Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Lipca 2014 Administrator Opublikowano 31 Lipca 2014 Dla tych co pytali a ostatnio być nie mogli podaję info... Dziś na spocie o 19stej będę miał naklejki Klubowe, złote piny (edycja dwuszpilkowa- made in Germany), podkładki pod tablice rejestracyjne i nowość... wprasowanki z logiem Burgmanii, które można samodzielnie przenieść na dowolny t-shirt czy inny materiał. Do zobaczenia
Gość Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Oby nie lało jak z wiadra, bo na mieście różnie mówią o sytuacji hydrologicznej w naszym rejonie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Lipca 2014 Administrator Opublikowano 31 Lipca 2014 Jestem właśnie w Honda Plaza i patrzę przez okno na aktualną sytuację pogodową... Niebo lekko zachmurzone ale niebieskie, będzie dobrze Tap by dualsim
Klubowicze arturas Opublikowano 31 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2014 Jako że dzisiaj nie będę na spocie przesyłam pocztówkę spod granicy litewskiej z Pozdrowieniami dla Grupy Mazowieckiej. Żałuję że nie uściskam dziś dłoni naszemu XMARCINOWI:) - tu specjalne Gratulacje za udaną wyprawę i szcześliwy powrót !!!
Klubowicze PIN Opublikowano 31 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2014 Grupa ZUSowska jeszcze się zbiera ? Tak, ale już raczej po C66
Jaanek Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam, mialem najszczersze checi przyjechac, niestety utknelem w pracy
Klubowicze PIN Opublikowano 31 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2014 Już w domciu z Igusią Dzięki za miłe spotkanie! Smoku dzięki, fajnie się siedziało może kiedyś nawet odpale aaa no i za krótkie, ale jednak odprowadzenia . Kochani fajnie było. Ania, super z Ciebie plecak obejmujesz zawodowo .
Gość Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Mnie się też podobało. Fajne naklejki dostałem. Fajne wprasowanki kupiłem. Parę dłoni uścisnąłem, kilka kobitek cmoknąłem. Czego więcej chcieć w letni ciepły wieczór. Pozdrawiam wszystkich najserdeczniej.
Marci M Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Ta podobno nawet widziano na spocie grupę TST w ilości 5szt. Pewne BMW zajechało i zaparkowało w najlepszym z możliwych miejsc aby przejąć energię od najlepszych w swojej klasie
Gość Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Tia jasne, napisz to jeszcze pięć razy, może stanie się prawdą. :-)
Tatko Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Pinu dzięki za odczarowanie skutera,niech moc zostanie z Tobą. Do zobaczenia. Pozdrawiam.
Sympatycy Ziuta Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Wczoraj się nie udało, to wrzucam dziś kilka zdjęć, było jak zawsze wesoło, choć niezbyt licznie. O właśnie tak...
Klubowicze PIN Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ha ha padłem jak to zobaczyłem Flyman ty to jesteś agent nr.1 Bohater drugiego planu Oooo matko, co oni robią ????? Też bym tak chciał ale im tego nie powiem "o" Andrzeju, nie ma problemu ani sprawy, przecież nie mogłem pozwolić byś tam został
Sympatycy szorstki Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Byłem wczoraj pod kolumną Zygmunta i niebieskie wszystkich moto pogoniły. Coś się zmieniło w "przyjaznym" mieście stołecznym ? Dodam, że było może z pęć motocykli przy klombach z kwiatkami... pzdr
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Pinku, podoba mi się Twoja interpretacja mojej mimiki, ale tym razem, nie pierwszy raz zresztą, jesteś lepszy. Bardziej plastyczny, wyrazistszy, z dużą dozą emocji pozytywnych i o większym zabarwieniu emocjonalnym.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2014 A na Bielanach właśnie pada, grzmi i świeci słońce. Co za pogoda.
Bart1 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No co będzie ktoś czy nie bo nie wiem czy jechać na Tarchominie pada deszcz :/ Tapniete galaxy s4
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Miałem podjechać na spot, ale ta pogoda... Tyle roboty poszłoby w ... pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Administrator Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Spot miły jak co czwartek... frekwencja prawie taka jak zawsze Aha, dojechałem i wróciłem bez kropli deszczu... Kto nie dojechał ten mięczak
Sympatycy Jaco Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No i mały spocik się odbył. Trochę deszczowo, trochę słonecznie. Dzięki za spotkanko.
Rekomendowane odpowiedzi