Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzesiu trzeba być wyluzowanym mieć te kocie ruchy !OK to i terenówki nie straszne. Ktoś chyba kiedyś śpiewał "rozstąpcie się samochody" czy jakoś tak ???

Opublikowano
  Worlan napisał(a):
Wreszcie trochę polataliśmy :)

Też mi tego brakowało ostatnio :D

Opublikowano

No a ja dopiero dotarłem do miejsca gdzie opisujecie wycieczki :D . Fajnie było widzieć kilkanaście skuterów jadących drogą i zjeżdżających na boki automobilistów. Wycieczka była szybka :) . Do zobaczenia następnym razem

Opublikowano
  Worlan napisał(a):
Muszę z przykrością stwierdzić, że zółtek na koniec sezonu osłabł i dwukrotnie w dniu dzisiejszym dostał bańki. Na czołowe miejsca przesuwają się wtryskowe T-Maxy.  :D Coś będzie trzeba z tym zrobić, tylko co ??? :)

No cóż Grzesiu będziesz musiał wymienić żółtka na inną maszynę :)

• Sympatycy
Opublikowano
  Więcek napisał(a):

No cóż Grzesiu będziesz musiał wymienić żółtka na inną maszynę !piwko

Nigdy w życiu... !OK

Opublikowano
  Worlan napisał(a):
  Więcek napisał(a):

No cóż Grzesiu będziesz musiał wymienić żółtka na inną maszynę !OK

Nigdy w życiu... :P

!piwko I tego się trzymaj.

• Klubowicze
Opublikowano
  bogdan201 napisał(a):
  Worlan napisał(a):
  Więcek napisał(a):

No cóż Grzesiu będziesz musiał wymienić żółtka na inną maszynę !OKK

Nigdy w życiu... !YES

:D I tego się trzymaj.

Po co zmieniać najlepszy sprzęt w klubie? ;);)

• Sympatycy
Opublikowano
  Wrzonio napisał(a):

Po co zmieniać najlepszy sprzęt w klubie? :D  !OK

Najlepszy, to on nie jest, ale czy to nie jest jedyny skuter, który aktywnie uczestniczy w imprezach i spotkaniach klubowych od powstania Burgmanii w 2004 roku ?? whist Tak się zastanawiam whist .

Opublikowano

Kto wie jak nie będzie padać, to może dziś :o

Opublikowano
  rudy_56 napisał(a):
Kto wie jak nie będzie padać, to może dziś :o

Wg prognoz ma nie padać. Też się dziś wybieram.

• Sympatycy
Opublikowano

Sporo ludzi wybrało się już w Bieszczady, to pewnie frekwencji dużej dzisiaj nie będzie...

pzdr

Opublikowano
  szorstki napisał(a):
Sporo ludzi wybrało się już w Bieszczady, to pewnie frekwencji dużej dzisiaj nie będzie...

A ktoś się w ogóle na dzisiejsze spotkanie wybiera poza Rudym i mną?

• Sympatycy
Opublikowano

Nie no, napewno ktoś jeszcze przyjedzie... ;) Ja z Zegarem też może wpadniemy.

pzdr

Opublikowano

Obecny ;)

Opublikowano

My z Emiksikiem też się dzisiaj pojawimy ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Z okazji 35 urodzin "Starego Młyna", zajrzałem na ich stronkę. Na głównej stronie jest umieszczone nasze logo-link, z informacją o spotkaniach klubowych. W "nowinach" też jesteśmy opisani. Trochę to dziwne, bo od dawna tam się nie spotykamy. A może warto odnowić znajomość. Uważam, że wyciągnięto do nas rękę i moim zdaniem, to miejsce jest o wiele lepsze od R66. A co na to "Dyrekcja" ?

Dla przypomnienia Stary Młyn

• Sympatycy
Opublikowano
  Worlan napisał(a):
Z okazji 35 urodzin "Starego Młyna", zajrzałem na ich stronkę. Na głównej stronie jest umieszczone nasze logo-link, z informacją o spotkaniach klubowych. W "nowinach" też jesteśmy opisani.

