Tatko Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Już w domciu, Ewunia Pawełku dziękuję za podwózkę do domciu. Wszystkim obecnym dzięki za przemiłego spota i do następnego spotkania. Trzeba częściej zmieniać miejsca spotkań Warszawa jest taka piękna. Pozdrawiam.
Sympatycy Foczka Opublikowano 1 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Stycznia 2015 W domku. Najdłuższy spot od dawnego czasu. Tak było; Fajnie, Czwartkowo, Familijnie, Spontanicznie, Wesoło, Kameralnie, Pubowo, Wisiorkowo... Dobry pomysł AndrzejaS. Noworocznie pozdrawiam dzisiejszych spotowiczów! Foczka
Klubowicze .maniek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wow co to był za spot nie dość, że 1 stycznia 2015 roku, nie dość, że, o 18-tej, nie dość, że w McDonald's to było super Dziękujemy Pawłowi za dociekliwość co z dzisiejszym spotem. A pozostałym tzn.: Pierwszej Żonie, Foczce, Andrzejowi S, Arturasowi i Krzytrowi za stawienie się we wskazanym miejscu. Już dawno nie spędziliśmy tyle czasu na spotkaniu Do następnego
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2015 Gizińszczaki wylądowały. Pierwszy spot w 2015 zaliczony w nienagannym stylu... można powiedzieć telemarkiem chociaż po !piwko, no może po dwóch. Panowie pogadali o sprzętach i o... wisiorkach a Panie, to nie wiem o czym bo mnie odganiały i nie słyszałem. I było też czego gratulować... ups..., już ani słowa bo będzie ! Bardzo udany wieczór, za który oboje bardzo dziękujemy!
Tatko Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Maniuś dzięki że nas wymieniłeś co do podziękowań ale dla czego nie wspomniałeś o Osobie najważniejszej-JUŚCIE. Pozdrawiam.
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2015 Brawo Andrzej! Maniek ma przechlapane ( nie tylko u mnie!).
JuStA Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Andrzejku bo ja taka skromna osoba jestem Ale dziękuję za pamięć
Klubowicze .maniek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2015 No to mam przechlapane na całej linii Panowie obiecuję jutro wrócić do domu z kwiatami
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2015 Proszę o udokumentowanie, może być fota z ceremonii wręczania. Nie to, żebym Ci nie wierzył....
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2015 No wrazenia jeszcze we mnie zyja, hihi sympatiko, bueno. Wszystkim podziekowac Andrzej.S, Pawel dzieki za podtrzymanie tradycji i adoptowanie do dzisiejszego dnia. Wszystkim dzieki za pogaduchy i wspanala atmosfere. Justa, maniek dzieki za przemily transport. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU. Pzdr a. ...a i jeszcze - znam kogos, kto by powiedzial: Wariaty normalnie
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2015 A moi zdaniem tu nie ma ani grama wariactwa. My, po prostu się lubimy!
Tatko Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 I oto chodzi,święte słowa, Paweł jak zawsze masz rację. Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2015 ...i przy okazji pieknie zaczelismy Nowy Rok. 1 stycznia i zarazem pierwszy czwartek tego Roku
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Stycznia 2015 Administrator Opublikowano 8 Stycznia 2015 Po takiej przerwie zapowiadana jest spora frekwencja na dzisiejszym spocie
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2015 ... i to już drugi czwartek Nowego Roczku. Będę dzisiaj z małym poślizgiem. ... i to z małą obietnicą, dla tych co mnie o to prosili wcześniej ....
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dzięki za miłego spota. Niestety dziś zbyt rozmowny nie byłem - trochę mi mowę odjęło
Gieńka Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Artur dziękuję bardzo. Super wyszedł.
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2015 Styczeń i białego u nas nie widać. Przed nami pierwszy i zarazem trzeci spot w tym roku. Pierwszy dla mnie i to na niebiesko... Aby tradycji stało się zadość będę mocno słodził. (NOWOrocznie) PS. Gienia, Fajny "avatar", widzę, że co niektórzy nie będą mogli spać po nocach...
Sobier Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 No to takiej okazji nie mogę przepuścić .
JuStA Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 My z .mańkiem korzystamy z białego puchu jaki jeszcze jest w naszej stolicy Tatr, co za tym idzie nie będzie nas na spocie, chociaż bardzo żałujemy, że ominie nas taka impreza. Arturasie Ty nasz Asie serdecznie gratulujemy
Klubowicze .maniek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2015 Arturasie gratulacje zostania klubowiczem. Nalezało Ci się.
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2015 Tak się zastanawiam czy akumulatora nie podładować... A, niech tam, podładuję, a decyzje czy go użyję podejmę jutro.
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jak zląduję o czasie, to się wyrobię. Chętnie obejmę dłoń Nowego Klubowicza.
Rekomendowane odpowiedzi