Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Ja będę tylko nie wiem jeszcze czy sam :frusty: czy z plecakiem :)

• Sympatycy
Opublikowano

Też będę ,praca do 19 a po pracy prościuteńko pod C66

• Klubowicze
Opublikowano

Eeeee obecny a czemu by nie ??? satosygna.jpg:)

Opublikowano

No to ew. mam z kim wracać ;-)

Prawdopodobnie będę jak się okazało dziś rano.

• Klubowicze
Opublikowano

Zabieram aparat proszę ładnie się ubrać, ogolić i umyć maleństwa :). Tomek też się cieszę, bo samemu wracać na tą naszą prowincje to tak jakoś nudno.

• Sympatycy
Opublikowano

Wreszcie i ja dojadę na żółtym. Aparat też zabieram :)

Opublikowano

Poproszę o dużo fajnych zdjęć :) .

• Sympatycy
Opublikowano

Ja będę tylko nie wiem jeszcze czy sam :ninja: czy z plecakiem :)

Przepraszam nagła zmiana planów, niestety nie dam rady dziś, Sorki :confused:

• Administrator
Opublikowano

Będę ale niestety pojazdem innym niż skuter auto-0004.gif:)

• Klubowicze
Opublikowano

No tak jak zwykle komplikujesz :ninja: trzeba będzie foty z tobą wsadzić w inny temat, co by OT nie było :):confused:

• Administrator
Opublikowano

Ty, pinek... na sapera nie wyglądasz a grzebiesz w bombie?! :confused:

Do zo... :)

Opublikowano

Pierwszy ;)

Dzięki za spota i drogę powrotną.

I do następnego razu.

Opublikowano

Ja również dziękuję , właśnie zapijam kebaba piwem dla lepszego trawienia. Do następnego

• Sympatycy
Opublikowano

Poleciałem sobie troszkę dookoła ze stadionu do Ząbek, ale już w domku. Dzięki

za jak zwykle miłe spotkanie i czekam na te foty wieczorne, aparatami a'la "idioten

kamera", z ręki ;)

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Poproszę o dużo fajnych zdjęć :) .

Proszę ;)

P9051247.JPG

P9051252.JPG

P9051253.JPG

P9051255.JPG

P9051262.JPG

P9051264.JPG

P9051271.JPG

P9051274.JPG

P9051279.JPG

P9051282.JPG

P9051283.JPG

P9051286.JPG

P9051293.JPG

P9051295.JPG

P9051300.JPG

P9051305.JPG

P9051311.JPG

ALBUM

Opublikowano

My również już w domku. Dzięki za fajnego spota, kebab pycha.

• Sympatycy
Opublikowano

Również dziękuję za spota.

• Sympatycy
Opublikowano

A ja poproszę jakąś ładną fotę na Skuter września.

Opublikowano

I ja również dziękuję za przemiłego spota, aczkolwiek z jedzeniem znowu mnie wyrolowaliście ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Dopiero teraz bo wczoraj nie dałem rady.

Bardzo wszystkim chciałem podziękować za przemiły ucha-chany spocik i nawet szybkie (choć nie wszystkim się tak wydawało) przelocik przez nasze piękne miasto. Pogoda dopisała, frekwencja też, nie wspominając o humorze :clapping: .

Foto, no cóż, szału nie ma, coś mi się skopsało i foty wyszły masakra :msn-cry: , moim zdaniem większość się nie nadaje, ale wrzucam wszystko po malutkiej próbie naprawienia tego co zostało uwiecznione.

ps. Tomek musisz wpadać częściej -> super się wracało !scooter !scooter

IMG_1139.JPG

IMG_1149.JPG

IMG_1143.JPG

IMG_1151.JPG

Reszta czegoś co się miało nazywać zdjęcia: https://plus.google....CLvFmozflofpvQE

Opublikowano

Proszę :clapping:

(...)

O super, tak powinno być zawsze :) ...

PS. Widzę Grzesiu, że chyba chcesz mnie przekonać do zatrzymania Tmaxa :msn-cry: .

• Administrator
Opublikowano

Bardzo sympatyczny spot :)

Później, jak to ostatnio bywa, polecieliśmy na Yongtimer Warsaw... i co ciekawe, 2 puszki (w tym jedna dość slamazarna :) ) dojechały szybciej pod Narodowy niż grupa Maxi :msn-cry: ... ale podobno po drodze były jakieś prawie "otarcia" i "ciśnienia" :boxing::Jumpy:

Dzięki fotografom za foto-relację. :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Prawie władował mnie się w d... jakiś kierownik szlifierki, w okolicach zachodniego. I głównie pewnie

przez wybór trasy dojechaliśmy później niż katamarany :clapping:

Grzesiek, jestem pod wrażeniem zdjęć "nocnych" robionych "z ręki" :) To kwestia aparatu czy fotografa ? :msn-cry:

pzdr

Opublikowano

A mnie jak zwykle skręca... Fotek nie mogę zobaczyć bo mi większość szyfrowanych w fabryce poblokowali :boxing:...

Uprzejmie proszę nie wnerwiać mnie dyskusjami o wyższości kebaba... :clapping: Ja od 2 miesięcy z konieczności jeno na ryżance i chudym białym serku... :msn-cry:

Dzięki wszystkim za miłe spotkanko :)

• Klubowicze
Opublikowano

Trasa no cóż, była inna bo tak sobie pomyśleliśmy, co by jakoś inaczej (no tak dla odmiany) skoczyć troszkę na około. Co do incydentów to fakt dziwaczne sceny się działy pan z lanos który nie wiedział czy jechać czy niejechań i zatrzymał się w poprzek lewego pasa :msn-cry:, razem z orzełkiem żeśmy troszkę zdębieli, gość w BMW już na wale, który za wszelką cenę z prawego koniecznie musiał się wbić w peleton, no i chyba to zrobił ... No cóż działo się, no ale chyba właśnie o to chodzi :boxing: oczywiście w ramach zdrowego rozsądku :clapping:

Bosy znajdź knajpę z takimi specjałami a myślę że solidarnie z tobą pojedziemy i może nawet zjemy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...