Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

No ja dzisiaj odpadam :mad2: a szkoda bo chciałem poznać nowo przybyłych :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Dzeszcz nie pada. Ubrać sie ciepło i przyjeżdżac. Już mało zostało w tym roku spotów na 2oo.

Opublikowano

Pin będziesz miał jeszcze okazję :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Postaram się dojechać. Może nie będzie padać.

• Klubowicze
Opublikowano

Pin będziesz miał jeszcze okazję :clapping:

No mam taką nadzieję :mad2:

Opublikowano

Powinienem być...

• Sympatycy
Opublikowano

Słonko się u mnie pokazuje, jest ok i. Lecimy pod C 66 :clapping::mad2::clap:

• Klubowicze
Opublikowano

Ja jeszcze zasuwam w pracy, ale postaram się być...

Opublikowano

Ja rowniez bede

Pozdrawiam

Janek

Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanie, cenne uwagi i porady :helpsmilie:

Do następnego razu :kwasny:

• Klubowicze
Opublikowano

No ja dzisiaj odpadam :( a szkoda bo chciałem poznać nowo przybyłych :helpsmilie:

Pin będziesz miał jeszcze okazję :kwasny:

No mam taką nadzieję ;)

No, Pinek, żałuj, żałuj. Ja poznałem. Baaardzo fajna "nowo przybyła" :)

• Klubowicze
Opublikowano

:helpsmilie: siła wyższa, no ale nic mam nadzieje że to nie słomiany zapał i zostanie trosze z nami ;) i okazja do poznania się trafi :)

ps. dzięki dla fotografa "Klama" za relację foto, przez momencik poczułem się jakbym tam z wami był :kwasny:

• Sympatycy
Opublikowano

My też dziękujemy za spocik. Było miło, nie pokulaliśmy z wami ( siła wyższa ).Klama dzięki za foty. :helpsmilie: " No, Pinek, żałuj, żałuj. Ja poznałem. Baaardzo fajna "nowo przybyła" :kwasny:" i to nie tylko jedna osoba. Do następneego.

• Sympatycy
Opublikowano

Kurczę nie wyrobiłem się dzisiaj, a taką miałem ochotę po spocie z ubiegłego czwartku. Myślę, że za tydzień się zobaczymy. :pile:

Widzę, że "nowo przybyła" wywołała małe zamieszanie. Następnym razem to chyba trzeba o 18:00 przyjechać żeby sobie miejsce na parkingu zarezerwować tyle będzie sprzętów :wink32:

Opublikowano

Jaco, spoko :( Jakość nie poraża bo z telefonu ale facjaty da się rozpoznać :wink32:

A my z Gosią jako pierwsi poznaliśmy "nowo przybyłą" :) No ale my byliśmy po osiemnastej na miejscu!

Justyna, przyjeżdżaj za tydzień bo zamieszałaś trochę :pile:

Pozdrawiamy!

• Sympatycy
Opublikowano

Chyba koleżanka Justyna nie ma wyjścia. Musi być za tydzień. Klama, przyjedź to pogadamy, a w drodze powrotnej do domku w jedną stronę polecimy. ( do węzła Łopuszańska)

Opublikowano

Irasko, powinienem dać radę w przyszły czwartek. O ile nic się nie zmieni w pracy :wink32:

Pozdrawiam!

Opublikowano

Również dziękuję za spota, namieszaliście mi trochę w głowie, bo o ile przed spotem miałem 2 nowe maszyny do wyboru, to teraz doszła do nich jeszcze jedna ... :)

A wracając spotkała mnie ciekawa przygoda - skręciłem pod dom, a za mną policja, ale że mają komende za rogiem, to pomyślałem, że jadą do siebie. Ale nie, pojechali za mną, zatrzymałem się i słyszę "dobry wieczór". No to sobie myślę - będzie sprawdzanie lejcy, już sięgam po prawko, a tu pada pytanie, które mnie mocno zdziwiło, a jednocześnie rozbawiło: "to ile Pan za niego chce?" Zacząłem się śmiać, bo istotnie myślę o sprzedaży, ale narazie to tylko myślenie, przynajmniej dopóki nie namierzę czegoś nowego. Porozmawialiśmy trochę i okazało się, że pan policjant chce się przesiąść z Burgmana 650 właśnie na X-maksa 250, bo mu się burkiem źle jeździ w korkach. Ot takie miłe zakończenie wieczoru :)

Opublikowano

Dzieki za milego spocika. Janek sie zgubil w drodze powrotnej do domu. Za tydzien jedziesz pierwszy :)

Opublikowano

Czuję się wywołana do tablicy :)

Panowie, aż się zawstydziłam po tak licznych komplementach :clapping:

W takim razie nie mam innego wyjścia jak stawić się z czystą przyjemnością za tydzień :)

• Klubowicze
Opublikowano

Czuję się wywołana do tablicy :)

Panowie, aż się zawstydziłam po tak licznych komplementach :)

W takim razie nie mam innego wyjścia jak stawić się z czystą przyjemnością za tydzień :fireman2:

Ty sie nie zawstydzaj tyko przyzwyczajaj do komplementów :) i melduj sie w nastepny czwartek :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za fajnego Spocika i małe kulanko. Dzięki Janek i Woytekpo za drogę powrotną do domu.

Opublikowano

Witam wszystkich. Śledząc wątek rozumiem że w najbliższy czwartek spotkanie aktualne. Ponieważ jestem nowy, z miłą chęcią dołączyłbym do spotkania. W związku z tym mam pytanie czy jest ktoś z okolic Otwocka? miło by było obrócić z kimś z "własnej" okolicy. Proszę o informację,

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...