Gość Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Przecież żartuję. Nie ma takiej tradycji. Jedź, wypoczywaj i nabieraj masy.
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2015 Przecież żartuję. Nie ma takiej tradycji. Jedź, wypoczywaj i nabieraj masy. Uff, to spokój w domu będzie :-) Zapraszam zatem na 5 lutego. Pozdrawiam Piotrek
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2015 No Piotrus, ja to dopiero po feriach ciebie posciskam z tej okazji, bo dzisiaj feriuje i na spota nie dojade. Ale moze rzeczywiscie poslodzisz dopiero po feriach?
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2015 No Piotrus, ja to dopiero po feriach ...(...)...Ale moze rzeczywiscie poslodzisz dopiero po feriach? Arturze, to słodzę po feriach !
Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2015 A se przyjadę na pół godzinki. Deszcz pada, ciemno, nuda taka i dawno nie byłem.
JuStA Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dzięki za jak zwykle miłe spotkanie
Klubowicze DaniL Opublikowano 22 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2015 Również dziękuję, było fajnie, kameralnie
Klubowicze .maniek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam Wszystkich. Ktos dzisiaj bedzie na spocie, bo ja z justa sie wybieramy. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Stycznia 2015 Administrator Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zawsze ktoś jest
Klubowicze Piootr Opublikowano 29 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2015 Próbowałem się załapać na plecaka. Nie udało się. Koszyk z zakupami przeszkadzał. Pozdrawiam
Klubowicze .maniek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2015 My już w domku.Dziękujemy za spota było super. Dziękujemy Orzełkowi i Gieńce za podroz w te i nazat.Podróz z wami jest zawsze pełna wrażen.
Gieńka Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Super było. Dzięki wszystkim którym się chciało przyjechać. Maniutki polecamy się na przyszłość.
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Miałem jechać za wami. Ale widziałem jak ktoś próbował wycinać orła, postanowiłem objechać sytuację :-). Spotkanie sympatyczne, trochę powagi, trochę humoru. Jedzenie i picie. Jak to u Burgmaniaków. Krzytro, jak się czujesz?
Jerry_R Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dzieki rowniez, sympatycznie jak zawsze
Klubowicze krzytro Opublikowano 30 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2015 Miałem jechać za wami. Ale widziałem jak ktoś próbował wycinać orła, postanowiłem objechać sytuację :-). Spotkanie sympatyczne, trochę powagi, trochę humoru. Jedzenie i picie. Jak to u Burgmaniaków. Krzytro, jak się czujesz? Zasadniczo ok,czemu zawdzięczam to pytanie?
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Bo Cię lubimy, nie było Cię, no i poświęciliśmy Ci chwilę. No to zasadniczo się cieszę, że OK.
Jerry_R Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 A tak luzno rozmawialismy sobie o: Od Piątku wieczorem jestem posiadaczem BMW LT 1200 vs moj komentarz, ze na miasto i tak kupisz "skuterek" I stalo sie: No dobra,w dniu wczorajszym stałem się oficjalnie właścicielem Hondy SW 600 A z ABS-em z 2008 roku. * * * Ale wlasnie sprawdzilem, moj komentarz dotyczyl jednak Cormorana: W dniu dzisiejszym zakupiłem troszkę większy sprzęt niż ten którym jeździłem do tej pory.Wrażenia z jazdy są niesamowite. No i wróciłem do poprzedniej marki czyli Honda. Rok 2010 z przebiegiem 16 000 km Ile piniędzy ? ...... nie pytajcie Teraz jeszcze dokupię jakiś MAxiSkuterek do miasta i będzie git. Cormoran, gratki Nie wiedzialem, ze szukasz PanEuropean, sasiad ma na sprzedaz sprawdzona Kawe, chce cos ok. 23k PLN. Tyle, ze to nie nadaje sie ze swoja waga i gabarytami na miasto, jemu nawet nie chce sie ruszac go z garazu na taki nasz RWBN, itp. Najkrotsze sensowne i przyjemne (i to jak!) tym wypady - to krance polski, a najlepiej zagranica. Nic, ubiegles moje pytanie, dokupisz sobie MAXIskuterek na miasto i... bedzie git
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2015 Szkoda że mnie nie było ...... pogadał bym sobie z Wami. No ale zdrowie ważniejsze. A co do Maxi ...... na pewno zakup kiedyś nastąpi ale trzeba się troszkę finansowo odkuć i mógł by pojawić się jakiś ciekawy model do turystyki we dwoje.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Stycznia 2015 Administrator Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zasadniczo ok,czemu zawdzięczam to pytanie? Pogadamy o czym >my< gadaliśmy jak wrócisz... po co mam Ci psuć humor na urlopie Dzięki wszystkim za wczoraj Było "Zaaacnie"
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 O rany!!! To Krzytro jest na urlopie? Qurde, to się będzie teraz zamartwiał.
Klubowicze sonor Opublikowano 30 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2015 Było jak zwykle sympatycznie i "Polaków Burgmaniaków rozmowy..." Niektórym jak zawsze było do śmiechu... Był taki Burgmaniak który przyleciał do nas i odpoczywał po ciężkich LOTach... a byli i tacy którzy przyjechali na 2oo...???? No cóż,reasumując było jak to ujął Ojciec Dyrektor "zacnie".
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Lutego 2015 Flyman w roboczych ciuchach... pzdr
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Lutego 2015 Zapraszam jutro na torcik
Rekomendowane odpowiedzi