Klubowicze pgizi Opublikowano 17 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2014 Było tak: Połączone składy Grupy Łódzkiej i Mazowieckiej stawiły się o 19:00 pod C66. Ruchy! Nad Zegrze, na okonka - zarządził Prezes. Tak Kochanie, bawię się świetnie. W oczekiwaniu na gwoźdź (gwoździe?) programu. No, jest! Znaczy; są - te okonki. Miła niespodzianka (wizytacja), miłe Towarzystwo, miłe "okoliczności przyrody" = miły spocik! Dzięki, Wiara! I do następnego! p.s. Chyba pierwszy raz wstawiam foty ze spota...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Lipca 2014 Administrator Opublikowano 17 Lipca 2014 Bardzo sympatyczny i liczebny spot Była delegacja z Łodzi a jeden z delegatów poleciał z nami nad Zalew Zegrzyński na pysznego okonka, gdzie sporą grupką zalegliśmy tuż nad wodą Później odłam grupy zaliczył jeszcze deser (także nad Zegrzem) i ciąg dalszy rozmów różnych i podłużnych W drodze powrotnej "złapaliśmy się" z Emiksikiem, Sonorem i Jaankiem. Panowie, kojarzycie w pewnym momencie na Płochocińskiej jazdę po mokrym asfalcie i we mgle... jakby dopiero co jechała polewaczka? To na drodze to nie była woda tylko............. płyn chłodniczy gubiony przez autobus! :helpsmilie: Wylewało się z niego wiadrami borygo a że jechał 1 auto przed nami to...! Nie wiem jak u Was ale u mnie kask cały ulepiony a przesiąknięta zapachem borygo kurtka już wylądowała w pralce Dzięki za spota Ps. Idę pod prychę bo cały się lepie
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 17 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2014 Widziano nawet jeżdżący o własnych siłach skuter BMW ... Co ciekawe, dzisiaj wciąż jeździł o własnych siłach
Sympatycy orzeł Opublikowano 17 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2014 Co ciekawe, dzisiaj wciąż jeździł o własnych siłach A ten plyn co opisuje Burgi. to czasami nie z twojej bm-ki
Gieńka Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Wylądowaliśmy w domku. Dzięki za spocik, było super. Grupa łodzka dzięki za odwiedziny. Do następnego.
Sympatycy Volvo Opublikowano 17 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2014 Wielkie dzięki za miłe przyjęcie naszej skromnej Łódzkiej grupki . My już w domciu do następnego.
RONIN Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 My też już dotarliśmy, dzięki za rybkę, czekamy na rewizytę. A tu kilka fotek
Andrzej83 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Dzęki za mile spedzony czas ja juz wlasnie dotarlem do domu
Klubowicze Piootr Opublikowano 17 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2014 Na spot dojechałem z półodzinnym spóźnieniem. Fajnie było Was znów zobaczyć. Okonków nie konsumowalem, ale wygladaly apetycznie. BMW @smoka. w 101% sprawna. Dzięki za dynamiczny i sprawny przelot na trasie Zegrze --> Kabaty. My też już dotarliśmy, dzięki za rybkę, czekamy na rewizytę. Kusisz Maciek. Wszystko wskazuje na to, że podjadę w któryś z wakacyjnych czwartków pod Manu. A i znajomych też na Konopnickiej odwiedzę.
Sympatycy Jaco Opublikowano 18 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2014 Ja też dziękuję za pogaduchy i za spotkanko. Kilka fotek niebawem.
Rafi Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Również dziękuję za spotkanko ;-D Dawno mnie nie było, więc tym bardziej miło było Was zobaczyć i zamienić choć po kilka słów z każdym. Szkoda, że nie mogłem pojechać z Wami... Pozdrowienia dla grupy łódzkiej. --------------------------- Szerokości i scooter!
Sympatycy Jaco Opublikowano 18 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2014 No to kilka zdjęć z wczorajszego spocika https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/6037430362568953057?authkey=CI_whYyJnJeKEw
ALFI Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Jak widać "okonki" udane. Następnym razem nie omieszkam uczestniczyć
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 20 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2014 A ten plyn co opisuje Burgi. to czasami nie z twojej bm-ki Jechałem przez Nieporęt, zdecydowanie nie mój
czupakabra Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 A czy dziś ktoś się wybiera, co prawda jeszcze nie wiem czy będę ( mała fucha po pracy ) , ale łatwiej będzie mi zapłacić trasę powrotną do domu
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Lipca 2014 Administrator Opublikowano 24 Lipca 2014 Zawsze ktoś się wybiera a dziś ma być podobno kilka dawno nie widzianych facjat
QS1 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 A z nigdy nie widzianych facjat... ja dziś po raz pierwszy dołączę na spota swoim DT dla odwagi zabieram kumpla na Majesty 400 z 'Akrapiakiem'
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2014 Przyjadę skuterem, bo od pedałów kolano niedomaga
Sympatycy irasko Opublikowano 24 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2014 A ja mogę Was tylko pozdrowić z Mielna i życzyć jak zwykle udanego spotu. Do zobaczenia w sierpniu.
Gość Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zapomniałem, że dziś czwartek. To przez tą aferę z Tajemną sektą. Teraz już za późno.
Klubowicze DaniL Opublikowano 24 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2014 Było bardzo miło, smacznie, a na koniec słodko Worlan czekamy na foty. Pozdrawiam, Danił
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2014 Proszę tak na szybko kilka fotek. Tmaxy rządzą Fotki
Klubowicze DaniL Opublikowano 24 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2014 Może i rządzą ale jaką mają obstawę - królewską (szczególnie widać na zdjęciu pod kolumną)
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2014 Proszę tak na szybko kilka fotek. Tmaxy rządzą Fotki "Nie masz zezwolenia na wyświetlenie tego albumu" - powiedział wujek gugl... Przy okazji dzięki za miłe towarzystwo i pomysł transferu do bardzo fajnej i smacznej knajpki w mojej okolicy (Mariusz) pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2014 Rozplątałem "linkę". Powinno być git.
Rekomendowane odpowiedzi