Klubowicze Jack Opublikowano 16 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2013 Ej, czy jest coś o czym nie wiem? Poproszę info na PW!
wize60 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Chętnie bym się przyturlał ale 2 zmiana niestety. Pozdrawiam.
Klubowicze PIN Opublikowano 17 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2013 Wojtek, tylko nie zapomnij o jutrzejszym planie pospotowym Co tu jest grane? Później znowu powiesz: no trza było wpaść
Larwa Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Pinuś a co ja z Wojtkiem nie mogę mieć swoich planów :-P i zawsze musimy Ciebie uwzględniac
Klubowicze PIN Opublikowano 17 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2013 Już w domciu. Było sympatycznie dzisiaj na spocie jeszcze raz 2x100 lat, dzięki za pogaduszki szczere uśmiechy itp. droga niebezpieczna podnosząca adrenaline i tu dzięki Strażak i Patrycja za odprowadzenie (super wiedzieć że tyły zabezpieczone i nie trzeba lukać na wariatów ) . Wielkie gratki dla kozaków co na konikach przybyli (Pegizi, WojtekTomek po, chyba Danił i ...... -sorki niku nie zarejestrowałem) i takie troszke mniejsze tym co musieli blaszanymi powozami za to że w taką pogodę się chciało . Do następnego. ps. kurcze zapomniałem fotek porobić -> ma ktoś
ALFI Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Dzięki za, jak zwykle, miłe spotkanie. Mam nadzieję, że wszyscy dojechali szczęśliwie i zbytnio nie zmokli. Do następnego... Pozdrowienia dla nieobecnych i połamanych...
JuStA Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ja już też w domku. Dziękuję za jak zwykle miłe spotkanie. Chłopaki na 2oo wielki szacun dla Was
Sympatycy irasko Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 Dzięki za pozdrowienia dla nieobecnych, Konik ( jak to PIN-ek mówi) ze stajni już był wystawiony i niestety ulewa zrobiła swoje. Rozgoniła nas do domu . Sprawdzałem pogodę na przyszły czwartek - słoneczko i + 16 C. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Klubowicze DaniL Opublikowano 17 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2013 A ja wróciłem dopiero co, bo jeszcze pośmigałem po mieście z Bartem (H. Integra). Jak się dopiero co nabyło sprzęcik to nawet dzisiejsza aura nie przeszkadza żeby się nim nacieszyć Byłem na spocie 1-szy raz i wrażenia mam bardzo pozytywne, dzięki za miłe przywitanie. Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy w tym sezonie na 2oo.
Gość Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Faktycznie, spotkanie sympatyczne, ale jesień już czuć na dobre. Skuterów mało, bo i Polska to kraj mało kozacki. Za to pełen ludzi roztropnych, myślących i... suchych :-)
Klubowicze Jack Opublikowano 17 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2013 Pozdrowionka dla "prawiczkóów'. Z każdym następnym spotem będzie łatwiej.
Sympatycy Jaco Opublikowano 18 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2013 Połamani i nieobecni bardzo dziękują za pamięć. Podobno w następne czwartek ma być cieplutko więc może wpadnę na plecaczka - pancerz ochronny zapewnia ciepło pozdrawiam Ania Ona żartuje. Jaco
Jerry_R Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 bo jeszcze pośmigałem po mieście z Bartem (H. Integra) Ooo, widze, ze z moim sasiadem smigasz (tym co zmienil z Piaggio Beverly)? Na 99% uda mi sie wpasc na nastepny spot, gdyz nie mam czwartowych zajec w tym tyg.
Klubowicze DaniL Opublikowano 18 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2013 Ooo, widze, ze z moim sasiadem smigasz (tym co zmienil z Piaggio Beverly)? Dokładnie! Na koniec 2012 zmienił na Integrę i bardzo sobie chwali. Przed Piaggio miał Peugeota Vivacity 50, którym po nim ja śmigałem przez ostatatni roczek. Do zobaczenia w czwartek (nam deszczyk nie przeszkadza, oby nie było mrozu)
nutria Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 To i mój pierwszy meldunek. Bradzo fajny spocik, a nawek końcóweczka, na którą udało mi się załapać. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku uda się potulać po mieście po którymś ze spocików. PS.Siemka Jerry.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2013 Melduję że w czwartek będę nie wiem jeszcze czy 200 czy 400 ale będę. Musimy pogadać o weekendzie no i troszkę pojeździć jak się da
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2013 Jutro ładna pogoda na spota. Będę ale troszkę pózniej oczywiście 200
Klubowicze PIN Opublikowano 23 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2013 Myślałem że zgłoszę nie przygotowanie ale nie, do zobaczenia
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2013 i jak tu wierzyć w przepowiednie pogody i to nawet jeden dzień przed nie umieją przewidzieć Jeśli będzie tak wieczorem jak jest teraz to przyjadę 400 .......... a tak chciałem pojeździć z Wami
Gość woytekpo Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 a ja będę twardy i pojawie się na 2oo . a co, wolno mi
Klubowicze PIN Opublikowano 24 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2013 No patrz to tak jak ja Patrz WojtekTomek jakie to mu twarde sztuki jesteśmy. Biorąc pod uwagę że z tego deszczu to już nic nie zostało, to możliwe że będzie więcej twardzieli
Klubowicze pgizi Opublikowano 24 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2013 Też zamierzam przybyć 200 - jak na razie.
Gość woytekpo Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 No patrz to tak jak ja Patrz WojtekTomek jakie to mu twarde sztuki jesteśmy. Biorąc pod uwagę że z tego deszczu to już nic nie zostało, to możliwe że będzie więcej twardzieli Pin-dzior bo my to twarde chłopaki jesteśmy Taki deszczyk to nie straszny
Sympatycy Jaco Opublikowano 24 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2013 Jestem na 200
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2013 Się poprawiło to i ja przyjadę co by przedmuchać rurę. Będę parę minut po 19.00
Rekomendowane odpowiedzi