Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też już w domu z Fervexem w dłoni. Dzięki wielkie za spotkanie.

Mnie tam zimno nie było a gardło boli, ehh.

Do następngo ;)

Opublikowano

My tez meldujemy się w domciu.. ja otwieram kolejne piwo :-P

Opublikowano

Już jestem po spocie fajnie tylko że to już końcówka na 2oo a szkoda ....

Opublikowano

Dzięki za spocika, koncert fajny, a droga powrotna trochę zimna ale warto było.

Do zobaczenia następnym razem.

Larwa tylko się nie upij za bardzo ;-)

Opublikowano

Witam, dotarłem zmrożony jak sopelek.

Dziękuję za fajne przyjęcie oraz przygarnięcie. Podziękowania dla chłopaków którzy w fachowy sposób eskortowali moją 125-ke pod stadion i nie zostawili mnie na toruńskiej, ;)

Obiecuję że odwdzięczę się jak tylko będę potrafił. Jutro postaram się wstawić fotki z koncertu, bo na razie nie wiem jak to zrobić.

W drodze powrotnej myślałem o "mierzei wiślanej" że może to być fajny wyjazd, a dzięki namowom .(zapomniałem).. :) ...miłej koleżanki której nica nie pamiętam, muszę to przemyśleć.

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Ludzie, co wy z tym zimnem?! Jakie zimno?! Się ubrać trza było! Ja wróciłem rozgrzany i podochocony widokiem Kaśki pijącej piwo ;) (hmm... bardziej Kaśki, czy bardziej piwo? Myślcie co chcecie :) ). W każdym razie po powrocie doszedłem do wniosku, że piwo to dla kotów i wybrałem inne trunki. Cheers!

Opublikowano

miłej koleżanki której nica nie pamiętam, muszę to przemyśleć.

A co tu myśleć, trzeba zacząć łykać pigułki na pamięć. Gieńka to była. Zapisz sobie gdzieś, bo znowu będziesz musiał myśleć.

;-)

PS Ja również dziękuję za spotkanie. W drodze powrotnej nie zmarzliśmy. Mieliśmy 21°C i ciepłą muzyczkę.

• Klubowicze
Opublikowano

To młode pokolenie to jakieś słabe jest: zimno, fervex, koniec sezonu - masakra!

Moja Pierwsza Żona była dzielna i nic nie marudziła.

Dzięki za wspólną zabawę, było miło.

Jakby co, to dziś o 20 wybieram się na PIERSI.

Opublikowano

FLY: Ja mam zwykle 36,6°. Wasze 21 to jakieś silne wychłodzenie. ;) Trzeba się było bardziej tulić do siebie skoro muzyka nie ogrzała :) Dzięki za spotkanie i drogę powrotną.

• Sympatycy
Opublikowano

Alfi bierz Alfiątka i lecimy na Mierzeje, tak jak p. Gienia namawiała. ;):):)

Opublikowano

Pgizi jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to my będziemy na koncercie , ale z całą rodzinką. Może do zobaczyska

Opublikowano

Tak, tak.....obawiałem się tego że to wyjdzie.

Dlaczego pojechałem na ten spot, przecież każda najmniejsza cząsteczka mego ciała zdawała się krzyczeć, nie jedź, zostań w chałpie, nie rób z siebie idioty.

Nie sądziłem że tak szybko mnie rozszyfrujecie , że aż tak szybko wyjdzie moja od dawna skrywana tajemnica .............myślenie nie należy do moich mocnych stron a i z pamięcią już nie to co dawniej. :-)

Tak na serio, myślę że po drugim spotkaniu będzie zdecydowanie lepiej, bo będę miał karteczkę i długopisik ;)

Pozdrawiam, miłego dnia

PS. to wasza wina, bo wszyscy się rzuciliście na mnie wykrzykując swoje niki że zbaraniałem totalnie i zresetowałem się!

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za wczorajsze spotkanie, fajnie było was zobaczyć i poznać nowe twarze (fajnie że ciągle nowi przybywają :) ).

TOMEK staje się to już tradycją ale dzięki za odprowadzenie do domciu, JuSta kuruj się dziewczyno i zapisuj na MW ;), ALFI no tego jeszcze nie grali co by z karteczką na spota :D tak trzymać grunt to pozytywne nastawienie ;) . Do następnego

Opublikowano

Dzięki Pinek, kuruje się jak mogę, a decyzja o MW została podjęta i JADĘ ;)

Opublikowano

Justa fajnie im nas więcej tym lepiej

Opublikowano

i jak zwykle wszystko na Larwę trzeba zwalić Jack :)

ale piwo wczoraj dobra rzecz

Opublikowano

Dzięki za wczorajsze spotkanie, fajnie było was zobaczyć i poznać nowe twarze (fajnie że ciągle nowi przybywają :) ).

TOMEK staje się to już tradycją ale dzięki za odprowadzenie do domciu, JuSta kuruj się dziewczyno i zapisuj na MW ;), ALFI no tego jeszcze nie grali co by z karteczką na spota :D tak trzymać grunt to pozytywne nastawienie :) . Do następnego

PIN ja pozytywnie nastawiony jestem zawsze. Inaczej nie przylatywałbym na spota takim pierdziochem :horse: . Z tą karteczką może i przesadziłem bo to trąci myszką zamiast tego przyjdę z dyktafonem :laughing: Pozdrawiam

Opublikowano

Alfi myślę że nie zawiedziesz kolegów jadących z Tobą na stadion.Dawaj na Mierzeję :)

Justa jak zdróweczko? Jest 36,6.

Opublikowano

Jaco. Decyzja zapadła - pojedziemy. Nie zniosę dłużej tego napięcia spowodowanego wiecznym namawianiem, :)

Pozdrawiam

Wize60,

Mówisz.....masz.

Jedziemy razem z Wami.

Pozdro

Opublikowano

A dziękuję wize60 jest już 36,6, ale tak się naszprycowałam jakimiś specyfikami, że czuję się teraz jakbym się napiła jakiegoś dobrego napitku :)

• Klubowicze
Opublikowano

Alfi juz teraz nie masz wyjscia,musisz jechac na Mierzeje.Na naszych wyjazdach nie s.a sie po krzakach,tylko pic trzeba. :) Bedzie bedzie zabawa bedzie sie dzialo i znowu nocy bedzie malo :laughing:

Opublikowano

Alfi possłuchaj Mańka on ma rację.Justa to teraz tylko łóżeczko i sen, sen i sen wierz mi naprawdę pomaga.

Opublikowano

.......Chłopaki ale ja się nie wycofuję......dopiero co zdecydowałem się pojechać więc o co chodzi... :)

Oczywiście jak przyjdzie czas zasiądziemy i podyskutujemy jak na polaków przystało.

Kiedy wyjeżdżacie i o której z Wa-wy?

Opublikowano

Przypominam, że jest to wątek o spotkaniach czwartkowych pod C66!

Za kolejne OT będą przyznawanie "nagrody".

Opublikowano

Witam, co tu tak cicho????

Jutro aktualne?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...