Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 No i ja juz w domku z odkapslowanym piwkiem. Fajny spot, pogaduchy i przelot we trzech na Ł3. Mecz dobry tylko szkoda tych wielu niewykorzystanych okazji. Oprawa przedmeczowa dla Legendy Legii - Lucjana Brychczego Jeszcze raz gratuluję tym co niedawno kupili nowe sprzęty i tym co na dniach sprzedadzą i kupią. Mam nadzieję, że szybko się pochwałą w odpowiednim wątku.
Klubowicze PIN Opublikowano 19 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2014 Również dziękuje za miłe spotkanie i wspólne ruszenie pod most, ale tylko za ruszenie bo później to już była inna bajka . Strażak&Patryk, Cormoran & Hubcio: dzięki za "wspólne" kulanko, wylądowałem na bazie ok. 23 . Fajnie było, ale zmarzłem okropnie lecąc z zawrotna prędkością 80 km/h przez moje lasy i stawy, napotykając na swojej drodze 3 dziki i jednego psa za krzaka . W okolicy Runowa to trąbiłem co 100 metrów by już żadnego zwierza nie spotkać .
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2014 Powiem tylko tyle,wyścigi z Tajną Sektą t-maxa,bezcenne
Tatko Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Było miło,dzięki za pogaduchy i do następnego. Co do tego to zgadzam się z sugestią Pina. Pozdrawiam. P,s .Przepraszam za byka ale obsługa komputera to dla Mnie jeszcze kłopot. Dzięki za zwrócenie UWAGI,siadaj 2.
padre Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 A mnie znowu nie było:(:( Z Tapatalk-iP 5S
Gość Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Dzisiejsze spotkanie średnioliczne. Czyje nogi na Kymco?
Tatko Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Było nielicznie ale miło,dzięki za pogaduchy. Do następnego. Pozdrawiam.
Klubowicze pgizi Opublikowano 25 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2014 A warto było przyjechać choćby po to żeby posłuchać tego kogo nogi są na Kymkaczu. Takiej nawijki u niego jeszcze nie słyszałem... i to bez %... chyba. Panowie, dzięki i dobranoc.
Sympatycy Jaco Opublikowano 26 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2014 Spotkanko się odbyło, w drodze powrotnej ulewa. Dzięki za tak liczne przybycie, Fl y, zdjęcie super. hi hi hi.
Jerry_R Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Jaco, poniewaz nie bylo chetnych do przejazdzki - ja po spocie sam pokulalem po Woli i Zoliborzu (az po krance) - troche pokropilo zaraz po tym, jak sie rozjechalismy sie, ale tylko przez chwile. Wiekszosc czasu juz nie padalo, a nawet rzeklbym sucho bylo. Pozdr!
Gość Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 W okolicach Piastowa-Pruszkowa zaczynało poważnie padać. Dojechałem lekko mokry, ale jakbym miał jeszcze z dziesięć kilosów, to bym się wyżymał.
radi Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Ja chłopaki wpadnę za tydzień jak pogoda dopisze . Po lansować się nową Integrą :-)
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2014 Wiem, wiem zawsze ktoś jest. Ale przed imprezą nad morzem warto zapytać czy będzie nas dziś dużo czy mało ?:-)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Października 2014 Administrator Opublikowano 2 Października 2014 Pogoda dzwon = dużo. Dziś ostatnia okazja aby pozyskać złote piny Burgmanii. Kolejna będzie na zlocie Burgmania 2015 Tap by dualsim
wize60 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Tak co z tego że pogoda jak dzwon jak fabryka wzywa na II zmianę.
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2014 Ja dzisiaj przyjeżdżam po stempel z racji odbytego spota. Ostatnim czasem wagarowałem i już prawie zapomniałem czym jeździcie.
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2014 Ja się dzisiaj melduję, pogoda w deche . Wydaje się, że niedawno byłem, ale też jakieś i to obowiązkowe wagary się tutaj wplotły.
Klubowicze PIN Opublikowano 2 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2014 Pin jest. Zwłaszcza że to chyba już ostatnie na 2oo
Sympatycy Jaco Opublikowano 2 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2014 To jedziemy na spocika
Klubowicze pgizi Opublikowano 2 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2014 Będę i ja!
szyszczak Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Ja też wpadnę koło 20tej jak jeszcze będziecie
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2014 Ja dzisiaj z Wami tylko duchem. Reszta przed TV ogląda mecz Legii. Miłego spotu życzę.
Tatko Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Ja już w domciu było miło do następnego. Pozdrawiam.
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2014 A ja się pakowałem na Mierzeję. Sorki za nieobecność. Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi