Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

No i ja juz w domku z odkapslowanym piwkiem. Fajny spot, pogaduchy i przelot we trzech na Ł3. Mecz dobry tylko szkoda tych wielu niewykorzystanych okazji.

Oprawa przedmeczowa dla Legendy Legii - Lucjana Brychczego

4147c9e74fda15a63c42104d23e5317b.jpg

Jeszcze raz gratuluję tym co niedawno kupili nowe sprzęty i tym co na dniach sprzedadzą i kupią. Mam nadzieję, że szybko się pochwałą w odpowiednim wątku.

• Klubowicze
Opublikowano

Również dziękuje za miłe spotkanie i wspólne ruszenie pod most, ale tylko za ruszenie bo później to już była inna bajka :( .

Strażak&Patryk, Cormoran & Hubcio: dzięki za "wspólne" kulanko, wylądowałem na bazie ok. 23 ;) . Fajnie było, ale zmarzłem okropnie lecąc z zawrotna prędkością 80 km/h przez moje lasy i stawy, napotykając na swojej drodze 3 dziki i jednego psa za krzaka :(. W okolicy Runowa to trąbiłem co 100 metrów by już żadnego zwierza nie spotkać :ninja: .

• Klubowicze
Opublikowano

Powiem tylko tyle,wyścigi z Tajną Sektą t-maxa,bezcenne :clapping:

Opublikowano

Było miło,dzięki za pogaduchy i do następnego.

Co do tego to zgadzam się z sugestią Pina.

Pozdrawiam.

P,s .Przepraszam za byka ale obsługa komputera to dla Mnie jeszcze kłopot.

Dzięki za zwrócenie UWAGI,siadaj 2.

Opublikowano

A mnie znowu nie było:(:(:(

Z Tapatalk-iP 5S

Opublikowano

Było nielicznie ale miło,dzięki za pogaduchy.

Do następnego.

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

A warto było przyjechać choćby po to żeby posłuchać tego kogo nogi są na Kymkaczu.

Takiej nawijki u niego jeszcze nie słyszałem... i to bez %... chyba.

Panowie, dzięki i dobranoc.

Opublikowano

Hi hi, dzieki rowniez :)

• Sympatycy
Opublikowano

Spotkanko się odbyło, w drodze powrotnej ulewa. Dzięki za tak liczne przybycie, Fl y, zdjęcie super. hi hi hi.

Opublikowano

Jaco,

poniewaz nie bylo chetnych do przejazdzki - ja po spocie sam pokulalem po Woli i Zoliborzu (az po krance) - troche pokropilo zaraz po tym, jak sie rozjechalismy sie, ale tylko przez chwile.

Wiekszosc czasu juz nie padalo, a nawet rzeklbym sucho bylo.

Pozdr!

Opublikowano

W okolicach Piastowa-Pruszkowa zaczynało poważnie padać. Dojechałem lekko mokry, ale jakbym miał jeszcze z dziesięć kilosów, to bym się wyżymał.

Opublikowano

Ja chłopaki wpadnę za tydzień jak pogoda dopisze . Po lansować się nową Integrą :-)

• Sympatycy
Opublikowano

Wiem, wiem zawsze ktoś jest. Ale przed imprezą nad morzem warto zapytać czy będzie nas dziś dużo czy mało ?:-)

• Administrator
Opublikowano

Pogoda dzwon = dużo.

Dziś ostatnia okazja aby pozyskać złote piny Burgmanii. Kolejna będzie na zlocie Burgmania 2015 :)

Tap by dualsim

Opublikowano

Tak co z tego że pogoda jak dzwon jak fabryka wzywa na II zmianę.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja dzisiaj przyjeżdżam po stempel z racji odbytego spota. Ostatnim czasem wagarowałem i już prawie zapomniałem czym jeździcie.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja się dzisiaj melduję, pogoda w deche :) . Wydaje się, że niedawno byłem, ale też jakieś i to obowiązkowe wagary się tutaj wplotły.

• Klubowicze
Opublikowano

Pin jest. Zwłaszcza że to chyba już ostatnie na 2oo :(

• Sympatycy
Opublikowano

To jedziemy na spocika :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

Będę i ja!

Opublikowano

Ja też wpadnę koło 20tej jak jeszcze będziecie

• Klubowicze
Opublikowano

Ja dzisiaj z Wami tylko duchem. Reszta przed TV ogląda mecz Legii. Miłego spotu życzę.

Opublikowano

Ja już w domciu było miło do następnego.

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

A ja się pakowałem na Mierzeję. Sorki za nieobecność. Pozdrawiam wszystkich.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...