Klubowicze PIN Opublikowano 19 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2013 No ja dzisiaj odpadam a szkoda bo chciałem poznać nowo przybyłych
Klubowicze Jack Opublikowano 19 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2013 Dzeszcz nie pada. Ubrać sie ciepło i przyjeżdżac. Już mało zostało w tym roku spotów na 2oo.
Gość woytekpo Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Ja sie zbieram na 19 pod caffe.
Sympatycy irasko Opublikowano 19 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Września 2013 Postaram się dojechać. Może nie będzie padać.
Klubowicze PIN Opublikowano 19 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2013 Pin będziesz miał jeszcze okazję No mam taką nadzieję
Sympatycy Jaco Opublikowano 19 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Września 2013 Słonko się u mnie pokazuje, jest ok i. Lecimy pod C 66
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2013 Ja jeszcze zasuwam w pracy, ale postaram się być...
Klama Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Byliśmy, wróciliśmy Dziękujemy za miłe spotkanie. Pod linkiem kilka fotek z dzisiaj. https://plus.google.com/photos/114638203212473089135/albums/5925409080277577457?authkey=CNy69enbs5mNYw Pozdrawiam. Klama
JuStA Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Dzięki za miłe spotkanie, cenne uwagi i porady Do następnego razu
Klubowicze Jack Opublikowano 19 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2013 No ja dzisiaj odpadam a szkoda bo chciałem poznać nowo przybyłych Pin będziesz miał jeszcze okazję No mam taką nadzieję No, Pinek, żałuj, żałuj. Ja poznałem. Baaardzo fajna "nowo przybyła"
Klubowicze PIN Opublikowano 19 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2013 siła wyższa, no ale nic mam nadzieje że to nie słomiany zapał i zostanie trosze z nami i okazja do poznania się trafi ps. dzięki dla fotografa "Klama" za relację foto, przez momencik poczułem się jakbym tam z wami był
Sympatycy Jaco Opublikowano 19 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Września 2013 My też dziękujemy za spocik. Było miło, nie pokulaliśmy z wami ( siła wyższa ).Klama dzięki za foty. " No, Pinek, żałuj, żałuj. Ja poznałem. Baaardzo fajna "nowo przybyła" " i to nie tylko jedna osoba. Do następneego.
Sympatycy irasko Opublikowano 19 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Września 2013 Kurczę nie wyrobiłem się dzisiaj, a taką miałem ochotę po spocie z ubiegłego czwartku. Myślę, że za tydzień się zobaczymy. Widzę, że "nowo przybyła" wywołała małe zamieszanie. Następnym razem to chyba trzeba o 18:00 przyjechać żeby sobie miejsce na parkingu zarezerwować tyle będzie sprzętów
Klama Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Jaco, spoko Jakość nie poraża bo z telefonu ale facjaty da się rozpoznać A my z Gosią jako pierwsi poznaliśmy "nowo przybyłą" No ale my byliśmy po osiemnastej na miejscu! Justyna, przyjeżdżaj za tydzień bo zamieszałaś trochę Pozdrawiamy!
Sympatycy irasko Opublikowano 19 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Września 2013 Chyba koleżanka Justyna nie ma wyjścia. Musi być za tydzień. Klama, przyjedź to pogadamy, a w drodze powrotnej do domku w jedną stronę polecimy. ( do węzła Łopuszańska)
Klama Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Irasko, powinienem dać radę w przyszły czwartek. O ile nic się nie zmieni w pracy Pozdrawiam!
Sysgone Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Również dziękuję za spota, namieszaliście mi trochę w głowie, bo o ile przed spotem miałem 2 nowe maszyny do wyboru, to teraz doszła do nich jeszcze jedna ... A wracając spotkała mnie ciekawa przygoda - skręciłem pod dom, a za mną policja, ale że mają komende za rogiem, to pomyślałem, że jadą do siebie. Ale nie, pojechali za mną, zatrzymałem się i słyszę "dobry wieczór". No to sobie myślę - będzie sprawdzanie lejcy, już sięgam po prawko, a tu pada pytanie, które mnie mocno zdziwiło, a jednocześnie rozbawiło: "to ile Pan za niego chce?" Zacząłem się śmiać, bo istotnie myślę o sprzedaży, ale narazie to tylko myślenie, przynajmniej dopóki nie namierzę czegoś nowego. Porozmawialiśmy trochę i okazało się, że pan policjant chce się przesiąść z Burgmana 650 właśnie na X-maksa 250, bo mu się burkiem źle jeździ w korkach. Ot takie miłe zakończenie wieczoru
Gość woytekpo Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Dzieki za milego spocika. Janek sie zgubil w drodze powrotnej do domu. Za tydzien jedziesz pierwszy
JuStA Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Czuję się wywołana do tablicy Panowie, aż się zawstydziłam po tak licznych komplementach W takim razie nie mam innego wyjścia jak stawić się z czystą przyjemnością za tydzień
Klubowicze Ewik Opublikowano 20 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2013 Czuję się wywołana do tablicy Panowie, aż się zawstydziłam po tak licznych komplementach W takim razie nie mam innego wyjścia jak stawić się z czystą przyjemnością za tydzień Ty sie nie zawstydzaj tyko przyzwyczajaj do komplementów i melduj sie w nastepny czwartek
Klubowicze .maniek Opublikowano 20 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2013 Dziękuję za fajnego Spocika i małe kulanko. Dzięki Janek i Woytekpo za drogę powrotną do domu.
ALFI Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Witam wszystkich. Śledząc wątek rozumiem że w najbliższy czwartek spotkanie aktualne. Ponieważ jestem nowy, z miłą chęcią dołączyłbym do spotkania. W związku z tym mam pytanie czy jest ktoś z okolic Otwocka? miło by było obrócić z kimś z "własnej" okolicy. Proszę o informację, Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi