Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Śledząc wątek rozumiem że w najbliższy czwartek spotkanie aktualne. Ponieważ jestem nowy, z miłą chęcią dołączyłbym do spotkania. W związku z tym mam pytanie czy jest ktoś z okolic Otwocka? miło by było obrócić z kimś z "własnej" okolicy. Proszę o informację,

Pozdrawiam

Będziemy jechać z Celestynowa,też pierwszy raz, także możemy się spotkać na Orlenie w Otwocku przy wjeździe na Wał o 18.15 i razem pojechać.

Opublikowano

Ok. Dzięki za propozycje. Na 99 proc jestem zainteresowany. Odezwał sie do mnie LEVY, też z Celestynowa, może i on będzie chętny ns czwartkowe spotkanie. Było by nas trzech. Potwierdzę moją obecność jutro do końca dnia. Fajnie że się ktoś odezwał. ......Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Mam taką propozycję na najbliższego spota żeby zajechać na I Warszawski Festiwal Kultury Piwnej który startuje właśnie w czwartek po południu na błoniach wokół Stadionu Narodowego.

Pełny program tutaj: http://www.wfkp.pl/program.html a o 20 ma być koncert ENEJ ( w piątek PIERSI ).

• Klubowicze
Opublikowano

Festiwal Kultury Piwnej... Nie wiem, czy z naciskiem na "Kultury", czy na "Piwnej"... Aż żal jechać skuterem. Zawiezie mnie ktoś??? :frusty:

Opublikowano

Przychodzę na piechte zawsze do pracy w piątek wrócę :frusty:

• Klubowicze
Opublikowano

Jak pogoda dopisze to chetnie sie pojawie na Spocie,a potem moze byc festiwal piwny.:wink1:

Opublikowano

Będziemy jechać z Celestynowa,też pierwszy raz, także możemy się spotkać na Orlenie w Otwocku przy wjeździe na Wał o 18.15 i razem pojechać.

Witam, potwierdzam moją obecność. Pytanie o miejsce docelowe. Zaczyna się coś zmieniać więc trzeba być czujnym. Może dla pewności wymienimy się jakimś tel.

Pozdro.

Dla mnie pomysł z festiwalem OK. Pytanie czy jeszcze ktoś to podchwyci. Ciekawe czy ewentualnie znajdzie się jakieś miejsce żeby gdzieś posadzić 4 litery.

Opublikowano

ALFI ja absolutnie nie jestem z Celestynowa tylko z Całowania!!!!!!!! Już pisałem że nic z tego raz że Prawko dwa że nie mam przy sobie Skutera a trzy jestem chory (antybiotyk). Ale fajnie że nas jest więcej z okolic Otwocka może stworzymy silną grupę.

Opublikowano

Pewnie podjadę rydwanem, bo pogoda się zapowiada «samochodowa». Na festiwal browaru nie jadę... nie lubię patrzeć jak inni piją.

Opublikowano

LEVY sorry za pomyłkę. W Otwocku mieszkam ale nie pochodzę stąd więc trochę się mi mylą te miejsca jeszcze. Grupa z Otwocka......kto wie. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia....

Opublikowano

Dzięki. Razem z żoną choruję więc jest całkiem przyjemnie :) odezwę się na pv

• Sympatycy
Opublikowano

Jak wroce z fabryk wczesnie to przylece:-)

Opublikowano

Hejka

Pogoda Nas dzisiaj nie rozpieszcza, niemniej jednak żeby nie rzucać słów na wiatr ja się dzisiaj melduję. Kto jeszcz?

• Sympatycy
Opublikowano

Da rade, to się pojawiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. :)

Opublikowano

Do fabryki przyjechałem w porannym deszczu. Na spocie jak zwykle mam zamiar być... Też na dwóch kółkach :)

Opublikowano

ja też melduję sie na spocie i na 200

• Klubowicze
Opublikowano

To i Ja tez wpadne na Spota 2oo.

• Klubowicze
Opublikowano

może i ja wpadnę

• Sympatycy
Opublikowano

Hejka

Pogoda Nas dzisiaj nie rozpieszcza, niemniej jednak żeby nie rzucać słów na wiatr ja się dzisiaj melduję. Kto jeszcz?

ja bede przelatywal przez Marki okolo 18*40.moze sie spotkamy
Opublikowano

Orzeł ja niestety na 400 :evil:

• Klubowicze
Opublikowano

Rozpogodziło się w sam raz na SPOTa i tak lepiej na duszy się zrobiło.

Bardzo bym chciał być z Wami, ale robota mnie dziś przygwoździła - Pozdrowionka dla Wszystkich

• Sympatycy
Opublikowano

fajnie bylo ale sie skonczylo. my juz doma.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też już w domu. Spocik udany, ale. troszkę zimno w drodze powrotnej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...