Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Z ciekawostek dzisiejszego spota pod C66...

Dziś o 19stej mieli małą prezentację dwóch ciekawych skuterów... Aprilia SRV 850 i Aprilia SR Max 300 :)

Do zobaczenia.

Opublikowano

Mariusz i dopiero teraz to piszesz, serce mi złamałeś, gdybym wiedział wcześniej to zamieniłbym się w pracy :frusty:

• Administrator
Opublikowano

Dopiero dziś rano dograłem szczegóły tej prezentacji.

Zresztą wkrótce będziemy brać "na warsztat" testowy nową SRV'kę.

RONIN, jest jeszcze jedna opcja... wpadnijcie na sobotni Scooter Festival. Tam też będzie można dokładnie przyjrzeć się nowej SRV'ce. Szczegóły imprezy tutaj...

Opublikowano

Niestety w weekend nikt się ze mną w firmie nie zamieni. :msn-cry: Będę czekał na test z niecierpliwością.

• Sympatycy
Opublikowano

Kurde, nie dam rady być i podziwiać :)

Jakoś mi się tłusty czwartek powtórzył ;)

P8216845.JPG

• Sympatycy
Opublikowano

Ja wyjatkowo będę i to pewnie z Orzechówką. Choć Burka mam prawie dwa lata dzisiaj pierwszy raz będzie na nim siedziała. Taki debiut po latach :Jumpy:

Opublikowano

Z ciekawostek dzisiejszego spota pod C66...

Dziś o 19stej mieli małą prezentację dwóch ciekawych skuterów... Aprilia SRV 850 i Aprilia SR Max 300 :)

Do zobaczenia.

Szkoda, że wcześniej nie napisałeś. SRV chodzi za mną już pół roku. Z ciekawością czekam na wrażenia :)

Opublikowano

Klama link nie ma zdjęć.

Opublikowano

Ronin, dzięki za uwagę, już poprawione :)

Opublikowano

A SRV gdzie? Siedze i czekam :)

• Klubowicze
Opublikowano

Chociaż późno przyjechałem to frekwencja zrobiła na mnie mega wrażenie - widac juz zblizajacy sie koniec wakacji.

Atmosfera jak zwykle b.pozytywna. :)

Dla zainteresowanych dołączyłem (w koncu) małą fotorelację z Motocudu >> TUTAJ

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo przyjemny spocik.

Kilka tematów omówionych :clapping:, Arturas czekamy na Twoje TAK, ( Pojechaliśmy z Tobą na Starówkę :laughing: )

Powrót do domu przez starówkę i lotnisko poprowadzony przez Jerrego . Było super. Do następnego razu.

Opublikowano

Dzieki, pozdrawiam i do nastepnego :clapping:

PS:

klan CTX\NC 700\750 jeszcze nie tak liczny jak sekta T-MAX'owcow, ale powoli, powoli :laughing:

Opublikowano

Dzieki, pozdrawiam i do nastepnego :clapping:

PS:

klan CTX\NC 700\750 jeszcze nie tak liczny jak sekta T-MAX'owcow, ale powoli, powoli :laughing:

Czołem ,

Dzięki za wczorajszy spocik , do następnego . Co do klanu CTX/NC 700/750 to w krótce się powiększy :-)

Opublikowano

Jak zwykle była świetna atmosfera i sporo fajnych, świeżych maszyn. Pogadałem, poogladałem, nawet odbyłem jazdę próbną xcitingem 400 Ravena - za co wielkie dzięki. Ogólnie bardzo udany spocik . Do następnego... pozdrawiam Wszystkich.

Powrót niestety, to walka z hipotermią?... PIN-ek, dzięki Wam (nieznam nika kolegi) za wspólny powrót.

• Administrator
Opublikowano

A SRV gdzie? Siedze i czekam :)

SRV'ka niestety nie zdążyła się do 16stej w pełni zarejstrować a bez ubezpieczenia trochę strach jeździć ;)

Będzie dostępna na 100% podczas Scooter Festivalu w najbliższą sobotę.

Co do klanu CTX/NC 700/750 to w krótce się powiększy :-)

Integra ok :) ale ten CTX :msn-cry: ... aa lepiej przemilczę :msn-wink:

Tak czy inaczej ruch w maxi niesłabnący :Jumpy:

Wczoraj dojechały na spot 2 praktycznie nówki sztuki Integry 750, jedna odebrana tego samego dnia z salonu :) Były też jazdy próbne Aprilkami i wiele ciekawych dyskusji, spostrzeżeń odnośnie przybyłych sprzetów :laughing: Pojawiła się też na spocie ciekawa sztuka rzadko spotykanego skutera Piaggio X10.

Ogólnie frekwencja dopisała. Czuć było wyraźnie atmosferę po-wakacyjną. Czułem ją też wracając z przejazdu nad Zaporę w Dębem. Na plaży nad Zegrzem wskaźniki pokazywały temp. 12 st i czuć było tą rześkość w powietrzu :tongue_ss:

Fotka z wczoraj

9d1cb40311fe2f24.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

SRV 850 to ja nie widziałem wczoraj... było za to jakieś ładne Beverly Scarabeo oczywiście.

Opublikowano

Kurcze jakie tłumy ;-)

Opublikowano

Dzięki wszystkim za przyjemny jak zawsze spocik! :) Oczywiście pozdro dla powstającego klanu 700/750 :clapping:

Opublikowano

Ja też dziękuję-dawno nie widziałem w jednym miejscu tyłe fajnych skuterów :renske: Mam nadzieję że nie przestraszyłem swoim tłumikiem was...)

• Sympatycy
Opublikowano

Jaka dziś będzie pogoda? Kto przybywa pod C66 ?

Opublikowano

Prognozują bez deszczu. Ja jeszcze nigdy nie byłem i chcę się dziś wybrać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...