Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Ej, czy jest coś o czym nie wiem? Poproszę info na PW!

Opublikowano

Chętnie bym się przyturlał ale 2 zmiana niestety. Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Wojtek, tylko nie zapomnij o jutrzejszym planie pospotowym

Co tu jest grane? Później znowu powiesz: no trza było wpaść :clapping:

Opublikowano

Pinuś a co ja z Wojtkiem nie mogę mieć swoich planów :-P i zawsze musimy Ciebie uwzględniac

• Klubowicze
Opublikowano

Już w domciu. Było sympatycznie dzisiaj na spocie :) jeszcze raz 2x100 lat, dzięki za pogaduszki szczere uśmiechy itp. droga niebezpieczna podnosząca adrenaline i tu dzięki Strażak i Patrycja za odprowadzenie (super wiedzieć że tyły zabezpieczone i nie trzeba lukać na wariatów :) ) . Wielkie gratki dla kozaków co na konikach przybyli (Pegizi, WojtekTomek po, chyba Danił i ...... -sorki niku nie zarejestrowałem) i takie troszke mniejsze tym co musieli blaszanymi powozami za to że w taką pogodę się chciało ;) . Do następnego.

ps. kurcze zapomniałem fotek porobić :( -> ma ktoś :)

Opublikowano

Dzięki za, jak zwykle, miłe spotkanie. Mam nadzieję, że wszyscy dojechali szczęśliwie i zbytnio nie zmokli.

Do następnego...

Pozdrowienia dla nieobecnych i połamanych...

Opublikowano

Ja już też w domku.

Dziękuję za jak zwykle miłe spotkanie. Chłopaki na 2oo wielki szacun dla Was :(

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za pozdrowienia dla nieobecnych, Konik ( jak to PIN-ek mówi) ze stajni już był wystawiony i niestety ulewa zrobiła swoje. Rozgoniła nas do domu :( . Sprawdzałem pogodę na przyszły czwartek - słoneczko i + 16 C. Pozdrawiam i do zobaczenia.

• Klubowicze
Opublikowano

A ja wróciłem dopiero co, bo jeszcze pośmigałem po mieście z Bartem (H. Integra).

Jak się dopiero co nabyło sprzęcik to nawet dzisiejsza aura nie przeszkadza żeby się nim nacieszyć :(

Byłem na spocie 1-szy raz i wrażenia mam bardzo pozytywne, dzięki za miłe przywitanie.

Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy w tym sezonie na 2oo.

Opublikowano

Faktycznie, spotkanie sympatyczne, ale jesień już czuć na dobre. Skuterów mało, bo i Polska to kraj mało kozacki. Za to pełen ludzi roztropnych, myślących i... suchych :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Pozdrowionka dla "prawiczkóów'. Z każdym następnym spotem będzie łatwiej.

• Sympatycy
Opublikowano

Połamani i nieobecni bardzo dziękują za pamięć. Podobno w następne czwartek ma być cieplutko więc może wpadnę na plecaczka - pancerz ochronny zapewnia ciepło ;)

pozdrawiam Ania

Ona żartuje. Jaco

Opublikowano
bo jeszcze pośmigałem po mieście z Bartem (H. Integra)

Ooo, widze, ze z moim sasiadem smigasz ;) (tym co zmienil z Piaggio Beverly)?

Na 99% uda mi sie wpasc na nastepny spot, gdyz nie mam czwartowych zajec w tym tyg.

• Klubowicze
Opublikowano

Ooo, widze, ze z moim sasiadem smigasz :) (tym co zmienil z Piaggio Beverly)?

Dokładnie! Na koniec 2012 zmienił na Integrę i bardzo sobie chwali. Przed Piaggio miał Peugeota Vivacity 50, którym po nim ja śmigałem przez ostatatni roczek.

Do zobaczenia w czwartek (nam deszczyk nie przeszkadza, oby nie było mrozu) :smile:

Opublikowano

To i mój pierwszy meldunek. Bradzo fajny spocik, a nawek końcóweczka, na którą udało mi się załapać.

Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku uda się potulać po mieście po którymś ze spocików.

PS.Siemka Jerry.

• Sympatycy
Opublikowano

Melduję że w czwartek będę :) nie wiem jeszcze czy 200 czy 400 ale będę. Musimy pogadać o weekendzie no i troszkę pojeździć jak się da :msn-wink:

• Sympatycy
Opublikowano

Jutro ładna pogoda na spota. Będę ale troszkę pózniej oczywiście 200

• Klubowicze
Opublikowano

Myślałem że zgłoszę nie przygotowanie ale nie, do zobaczenia :msn-wink:

• Sympatycy
Opublikowano

i jak tu wierzyć w przepowiednie pogody :mad2: i to nawet jeden dzień przed nie umieją przewidzieć ;)

Jeśli będzie tak wieczorem jak jest teraz to przyjadę 400 .......... a tak chciałem pojeździć z Wami :)

• Klubowicze
Opublikowano

No patrz to tak jak ja :) Patrz WojtekTomek jakie to mu twarde sztuki jesteśmy. Biorąc pod uwagę że z tego deszczu to już nic nie zostało, to możliwe że będzie więcej twardzieli ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Też zamierzam przybyć 200 - jak na razie.

Opublikowano

No patrz to tak jak ja :) Patrz WojtekTomek jakie to mu twarde sztuki jesteśmy. Biorąc pod uwagę że z tego deszczu to już nic nie zostało, to możliwe że będzie więcej twardzieli ;)

Pin-dzior bo my to twarde chłopaki jesteśmy :fish: Taki deszczyk to nie straszny

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem na 200

• Sympatycy
Opublikowano

Się poprawiło to i ja przyjadę co by przedmuchać rurę. Będę parę minut po 19.00

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...