To faktycznie trochę dziwne. Być może byliśmy tak mało absorbującymi gośćmi, że nawet nie zuważyli Naszej nieobecności !V ;) .

Lokalowo niejsce faktycznie było chyba lepsze, ale zbliża się "pora chłodna" i nie wiadomo czy znowu nie powstał by problem terminu spotkania.

Ps. chyba, że o czymś jeszcze nie wiemy :) .

• Sympatycy
Opublikowano
  Worlan napisał(a):
Z okazji 35 urodzin "Starego Młyna", zajrzałem na ich stronkę. Na głównej stronie jest umieszczone nasze logo-link, z informacją o spotkaniach klubowych. W "nowinach" też jesteśmy opisani. Trochę to dziwne, bo od dawna tam się nie spotykamy. A może warto odnowić znajomość. Uważam, że wyciągnięto do nas rękę i moim zdaniem, to miejsce jest o wiele lepsze od R66. A co na to "Dyrekcja" ?

Dla przypomnienia  Stary Młyn

Grzesiek, ja jestem obiema ręcami ZA ! R66 nie ma za grosz klimatu "Młyna", a i najczęściej, stoimy sobie TYLKO pod R66, a nie korzystamy z gastronomii, co było tradycją

we młynie... !OK !OKK

WRACAJMY DO "MŁYNA" !OK

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Popieram.Dzisiaj troche się poszlajaliśmy po Wawie i okolicach ,a na koniec z Marynarzem i Antoniaczkami wylądowaliśmy w Młynie na papu i kawce.Moim skromnyn zdaniem R66 niech się schowa przy Młynie.Osobiście też jestem ZA !OKK

Opublikowano

A co to 2 knajpy są w Warszawie? Znajdźmy może 3cią opcję !OKK

Opublikowano

trzecią opcją może być np Dziki Młyn mieszczący się nie daleko R66 na ulicy Czorsztyńskiej www.dzikimlyn.pl

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie, nie chodzi o szukanie nowego miejsca spotkań, tylko o pokazanie, że Młynarz reklamuje Burgmanię na swojej stronie. A co za tym idzie, to "Stary Młyn" wcale się z nami nie "rozszedł". Jak każdy zacznie tu wpisywać swoje propozycje nowych miejsc spotkań, to dopiero będzie MŁYN. !OK !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Jestem za Młynem !OKK

Opublikowano

Może niech się parę osób wybierze na konsumpcje do młyna, bo jak bylem tam w wakacje w parę osób to :

-ceny wzrosły a jakość potraw raczej spadła

-obsługa "nowa", była chyba 1 dzień w pracy.

Wszyscy zgodnie orzekli "nigdy więcej" a raczej zmanierowana ekipa to nie była.

Może to był wyjątkowy dzień, nie wiem, ale należałoby sprawdzić.

Opublikowano
  Mario napisał(a):
Może niech się parę osób wybierze na konsumpcje do młyna, bo jak bylem tam w wakacje w parę osób to :

-ceny wzrosły a jakość potraw raczej spadła

-obsługa "nowa", była chyba 1 dzień w pracy.

Wszyscy zgodnie orzekli "nigdy więcej" a raczej zmanierowana ekipa to nie była.

Może to był wyjątkowy dzień, nie wiem, ale należałoby sprawdzić.

Mario czytaj parę postów wyżej, wczoraj byliśmy tam i powiem że miejsce to samo - bez zmian, ale :

Ceny poszły w górę, obsługa jakaś taka niemrawa, studenci 1szego roku (nie mający kompletnie pojęcia o obsłudze w lokalu - a u wierzcie mi znam się na tym).

Więc ja raczej jestem negatywnie nastawiony :lol: i zresztą jak ktoś powiedział, po co pod koniec sezonu szukać dziury w całym. Dobrnijmy do końca tego w R66 a jak nastaną chłodniejsze dni to się wtedy można pozastanawiać gdzie można by się spotykać w przyszłym sezonie.

Takie jest moje "skromne" zdanie B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...