Bosy Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Bosy znajdź knajpę z takimi specjałami a myślę że solidarnie z tobą pojedziemy i może nawet zjemy Pinek... Dla Was to nawet ugotować mogę gar ryżanki i przywieźć na spotka
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2013 PS. Widzę Grzesiu, że chyba chcesz mnie przekonać do zatrzymania Tmaxa . Tak Bigu, zostań z T-maxem. A co z naszym klubem żółtych T-maxów ? Nie zrobisz mi tego, prawda ? To kwestia aparatu czy fotografa ? pzdr smoka.wawelskiego
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 6 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2013 Wczoraj padłem jak mucha więc ... , dzięki za spota , fajnie było jak zawsze i jedzenie było choć Sensora nie było ,więc wszystko było jak to na spotach
Jerry_R Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Rowniez dzieki za spot'a, pogawedki, smiechy :-) Nie moglem leciec z Wami na kebaba, gdyz musialem jeszcze cos zalatwic, ale nadrobimy!
Szaary Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Panowie i Panie Pytanie Czy przyjmiecie w ten Czwartek jednego zagubionego Wrocławianina na spota? O której godzinie się spotykacie no i czy wybaczycie że będę puszką a nie na 2oo. Pozdrawiam
Sysgone Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 http://www.forum.burgmania.net/topic/7021-nowe-miejsce-spotkan-burgmanii/#entry100812 Nigdy nie ogradzaliśmy się sznurkiem, nawet przed puszkami
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Września 2013 Administrator Opublikowano 11 Września 2013 O której godzinie się spotykacie Szaary, tak jak pisałem Ci w PM. Zawsze o 19stej no i czy wybaczycie że będę puszką a nie na 2oo. Wybaczymy, choć z bólem
Gość Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Jak Aniołowie będą tak lać na ziemię, to będzie sporo puszek.
Szaary Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Szaary, tak jak pisałem Ci w PM. Zawsze o 19stej Wybaczymy, choć z bólem Mariusz Eh w PM to godziny nie było - a przyznam się że w poście Biga umkneła mi godzina spotkania Może już okulary czas na mocniejsze zmienić Pozdrawiam
Gość woytekpo Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Mimo kiepskiej pogody pojawie sie dzisiaj pod Caffe .
Administrator Artix Opublikowano 12 Września 2013 Administrator Opublikowano 12 Września 2013 Jaka kiepska pogoda, juz nie pada a nawet gdyby to tylko troche wody Jako ze Szarego widzialem ostatnio hmm nawet juz nie pamietam kiedy to oczywiscie wpadne go zobaczyc
Sympatycy Cormoran Opublikowano 12 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2013 Ja i Strażaki też będziemy .......... zastanawiamy się tylko czy przyjechać na 2 czy 4 kołach. Hmmmm chociaż jak tak pomyślę to jak byśmy przyjechali na skuterach to też będzie na 4 kołach.
Larwa Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 ja też z szanownym S pewnie się pojawię, jeśli nie będzie za mocno padać
Szaary Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Artix Lata świetlne , lata Powoli zbliżam się do wawy Pozdrawiam
Gość Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Zrobiliśmy dziś krąg nad Warszawą. Zlałem zbiorniki z „chemią”. ładnie się rozpyliło i chmurki przegoniło. Oby do wieczora „chemia” krążyła i fajna pogoda przeżyła.
Szaary Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Flyman Znaczy ze za wrażenia organoleptyczne dzisiejszego wieczoru jesteś odpowiedzialny osobiście ?
Klubowicze .maniek Opublikowano 12 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2013 Pogoda się wyklarowała to i ja przyjadę.
Sysgone Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Ale nas tu dzisiaj Sent from my Lumia using Tapatalk
Sympatycy irasko Opublikowano 12 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2013 Dzięki wszystkim za miłe spotkanko i przejazd przez miasto (Sejm). Miło Was było poznać. Do następnego razu.
Gość Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Fly dofrunął. We mgle, chłodzie, wręcz mrozie. W olbrzymiej wilgotności i prawie bez widoczności. Ale nażarty, napity, wręcz syty. Było fajnie i wesoło, a także mnóstwo ludzi w koło. Teraz idę spać, ale muszę baraninę z zębów powyciągać.
Szaary Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Juz w hotelu Dzieki za spotkanie. Art -teraz ty musisz do Wrocka zawitac. MariuszBurgi -nastepnym razem musowo musimy sie spotkac!! Pozdrawiam
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 12 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2013 Strażaki w domu , dzięki za spota, jedzenie i wspólny lans po Wawie
Klubowicze Jack Opublikowano 12 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2013 Fajnie było zobaczyć Wasze paskudne mordy. Aaa, niektóre nawet nie były takie paskudne
Sympatycy Cormoran Opublikowano 12 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2013 Cormoran również wylądował. Smacznie, kupa śmiechu, miasteczko namiotowe pod Sejmem. Szkoda że sie nie zatrzymaliśmy to by nas w telewizji może pokazali. Dziękować wszystkim za fajnego spota :-) .
Sympatycy orzeł Opublikowano 12 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2013 ja wlasnie tez wyladowal po sppcie. Wojtek dzieki za wspolny przelot na bemowo
Rekomendowane odpowiedzi