JuStA Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Ja też już w domu z Fervexem w dłoni. Dzięki wielkie za spotkanie. Mnie tam zimno nie było a gardło boli, ehh. Do następngo
Larwa Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 My tez meldujemy się w domciu.. ja otwieram kolejne piwo :-P
wize60 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Już jestem po spocie fajnie tylko że to już końcówka na 2oo a szkoda ....
Gieńka Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Dzięki za spocika, koncert fajny, a droga powrotna trochę zimna ale warto było. Do zobaczenia następnym razem. Larwa tylko się nie upij za bardzo ;-)
ALFI Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Witam, dotarłem zmrożony jak sopelek. Dziękuję za fajne przyjęcie oraz przygarnięcie. Podziękowania dla chłopaków którzy w fachowy sposób eskortowali moją 125-ke pod stadion i nie zostawili mnie na toruńskiej, Obiecuję że odwdzięczę się jak tylko będę potrafił. Jutro postaram się wstawić fotki z koncertu, bo na razie nie wiem jak to zrobić. W drodze powrotnej myślałem o "mierzei wiślanej" że może to być fajny wyjazd, a dzięki namowom .(zapomniałem).. ...miłej koleżanki której nica nie pamiętam, muszę to przemyśleć. Pozdrawiam
Klubowicze Jack Opublikowano 26 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2013 Ludzie, co wy z tym zimnem?! Jakie zimno?! Się ubrać trza było! Ja wróciłem rozgrzany i podochocony widokiem Kaśki pijącej piwo (hmm... bardziej Kaśki, czy bardziej piwo? Myślcie co chcecie ). W każdym razie po powrocie doszedłem do wniosku, że piwo to dla kotów i wybrałem inne trunki. Cheers!
Gość Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 miłej koleżanki której nica nie pamiętam, muszę to przemyśleć. A co tu myśleć, trzeba zacząć łykać pigułki na pamięć. Gieńka to była. Zapisz sobie gdzieś, bo znowu będziesz musiał myśleć. ;-) PS Ja również dziękuję za spotkanie. W drodze powrotnej nie zmarzliśmy. Mieliśmy 21°C i ciepłą muzyczkę.
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2013 To młode pokolenie to jakieś słabe jest: zimno, fervex, koniec sezonu - masakra! Moja Pierwsza Żona była dzielna i nic nie marudziła. Dzięki za wspólną zabawę, było miło. Jakby co, to dziś o 20 wybieram się na PIERSI.
T0MEK Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 FLY: Ja mam zwykle 36,6°. Wasze 21 to jakieś silne wychłodzenie. Trzeba się było bardziej tulić do siebie skoro muzyka nie ogrzała Dzięki za spotkanie i drogę powrotną.
Sympatycy Jaco Opublikowano 27 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2013 Alfi bierz Alfiątka i lecimy na Mierzeje, tak jak p. Gienia namawiała.
Gieńka Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Pgizi jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to my będziemy na koncercie , ale z całą rodzinką. Może do zobaczyska
ALFI Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Tak, tak.....obawiałem się tego że to wyjdzie. Dlaczego pojechałem na ten spot, przecież każda najmniejsza cząsteczka mego ciała zdawała się krzyczeć, nie jedź, zostań w chałpie, nie rób z siebie idioty. Nie sądziłem że tak szybko mnie rozszyfrujecie , że aż tak szybko wyjdzie moja od dawna skrywana tajemnica .............myślenie nie należy do moich mocnych stron a i z pamięcią już nie to co dawniej. :-) Tak na serio, myślę że po drugim spotkaniu będzie zdecydowanie lepiej, bo będę miał karteczkę i długopisik Pozdrawiam, miłego dnia PS. to wasza wina, bo wszyscy się rzuciliście na mnie wykrzykując swoje niki że zbaraniałem totalnie i zresetowałem się!
Klubowicze PIN Opublikowano 27 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2013 Dzięki za wczorajsze spotkanie, fajnie było was zobaczyć i poznać nowe twarze (fajnie że ciągle nowi przybywają ). TOMEK staje się to już tradycją ale dzięki za odprowadzenie do domciu, JuSta kuruj się dziewczyno i zapisuj na MW , ALFI no tego jeszcze nie grali co by z karteczką na spota tak trzymać grunt to pozytywne nastawienie . Do następnego
JuStA Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Dzięki Pinek, kuruje się jak mogę, a decyzja o MW została podjęta i JADĘ
Gieńka Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Justa fajnie im nas więcej tym lepiej
Larwa Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 i jak zwykle wszystko na Larwę trzeba zwalić Jack ale piwo wczoraj dobra rzecz
ALFI Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Dzięki za wczorajsze spotkanie, fajnie było was zobaczyć i poznać nowe twarze (fajnie że ciągle nowi przybywają ). TOMEK staje się to już tradycją ale dzięki za odprowadzenie do domciu, JuSta kuruj się dziewczyno i zapisuj na MW , ALFI no tego jeszcze nie grali co by z karteczką na spota tak trzymać grunt to pozytywne nastawienie . Do następnego PIN ja pozytywnie nastawiony jestem zawsze. Inaczej nie przylatywałbym na spota takim pierdziochem . Z tą karteczką może i przesadziłem bo to trąci myszką zamiast tego przyjdę z dyktafonem Pozdrawiam
wize60 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Alfi myślę że nie zawiedziesz kolegów jadących z Tobą na stadion.Dawaj na Mierzeję Justa jak zdróweczko? Jest 36,6.
ALFI Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Jaco. Decyzja zapadła - pojedziemy. Nie zniosę dłużej tego napięcia spowodowanego wiecznym namawianiem, Pozdrawiam Wize60, Mówisz.....masz. Jedziemy razem z Wami. Pozdro
JuStA Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 A dziękuję wize60 jest już 36,6, ale tak się naszprycowałam jakimiś specyfikami, że czuję się teraz jakbym się napiła jakiegoś dobrego napitku
Klubowicze .maniek Opublikowano 27 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2013 Alfi juz teraz nie masz wyjscia,musisz jechac na Mierzeje.Na naszych wyjazdach nie s.a sie po krzakach,tylko pic trzeba. Bedzie bedzie zabawa bedzie sie dzialo i znowu nocy bedzie malo
wize60 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Alfi possłuchaj Mańka on ma rację.Justa to teraz tylko łóżeczko i sen, sen i sen wierz mi naprawdę pomaga.
ALFI Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 .......Chłopaki ale ja się nie wycofuję......dopiero co zdecydowałem się pojechać więc o co chodzi... Oczywiście jak przyjdzie czas zasiądziemy i podyskutujemy jak na polaków przystało. Kiedy wyjeżdżacie i o której z Wa-wy?
ADMINISTRACJA Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Przypominam, że jest to wątek o spotkaniach czwartkowych pod C66! Za kolejne OT będą przyznawanie "nagrody".
ALFI Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Witam, co tu tak cicho???? Jutro aktualne?
Rekomendowane odpowiedzi