Klubowicze pgizi Opublikowano 2 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2014 pgizi wylądował. Zrobiliśmy inaugurację Świętokrzyskiej i miłe spotkanie po drodze było (Konorex). Dzięki panowie za kulanko. Do następnego!
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2014 Fajnie było, głośno i radośnie. Miętus poczuł miętę Wy, to już naprawdę nie wiecie jak parkować te motory, hołota panie, hołota... Tu więcej fotek - Spot 02-10
Sympatycy irasko Opublikowano 2 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2014 Również w domku, Dzięki za miłe spotkanko. Do następnego razu.
Bart1 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Ooo i przyjedzie taka seeekta jak na zdjęciu i zastawia chodniki Panom aaaktoroom zbulbersowanym Było miło trochę pochuczałem nowym kominem i paru sekaciarzy objechałem Tylko to żółte cholerstwo jakieś takie za szybkie Wysłane z mojego LG-D855
Gość Dawid181 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Witam. Jak wygląda jutro pod C66?? Jest ktoś???
Sympatycy irasko Opublikowano 8 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2014 Jak wygląda jutro pod C66?? Jest ktoś??? Kolego, zawsze ktoś jest. Sam nie będziesz.
Klubowicze Campto Opublikowano 8 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2014 Ja jestem na pewno. Z niewielkimi załącznikami
Gość Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Campto, nie masz pojęcia, jak ja lubię powitania Nowych Niebieskich. Ale cóż, dziś będę wolny, jak inni już pójdą grzecznie spać. Bawcie się fajnie, co się odwlecze...
padre Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Hejka! Piękny dzionek się zapowiada więc pomimo pańszyzny do 19 wpadam:) Z Tapatalk-iP6
Tatko Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 To i Ja wpadnę podpisać listę obecności. Pozdrawiam.
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2014 Było miło trochę pochuczałem nowym kominem i paru sekaciarzy objechałem Tylko to żółte cholerstwo jakieś takie za szybkie Wysłane z mojego LG-D855 Eee tam, sekciarzy może i objechałeś, ale moja zacna się nie dała z raz, czy dwa, bo nie mogłem już słuchać tej pierdziawy z przodu Ja jestem na pewno. Z niewielkimi załącznikami Trza być ! pzdr
Klubowicze Jack Opublikowano 9 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2014 Nie dojechałem z powodu nagłej awarii oświetlenia. Już siedziałem na skuterze ruszając na spota, ale jakoś ciemno się zrobiło. Awaria naprawiona, ale za późno. Szkoda, bo dawno nie byłem i chciałem zobaczyć Wasze wredne gęby Pozdrawiam wszystkich.
Tatko Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Ja już w domku,Campto gratulacje,dzięki za poczęstunek . Panie i Panowie było miło i do następnego. Arturas Miętus dzięki za częściowe odprowadzenie. Pozdrawiam.
Klubowicze Campto Opublikowano 9 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2014 Też już w domu. Jak zwykle było super. Maniek thx za towarzystwo podczas powrotu. Do zobaczenia na kolejnym spocie.
padre Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Doma. Tak ciepło, że się nie chciało wracać... Dzięki wszystkim! Z Tapatalk-iP6
wize60 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Nie mogłem polecieć na górkę ale poleciałem do Zegrza i tam chwila refleksji jak to latem fajnie było
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2014 Ale Nas kurna przyjechało. Nawet kilka osób których już dawno nie widziałem :-). Oczywiście poprosimy o zdjęcia z dzisiejszego spota. Campto gratulacje. PS Piootr zacznij coś jeść bo niedługo nie będzie Cie widać hehe. A jak nie wiesz jak się je to na szkolenie do Sonora :-). Dziękować za spotkanie.
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2014 Campto, dzięki za bąbelki i łakocie.
dr.big Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Ale Wy fajnie macie, aż zazdraszczam na miło .
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2014 Proszę LINK do albumu - spot 9-10-214, temperatura powietrza 22 st. Uwaga, przewaga żółtego. Ci co mają alergię na żółte Tmaxy oglądają na własną odpowiedzialność .
dr.big Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Bo żółte jest piękne, czego dowodzi to ujęcie ... Widzę, że nawet Orzech dał porwać się emocjom i pstryka fotki Najlepszym Skuterom Swiata ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Października 2014 Administrator Opublikowano 10 Października 2014 Campto, jeszcze raz gratuluję >jednogłośnego< wejścia do grupy Klubowej Thx za wczorajszą, słodką fetę jaką przygotowaliście z Alimtą dla wszystkich przybyłych pod C66 Ładna pogoda (9 października 22°C o 19:00 nie jest normą w naszej strefie klimatycznej ) była zapalnikiem do wczorajszej mocnej frekwencji... Zawitały do nas dawno niewidziane (na spotach) postaci Ravenka z Lamusem, Kubuś Nawet Orzech wybudził się z letargu i przegonił swoje koniki Spod C66 polecieliśmy >w zwartym szeregu< na przylotniskową górkę spotersów a później, już w okrojonym składzie, odwiedziliśmy świeżo wyremontowane miejsca Stolicy, które odkrywają dla nas coraz piękniejsze obszary do robienia planów zdjęciowych naszych maxi Jednak Warszawa jest piękna @Worlan, tak jak myślałem, super Ci wyszło to ujęcie Do następnego
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2014 Jeszcze jedna fotka z telefonu Te, Mariuszek, zostaw gula....
Bart1 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Faktycznie było bardzo fajnie.Nawet i ja zostałem złapany jak robię foto tym "żółtym" Ale to tylko chwila słabości była Niestety podczas sesji musiałem uciszyć mojego potwora bo mi "dziadki" narzekały : że za głośny Wysłane z mojego LG-D855
Rekomendowane odpowiedzi