Sobier Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Było jak zwykle sympatycznie. Campto i Almita dzięki za poczeęstunek i bąbelki . Pozdrawiam wszystkich przybyłych i do następnego razu.
Klubowicze .maniek Opublikowano 10 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2014 Bardzo dziękuje za miłego Spota. Troszkę nas wczoraj było. Campto gratuluje Klubowicza i dziękuję za drogę powrotną.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2014 Jutro ma być w miarę ładnie wiec mam zamiar wpaść na spota. Moze pogadamy o wycieczce weekendowej?
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2014 Ja też jutro zamierzam być. Całkiem ładnie nam te weekendy wycieczkowo wyglądają w tym roku. Pogadamy Irek będę miał dla Ciebie koszulkę
Sympatycy irasko Opublikowano 15 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2014 Nie mam jutro za dużo czasu, ale wpadnę na chwilkę,
kmodzele Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Aż mnie korci, żeby wszystko rzucić w cholerę i przyjechać. Ba, tylko czy się da? Może K...el jak zobaczy moje nowe diody na kufrze, to powie, że wreszcie dobra robota? Na starość chyba nie jest już taki zgryżliwy? :-D
T0MEK Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Mam wrażenie, że Kisiel to na spotach bywa jeszcze rzadziej niż ty.
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2014 Ostatnio razem to ich widziałem na oblewaniu komisu moto u Morwy. Może dzisiaj wpadną i sobie pogadają Ja przyjeżdżam, bo coś mi się o ucho obiło, że będzie słodko, głośno i radośnie. Jakaś 18-tka czy coś takiego
dr.big Opublikowano 16 Października 2014 Autor Opublikowano 16 Października 2014 A coś słyszałem, że Morwa ma dzisiaj zadziałać ...
Tatko Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Ja już w domciu,Mariusz dzięki za słodkości. Było miło i do następnego. Pozdrawiam.
Klubowicze Jack Opublikowano 16 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2014 Nie było ani Modzela, ani Kisiela. Morwa załatwił pączki zamiast lasek. Mariusz nic się nie zmienił. Dobrze, że przynajmniej było co wypić. Dzięki, Mariusz
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2014 Stół był suto zastawiony Szampan lał się strumieniami I wszyscy zajadali ciasteczka z zaprzyjaźnionej piekarni w Piastowie Był i prezent ( takie pudełeczko z różnymi przegródkami, chyba na tabletki) ;) Mariusz, dzięki za poczęstunek. Jeszcze raz wszystkiego dobrego.
Klubowicze DaniL Opublikowano 16 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2014 Też już w domku, dziś udało mi się zaliczyć spot 2 razy Dzięki Mariusz za imprezę, jeszcze raz najlepszego Arturas dzięki za "piwny szlak", właśnie następuje degustacja
Sympatycy Jaco Opublikowano 16 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2014 Jack - laski były aż tsy. Ojciec dzięki za poczęstunek. Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego. Do niedzieli. Kilka fotek.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2014 Cormoran wylądował, sympatyczna impreza urodzinowa plenerowa . W nawiązaniu do ustaleń ze spotu zamieszczam link: http://www.forum.burgmania.net/topic/9698-a-moze-wypad-w-weekend/page__st__1180#entry377168
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2014 Ojcze Dyrektorze, jeszcze raz wszystkiego naj i zawsze jednego śladu na drodze!
Klubowicze arturas Opublikowano 17 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2014 Ja również dziękuję za sympatyczny wieczór i jeszcze raz Najlepszego dla Jubilata.
Sobier Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Dzięki za fajne spotkanko. Mariusz jeszcze raz Wszystkiego Naj, i dzięki za łakocie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Października 2014 Administrator Opublikowano 17 Października 2014 Był i prezent ( takie pudełeczko z różnymi przegródkami, chyba na tabletki) ;) Taki na tabletki już mam od dawna Dziękuję wszystkim przybyłym za życzenia, serdeczności, żarty i uśmiechy Morwa37- specjalne podziękowania za dostawę łakoci. Nie wiem jak inni ale ja tam nie czułem abyś coś dodawał >od siebie< do głównego zbiornika Podziękowania także dla arturas'a za super prezent hand made z okolicznościową "grawerką" Do następnego
Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2014 Co prawda pogoda nie rozpieszcza ale zamierzam wpaść na spota co by się z Wami spotkać. Może będą jakieś wstępne propizycje na temat świąt ?
Bart1 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Jakaś cisza tu zimno jest to fakt ale sucho. Będzie ktoś ? Wysłane z mojego LG-D855
Rekomendowane odpowiedzi