wize60 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Pogoda ok. przyjadę i ja oczywiście na 200.
Sympatycy Miętus Opublikowano 24 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2013 Pajęczyny trzeba pozrywać rurę przepalić ... Jestem
Sympatycy Jaco Opublikowano 24 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2013 Ja już w domku, dzięki za spocika. Miło było was wszystkich zobaczyć, Larwa twój motor bezcenny, Alfi pamiętaj o umowie. Pozdro dla wszystkich. Do następnego. PS. Ziuta zdrowieje.
Jerry_R Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Milo bylo Was zobaczyc, dobrze Grzechocnik, ze znowu jezdzisz
marcyś Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Jak zawsze było bardzo miło Was zobaczyć i pogawędzić w tak zacnym gronie
Klubowicze arturas Opublikowano 24 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2013 Milo było zobaczyć dawno niewidziane twarze. Dziękuję wszystkim za spocika. Prawie wszyscy na 2oo
Norbert Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 dzisiaj zacna frekfencja. Dzięki za wspólne kulanko i spocik
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2013 Dotarłem do Bazy, dzięki wszystkim za spota a kolegom z okolic za wspólny powrót. Rafi podejmij szybko decyzję bo jak ciśniemy to troszkę odstajesz a nie mam sumienia Cię zostawiać Miętus, Grzechu, dawno Was nie widziałem ale już sobie przypomniałem jak wyglądacie Miło było się z Wami zobaczyć i do następnego.
Klubowicze pgizi Opublikowano 24 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2013 Fajnie było; sporo luda, pogaduchy, odwiedziny dawno nie widzianych, życzenia, słodycze, kebab, itp, itd. Dziękuję! Mam nadzieję, że pogoda nam pozwoli na jeszcze kilka takich spotów. p.s. Larwa - zdróweczka!
ALFI Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Witam i ja. Dotarłem do domu już jakiś czas temu, jednak obowiązki domowe nie pozwoliły na skrobnięcie kilku słówek. Dzięki wszystkim za bardzo miłego spocika. Miło było zobaczyć nowe. jak dla mnie, twarze. Zdjęcia wrzucę jutro, dzisiaj nie dam rady. Do następnego Pozdrawiam
Sympatycy irasko Opublikowano 24 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2013 Z forum wynikało, że będzie dzisiaj z 5 osób, a tu jaka niespodzianka . Aż miło było popatrzeć jaką grupę stworzyliśmy. Do następnego razu i zdrówka dla nieobecnych.
Klubowicze PIN Opublikowano 24 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2013 Dzięki za naprawdę fajne spotkanie, gadanie, no i niespodziewane spontaniczne latanie po mieście . Tomek, Rafi fany miły mini spocik na rynku w Piasecznie , no i koledze Cormoranowi za odprowadzenie nas do Piaseczna.
Larwa Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 ja też melduje się w domu... plecakowanie to nie jest to co lubię chyba najbardziej, mam nadzieję, że w weekend ogarnę się i już sama na 200 będę ... chociaż latanie z Wojtkiem bardzo przyjemne
Gość woytekpo Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 A ja musiałem zmieniac biegi i teraz w domku jeszcze mi jakoś dziwnie lewa stopa lata . Dzieki za spocika i spokojne kulanko
pabloxl Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Dzięki na spotkanie, miło było znowu Was zobaczyć po dłuższej przerwie
ALFI Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Spotkanie obyło się w gronie dawno nie widzianym, może to zasługa pogody, a może nieuchronnie zbliżającej się złej pogody? Kto to wie. Jedno jest pewne że było fajnie i było nas wielu. A jak było możecie zobaczyć poniżej. Były wspólne pogaduchy..... W kółeczkach mniejszych.... I kółeczkach większych..... Było zdziwienie.......zaraz, ale gdzie ja właściwie jestem.... Była prezentacja błyskawicznego dosiadania wierzchowca, oraz jazda w stylu "freestyle" z plecaczkiem Pojawiły się również Panie, wzmocnione o kolejną, nową koleżankę...brawo Jaco Było kulanko i szamanko... ....wcześniej upolowanego barana... Na tym kończę. Pozostałe zdjęcia nie nadają się do publikacji ze względu na złą jakość. Pozdrawiam
Rafi Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Serdeczne podziękowania wszystkim za spotkanko i cierpliwe opowieści o swoich sprzętach. Największe dzięki za pozwolenie na małe kółeczka na swoich B650. Nie ma jak to doświadczenie empiryczne ;-) Choć w sumie to powinienem się na Was obrazić ;-) bo już głupi jestem całkowicie i nie wiem co wybrać: B650 czy SW600? Jedna i druga maszyna b.zacna! Cormoranie, Pinu i Tomku – wielkie dzięki za wspólny powrót. Faktycznie MUSZĘ się przesiąść na coś mocniejszego, bo troszkę mi uciekacie. No najbardziej to uciekliście mi, gdy przejeżdżaliśmy pod Stadion. Gdybym nie wiedział, gdzie Was szukać to… Pozdro i do zobaczenia, mam nadzieję, w niedzielę.
ALFI Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 No bracie, ale pojechałeś...... Zacna może być tylko i wyłącznie jedna. Tak na poważnie, kup to co będzie sprawdzone, pewne, ślubu nie będziesz brać a za jakiś czas pewnie i tak przyjdzie ochota na zmianę. Powodzenia!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 28 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2013 Wiem, wiem dopiero poniedziałek ale na czwartek zapowiadają słoneczko i 10 stopni. Czy w związku z tym się ktoś deklaruje ze będzie 200 ?czy tylko ja mam takiego chopla na punkcie jazdy :-)
Klubowicze PIN Opublikowano 28 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2013 No nie tylko ty, ale zwróć uwagę że na wczoraj miała być kijowa pogoda a było jak było więc troszkę za wcześnie, ale ja już się przyzwyczaiłem do twojego za wcześnie
wize60 Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Mam w tym tygodniu 2 zmianę ale spróbuje iść na 1 w wiadomym celu.Jak tylko nie będzie lało to nawet jak będzie 0 stopni to jestem na 200.Piąteczek przecież wolny można pokulać do póżnej nocy .KTO CHĘTNY?
marcyś Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Może i mi się uda dojechać będę się bardzo starał bo już się stęskniłem za jazdą 5 tygodni przestoju to mocna przesada.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2013 Moi drodzy jest lepiej tempoeratura idzie w górę http://www.weatheronline.pl/Polska/Warszawa.htm Oby Nas było jak najwięcej.
wize60 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Dawajcie bo szkoda takiej pogody może się w tym roku nie powtórzyć.(idę na 1 zmianę bede)
Gość woytekpo Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Ja również sie pojawię na 2oo. Trzeba przewentylować wydech
Rekomendowane odpowiedzi