bogdan201 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Grzesiu trzeba być wyluzowanym mieć te kocie ruchy !OK to i terenówki nie straszne. Ktoś chyba kiedyś śpiewał "rozstąpcie się samochody" czy jakoś tak ???
Truszek Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Worlan napisał(a): Wreszcie trochę polataliśmy Też mi tego brakowało ostatnio
jacaplaca Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 No a ja dopiero dotarłem do miejsca gdzie opisujecie wycieczki . Fajnie było widzieć kilkanaście skuterów jadących drogą i zjeżdżających na boki automobilistów. Wycieczka była szybka . Do zobaczenia następnym razem
Więcek Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Worlan napisał(a): Muszę z przykrością stwierdzić, że zółtek na koniec sezonu osłabł i dwukrotnie w dniu dzisiejszym dostał bańki. Na czołowe miejsca przesuwają się wtryskowe T-Maxy. Coś będzie trzeba z tym zrobić, tylko co ??? No cóż Grzesiu będziesz musiał wymienić żółtka na inną maszynę
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2009 Więcek napisał(a): No cóż Grzesiu będziesz musiał wymienić żółtka na inną maszynę !piwko Nigdy w życiu... !OK
bogdan201 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Worlan napisał(a): Więcek napisał(a): No cóż Grzesiu będziesz musiał wymienić żółtka na inną maszynę !OK Nigdy w życiu... !piwko I tego się trzymaj.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2009 bogdan201 napisał(a): Worlan napisał(a): Więcek napisał(a): No cóż Grzesiu będziesz musiał wymienić żółtka na inną maszynę !OKK Nigdy w życiu... !YES I tego się trzymaj. Po co zmieniać najlepszy sprzęt w klubie?
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2009 Wrzonio napisał(a): Po co zmieniać najlepszy sprzęt w klubie? !OK Najlepszy, to on nie jest, ale czy to nie jest jedyny skuter, który aktywnie uczestniczy w imprezach i spotkaniach klubowych od powstania Burgmanii w 2004 roku ?? Tak się zastanawiam .
rudy_56 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Kto wie jak nie będzie padać, to może dziś
Olsen Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 rudy_56 napisał(a): Kto wie jak nie będzie padać, to może dziś Wg prognoz ma nie padać. Też się dziś wybieram.
Sympatycy szorstki Opublikowano 17 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2009 Sporo ludzi wybrało się już w Bieszczady, to pewnie frekwencji dużej dzisiaj nie będzie... pzdr
Olsen Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 szorstki napisał(a): Sporo ludzi wybrało się już w Bieszczady, to pewnie frekwencji dużej dzisiaj nie będzie... A ktoś się w ogóle na dzisiejsze spotkanie wybiera poza Rudym i mną?
Sympatycy szorstki Opublikowano 17 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2009 Nie no, napewno ktoś jeszcze przyjedzie... Ja z Zegarem też może wpadniemy. pzdr
Mamuśka Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 My z Emiksikiem też się dzisiaj pojawimy
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2009 Z okazji 35 urodzin "Starego Młyna", zajrzałem na ich stronkę. Na głównej stronie jest umieszczone nasze logo-link, z informacją o spotkaniach klubowych. W "nowinach" też jesteśmy opisani. Trochę to dziwne, bo od dawna tam się nie spotykamy. A może warto odnowić znajomość. Uważam, że wyciągnięto do nas rękę i moim zdaniem, to miejsce jest o wiele lepsze od R66. A co na to "Dyrekcja" ? Dla przypomnienia Stary Młyn
Sympatycy Arecki Opublikowano 20 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2009 Worlan napisał(a): Z okazji 35 urodzin "Starego Młyna", zajrzałem na ich stronkę. Na głównej stronie jest umieszczone nasze logo-link, z informacją o spotkaniach klubowych. W "nowinach" też jesteśmy opisani. To faktycznie trochę dziwne. Być może byliśmy tak mało absorbującymi gośćmi, że nawet nie zuważyli Naszej nieobecności !V . Lokalowo niejsce faktycznie było chyba lepsze, ale zbliża się "pora chłodna" i nie wiadomo czy znowu nie powstał by problem terminu spotkania. Ps. chyba, że o czymś jeszcze nie wiemy .
