Sympatycy Cormoran Opublikowano 5 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2013 Ja będę tylko nie wiem jeszcze czy sam czy z plecakiem
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 5 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2013 Też będę ,praca do 19 a po pracy prościuteńko pod C66
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2013 Eeeee obecny a czemu by nie ???
T0MEK Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 No to ew. mam z kim wracać ;-) Prawdopodobnie będę jak się okazało dziś rano.
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2013 Zabieram aparat proszę ładnie się ubrać, ogolić i umyć maleństwa . Tomek też się cieszę, bo samemu wracać na tą naszą prowincje to tak jakoś nudno.
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2013 Wreszcie i ja dojadę na żółtym. Aparat też zabieram
dr.big Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 Poproszę o dużo fajnych zdjęć .
Sympatycy Cormoran Opublikowano 5 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2013 Ja będę tylko nie wiem jeszcze czy sam czy z plecakiem Przepraszam nagła zmiana planów, niestety nie dam rady dziś, Sorki
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Września 2013 Administrator Opublikowano 5 Września 2013 Będę ale niestety pojazdem innym niż skuter
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2013 No tak jak zwykle komplikujesz trzeba będzie foty z tobą wsadzić w inny temat, co by OT nie było
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Września 2013 Administrator Opublikowano 5 Września 2013 Ty, pinek... na sapera nie wyglądasz a grzebiesz w bombie?! Do zo...
T0MEK Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Pierwszy Dzięki za spota i drogę powrotną. I do następnego razu.
Kenio Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Ja również dziękuję , właśnie zapijam kebaba piwem dla lepszego trawienia. Do następnego
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2013 Poleciałem sobie troszkę dookoła ze stadionu do Ząbek, ale już w domku. Dzięki za jak zwykle miłe spotkanie i czekam na te foty wieczorne, aparatami a'la "idioten kamera", z ręki pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2013 Poproszę o dużo fajnych zdjęć . Proszę ALBUM
Gieńka Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 My również już w domku. Dzięki za fajnego spota, kebab pycha.
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2013 Również dziękuję za spota.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 5 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2013 A ja poproszę jakąś ładną fotę na Skuter września.
Marcino1 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 I ja również dziękuję za przemiłego spota, aczkolwiek z jedzeniem znowu mnie wyrolowaliście
Klubowicze PIN Opublikowano 6 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2013 Dopiero teraz bo wczoraj nie dałem rady. Bardzo wszystkim chciałem podziękować za przemiły ucha-chany spocik i nawet szybkie (choć nie wszystkim się tak wydawało) przelocik przez nasze piękne miasto. Pogoda dopisała, frekwencja też, nie wspominając o humorze . Foto, no cóż, szału nie ma, coś mi się skopsało i foty wyszły masakra , moim zdaniem większość się nie nadaje, ale wrzucam wszystko po malutkiej próbie naprawienia tego co zostało uwiecznione. ps. Tomek musisz wpadać częściej -> super się wracało !scooter !scooter Reszta czegoś co się miało nazywać zdjęcia: https://plus.google....CLvFmozflofpvQE
dr.big Opublikowano 6 Września 2013 Autor Opublikowano 6 Września 2013 Proszę (...) O super, tak powinno być zawsze ... PS. Widzę Grzesiu, że chyba chcesz mnie przekonać do zatrzymania Tmaxa .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Września 2013 Administrator Opublikowano 6 Września 2013 Bardzo sympatyczny spot Później, jak to ostatnio bywa, polecieliśmy na Yongtimer Warsaw... i co ciekawe, 2 puszki (w tym jedna dość slamazarna ) dojechały szybciej pod Narodowy niż grupa Maxi ... ale podobno po drodze były jakieś prawie "otarcia" i "ciśnienia" Dzięki fotografom za foto-relację.
Sympatycy szorstki Opublikowano 6 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2013 Prawie władował mnie się w d... jakiś kierownik szlifierki, w okolicach zachodniego. I głównie pewnie przez wybór trasy dojechaliśmy później niż katamarany Grzesiek, jestem pod wrażeniem zdjęć "nocnych" robionych "z ręki" To kwestia aparatu czy fotografa ? pzdr
Bosy Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 A mnie jak zwykle skręca... Fotek nie mogę zobaczyć bo mi większość szyfrowanych w fabryce poblokowali ... Uprzejmie proszę nie wnerwiać mnie dyskusjami o wyższości kebaba... Ja od 2 miesięcy z konieczności jeno na ryżance i chudym białym serku... Dzięki wszystkim za miłe spotkanko
Klubowicze PIN Opublikowano 6 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2013 Trasa no cóż, była inna bo tak sobie pomyśleliśmy, co by jakoś inaczej (no tak dla odmiany) skoczyć troszkę na około. Co do incydentów to fakt dziwaczne sceny się działy pan z lanos który nie wiedział czy jechać czy niejechań i zatrzymał się w poprzek lewego pasa , razem z orzełkiem żeśmy troszkę zdębieli, gość w BMW już na wale, który za wszelką cenę z prawego koniecznie musiał się wbić w peleton, no i chyba to zrobił ... No cóż działo się, no ale chyba właśnie o to chodzi oczywiście w ramach zdrowego rozsądku Bosy znajdź knajpę z takimi specjałami a myślę że solidarnie z tobą pojedziemy i może nawet zjemy
Rekomendowane odpowiedzi