej, hej, spokojnie Tak sobie tylko zwróciłem uwagę, że więcej u nas się zrobiło klubowiczów, z czego mogę się tylko cieszyć (niech działają dla dobra Burgmanii, czyli nas wszystkich), a refleksja jak możecie zauważyć była z przymrużeniem oka Flyman, ja drogę do C66 pamiętam, a na dowód mogę wylegitymować się legitymacją?/kartą?, którą dostałem (jak zresztą wszyscy) od Ciebie wczoraj Andrzej, kolor szary jest ok, zwłaszcza, że taki mam kolor Burgmana , a co do tortu to razem przyniesiemy na Andrzejki Pozdrawiam wszystkich Burgmaniaków Andrzej (Danił)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lutego 2015 Administrator Opublikowano 6 Lutego 2015 Bardzo miły i "liczny" spot (prawie cała administracja w komplecie) Dzięki wszystkim przybyłym za serdeczności i pogaduchy Specjalne thx dla Piootra za słodkości i za pycha tort
Gość Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 A ja pisałem ogólnie. Nie konkretnie do Ciebie. Mnie też cieszy, że rzesza Klubowiczów się powiększa, bo to, przynajmniej teoretycznie, dowód, że coraz więcej ludzi oddaje swój wolny czas naszemu hobby, i że Burgmania to widzi i docenia.
Tatko Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Daniłku Koleżko i oto chodzi. Pozdrawiam.
Skrystos Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Może uda mi się w przyszłym tygodniu dojechać pierwszy raz na spór Burgmanii. Część z Was pamiętam jeszcze z Krakowskiego przedmieścia lata temu
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lutego 2015 Administrator Opublikowano 6 Lutego 2015 Część z Was pamiętam jeszcze z Krakowskiego przedmieścia lata temu 2001-2002 rok Z tamtej ekipy jest jeszcze w naszych szeregach parę osób, które niezmiennie latają maxi skuterami
Rekomendowane odpowiedzi