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2009 Worlan napisał(a): Z okazji 35 urodzin "Starego Młyna", zajrzałem na ich stronkę. Na głównej stronie jest umieszczone nasze logo-link, z informacją o spotkaniach klubowych. W "nowinach" też jesteśmy opisani. Trochę to dziwne, bo od dawna tam się nie spotykamy. A może warto odnowić znajomość. Uważam, że wyciągnięto do nas rękę i moim zdaniem, to miejsce jest o wiele lepsze od R66. A co na to "Dyrekcja" ?Dla przypomnienia Stary Młyn Grzesiek, ja jestem obiema ręcami ZA ! R66 nie ma za grosz klimatu "Młyna", a i najczęściej, stoimy sobie TYLKO pod R66, a nie korzystamy z gastronomii, co było tradycją we młynie... !OK !OKK WRACAJMY DO "MŁYNA" !OK pzdr
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 20 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2009 Popieram.Dzisiaj troche się poszlajaliśmy po Wawie i okolicach ,a na koniec z Marynarzem i Antoniaczkami wylądowaliśmy w Młynie na papu i kawce.Moim skromnyn zdaniem R66 niech się schowa przy Młynie.Osobiście też jestem ZA !OKK
Wookash Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 A co to 2 knajpy są w Warszawie? Znajdźmy może 3cią opcję !OKK
piecuch4 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 trzecią opcją może być np Dziki Młyn mieszczący się nie daleko R66 na ulicy Czorsztyńskiej www.dzikimlyn.pl
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2009 Panowie, nie chodzi o szukanie nowego miejsca spotkań, tylko o pokazanie, że Młynarz reklamuje Burgmanię na swojej stronie. A co za tym idzie, to "Stary Młyn" wcale się z nami nie "rozszedł". Jak każdy zacznie tu wpisywać swoje propozycje nowych miejsc spotkań, to dopiero będzie MŁYN. !OK !OKK
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2009 Jestem za Młynem !OKK
Mario Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Może niech się parę osób wybierze na konsumpcje do młyna, bo jak bylem tam w wakacje w parę osób to : -ceny wzrosły a jakość potraw raczej spadła -obsługa "nowa", była chyba 1 dzień w pracy. Wszyscy zgodnie orzekli "nigdy więcej" a raczej zmanierowana ekipa to nie była. Może to był wyjątkowy dzień, nie wiem, ale należałoby sprawdzić.
Marynarz Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Mario napisał(a): Może niech się parę osób wybierze na konsumpcje do młyna, bo jak bylem tam w wakacje w parę osób to :-ceny wzrosły a jakość potraw raczej spadła -obsługa "nowa", była chyba 1 dzień w pracy. Wszyscy zgodnie orzekli "nigdy więcej" a raczej zmanierowana ekipa to nie była. Może to był wyjątkowy dzień, nie wiem, ale należałoby sprawdzić. Mario czytaj parę postów wyżej, wczoraj byliśmy tam i powiem że miejsce to samo - bez zmian, ale : Ceny poszły w górę, obsługa jakaś taka niemrawa, studenci 1szego roku (nie mający kompletnie pojęcia o obsłudze w lokalu - a u wierzcie mi znam się na tym). Więc ja raczej jestem negatywnie nastawiony i zresztą jak ktoś powiedział, po co pod koniec sezonu szukać dziury w całym. Dobrnijmy do końca tego w R66 a jak nastaną chłodniejsze dni to się wtedy można pozastanawiać gdzie można by się spotykać w przyszłym sezonie. Takie jest moje "skromne" zdanie
Rekomendowane odpowiedzi