Klubowicze Campto Opublikowano 14 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2015 Bacząc na okoliczności należy być.
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2015 Pierwszy dla mnie i to na niebiesko... Aby tradycji stało się zadość będę mocno słodził. (NOWOrocznie) Artur jeszcze raz gratki ⌠Mr. Blue s. P.S. Mowa mi wróciła Jestem dziś
Klubowicze DaniL Opublikowano 15 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2015 Niestety nie mogę dziś przybyć na spota, więc niniejszym składam gratulacje Arturowi awansu w hierarchii Burgmanii
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Chciałbym być z Wami ale niestety zdrowie nie wybiera ? gratulacje dla nowego klubowicza i bawcie się dobrze.
Tatko Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ja już w domku,jednak moto to moto. Było super sympatycznie ,słodko ,Artur jeszcze raz gratki należało Ci się. Było nas dużo wszystkim dzięki i do następnego. Pozdrawiam.
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Wejście Arturasa z fajerwerkami. I bąbelki były Pyszny tort też był Generalnie to było miło, słodko i wesoło. Frekwencja letnia, bym powiedział . Artur jeszcze raz dzięki za poczęstunek. Album
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2015 Artur, jeszcze raz gratuluję Klubowicza. Było niezwykle słodko , a i frekwencja ponadprzeciętna jak na styczeń. Było nas ponad 30 osób. W tym dwóch twardzieli na skuterach. Andrzej i Pigizi. Brawo Panowie. Oto moja mała relacja fotograficzna: Był pyszny tort I wznoszone toasty A nowy Klubowicz spożywał na złotej zastawie Krotki filmik https://vimeo.com/116904390
Klubowicze Campto Opublikowano 15 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ja też już w domu. Warto było przyjechać - sporo osób, atmosfera super, pyszności na stole. Arturas jeszcze raz gratulacje.
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zlądowałem na ostatni, malusieńki kawałeczek torcika. Ale to zawsze coś. Jeszcze raz życzenia owocnego klubowiczenia dla Artura. Dziękuję wszystkim za spotkanko. Sonorowi, że długo posiedzieć nie mógł. Pozdrawiam wszystkich. Do następnego...
Klubowicze pgizi Opublikowano 15 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2015 Artur, jeszcze raz gratuluję! Dzięki za pyszny tort a pozostałej załodze za to że przybyliście. Po uroczystości jeszcze trochę pokulałem... Ta gwiazdka na czubku choiny to "gwiazdka pomyślności" dla całej naszej Ekipy.
Trenex Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 My z córką też w domciu, cały czas mnie pyta, które to urodziny miał ten Pan od tortu ☺,,, a tak poważnie Artur gratulacje, a Wszystkim dzięki za miłe spotkanie. Wysłane z mojego SM-T335 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2015 Serdeczne podziękowania dla Gienii za pomoc we wstępnym rozkminianiu dzisiejszego zamieszania, Sobier za krotki transport, Campto za krótkie ciecia. Fly.. dzięki za smaczne dodatki, Foczka za coś co dodaje skrzydeł, Irek za moc pokuszenia dla podniebienia.... WSZYSTKIM WAM PRZYBYŁYM DZIĘKUJE !!! za miłe życzenia, gratki i ekstra frekwencje - nieźle mnie to ujęło i zaskoczyło. Dzięki też za fotki, których ja tym razem nie czyniłem. Było mi naprawdę milo i słowa tego nie opiszą.
Tatko Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 No to Nam się niebiesko zrobiło Piotrze przyjmij Moje gratulacje. Pozdrawiam.
pabloxl Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Artur, gratulacje uzyskania następnego poziomu w tym zacnym Gronie
Klubowicze DaniL Opublikowano 16 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2015 Gratulowałem Arturowi, teraz gratuluję Piootrowi - Artur się zapowiedział, a Piootr to tak z zaskoczenia wyskoczył z tym kolorem pod avatarem. Jeszcze raz dla Obu - serdeczne gratulacje
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2015 Gratulowałem Arturowi, teraz gratuluję Piootrowi - Artur się zapowiedział, a Piootr to tak z zaskoczenia wyskoczył z tym kolorem pod avatarem. Jeszcze raz dla Obu - serdeczne gratulacje Dziękuję bardzo i uprzejmie donoszę, że "wyskoczyłem" z tym kolorem dopiero dziś rano
Sobier Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jak zwykle było miło i słodko . Artur jeszcze raz gratulacje. Piootr tobie też gratuluje .
stachurski1970 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 GRATULACJE!!! ARTURAS!,,,,,,,,POZDRO!
Sympatycy Jaco Opublikowano 16 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2015 ArturAs, Piootr- gratulacje ode mnie i od Ziutki.
Sympatycy Foczka Opublikowano 16 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2015 Arturas jak zawsze miły, uśmiechnięty, siła spokoju... no i zdradził nam na koniec, że ucieszony! My też Arturasku, my też... Gratulacje dla obu nowych członków i podziękowania za bankiet!!! Foczka
Sympatycy irasko Opublikowano 16 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2015 Gratulacje dla nowych klubowiczy, słodko i baaaardzo przyjemnie było na tym spocie. Jak nie co tydzień to przynajmniej raz na miesiąc pownniśmy takie spotkania przy torcie robić.
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2015 Gratulacji końca nie widać ale przyjemnie. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję. Irek nie wiem czy szefowa c66 by wytrzymala takie comiesięczne obłożenie slodkosciami z zewnątrz.
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2015 Cisza taka w temacie. Rozumiem - sezon "feryjny" w pełni. I ja na ferie śmigam. Tym co dziś bedą - miłego spotkania życzę i ... do zobaczenia 5 lutego. Troszkę posłodzę wtedy ... wszak okazja niebywała.
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie możesz wyjechać. Musisz być dziś w C66. Tradycją jest, że w pierwszy czwartek po zmianie koloru się słodzi. Niech rodzina jedzie, Ty dobiegniesz :-)
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie możesz wyjechać. Musisz być dziś w C66. Tradycją jest, że w pierwszy czwartek po zmianie koloru się słodzi. Niech rodzina jedzie, Ty dobiegniesz :-) Oj, nie wiem co na to rodzina ? Jak się uda opóźnić wyjazd to może i dziś choć wiem, że dużo z nas na feriach.
Rekomendowane odpowiedzi