Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Eee co to ja miałem spytać.... Pod ZUS-em będzie ktoś ? :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ja i jes cze 1 alskar

• Klubowicze
Opublikowano

Wybieram się pod ZUS (oczywiście) a jak nie dotrę, to startujcie beze mnie o 18.45, dojadę pod C66.

• Klubowicze
Opublikowano

1 alskar

Nie znam człowieka :msn-cry:

Opublikowano

To może i ja zawitam... Kymkacze DT, mile widziane. Wymienimy się doświadczeniami :msn-cry:

• Klubowicze
Opublikowano

Wal śmiało co to znaczy może :msn-cry: trza latać puki pogoda bo słuchy że idą zmiany :msn-cry:

• Sympatycy
Opublikowano

Moj kolega właśnie napisał ze nie da rady ale ja będę

• Klubowicze
Opublikowano

Ja chociaż bardzo bym chciał to nie będę. Pozostanie mi tylko nostalgia i myślenie o przyszłym CZW

Opublikowano

No i byliśmy pierwszy raz :) Fajno było :)

• Sympatycy
Opublikowano

Niestety nie udało mi się dotrzeć dzisiaj do Caffe 66. Zrobiłem sobie wycieczkę z rodzinką do Kazimierza (ostatnie dni urlopu i wakacji) i przed chwilą wróciliśmy. Może w przyszły czwartek się uda, bo chciałem poznać osobiście kilka osób z burgmanii.

Pozdrawiam wszystkich.

Irek

Klama, czytałem wcześniej, że się wybierasz pierwszy raz i też chciałem to zrobić i do kogoś dołączyć. Tym bardziej, że lecieli byśmy z tej samej prawie strony. (Węzeł Łopuszańska) Może następnym razem się złapiemy jak mówisz, że było fajnie.

Opublikowano

Melduje powrot do domu bylo jak zawsze bardzo milo do zobaczenia w czwartek z tymi co zostaja w wawie .

• Sympatycy
Opublikowano

My też jesteśmy już w domku od ponad dwóch godzin. Na szczęście udało nam się szczęśliwie, bez świateł dotrzeć na miejsce, pod koniec było już dość ciężko. Na szczęście w Jabłonnie panowie policjanci akurat trzymali jakiegoś gościa, bo pewnie by się nam nie upiekło. Do zobaczenia z tymi co jadą - w Bieszczadach, a z tymi co zostają - po powrocie. :)

• Sympatycy
Opublikowano

Było jak zwykle :) Ewie też się podobało.

pzdr

Opublikowano

Ja dotarłem na chatę i bardzo się cieszę, że wybrałem spot. Chwilkę się wahałem, czy by nie popatrzeć na Śląsk. Rozpacz zamieniłem na chwile radości na spocie. 9:1 w dwumeczu to bardzo przytłaczająca informacja.

Opublikowano

Po długich pogaduchach pod stadionem zjechałem z niego jako ostatni miło było do zobaczenia za 2 tyg. (za tydzień Bieszczady)

• Klubowicze
Opublikowano

Też już doma, dzięki za spotkanko i kulanko (foty jutro). Pabloxl dzieki za wspólny powrót (ale Ci się ta maszynka zbiera) dosyć szybki i dynamiczny :-) . Paweł pamiętam, jutro dostaniesz dokładne wytyczne ;-). Fajnie było zobaczyć nowe twarze -> do następnego.

Opublikowano

My też się meldujemy w domciu... do zobaczenia z niektórymi w Bieszczadach za tydzien z pozostałymi za dwa tygodnie.

• Klubowicze
Opublikowano

Kasia, w Bieszczadach się wyjeździmy tak, że... że hej :) Dziś już nikt nie miał pomysłu, gdzie w Warszafie można jakoś sensownie gdzieś pojechać.

Opublikowano

Dzięki za spota wszystkim i odprowadzenie PIN-u prawie pod sam dom. Jak już mówiłem, Twoja Hondzia jest niczego sobie. Czysta, zadbana, ta smukła sylwetka, kapcie z tymi czerwonymi lamówkami, no i te dwa gary...o wersji limitowanej nie wspomnę. Pewnie fajnie jest dosiadać taką sztukę... :)

Opublikowano

Pinu fajne fotki.

Opublikowano

Foty fajne. Nawet na jednej uwieczniona moja paszcza ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Ooo, i ja z moim osobistym rudzielcem się załapałem :fireman2:

pzdr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...