Bosy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja dzisiaj tylko na spociku i potem odprowadziłem wzrokiem tych, co udali się na dalsze kulania... Jakoś tak śmiałości nie miałem, bo nowy sprzęt jeszcze bez AC... Ale następnym razem z dużą przyjemnością się przegonię gdzieś :-) Wrzoniowi ułony do pasa za naklejkę, a Mariuszowi za poszturchanie Wrzonia w tym temacie :-)... Jutro przyklejam. Jutro także jednodniowy urlop i załatwianie formalności. A więc od jutra mam nadzieję Bosy przestaje być kojarzony z bordową Majką, a zaczyna być kojarzony z grafitowym Królem :-) Dzięki wszystkim za spotkanko :-)
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2013 W dniu 1.08.2013 o 20:06, Worlan napisał(a): Trochę nas dzisiaj było. Te dwa zdjęcia nie są z 2004 roku, tak było dzisiaj Faktycznie jak wiele lat temu... Mario, Żaba, Przemo... Nie udało mi się dojechać, ale za to wieczorkiem podjechałem na Krakowskie Przedmieście Wracając Radzymińską spotkałem ekipę w kamizelkach klubowych wracającą chyba ze spota. pzdr
Klaud Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 W dniu 1.08.2013 o 17:36, Sysgone napisał(a): Filmik z godziny "W" Ad vocem do filmu z godziny "W", choć nieco OT: link do kolorowych zdjęć z czasów powstania (w większości jeszcze przed wyburzeniem budynków przez Niemców po powstaniu [media=]
Administrator Artix Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Administrator Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Bateryjka tez bez problemow dojechala do domu, sadzac po wskazaniach naladowania baterii spokojnie (doslownie ze wzgledu na predkosci osiagane) dojechalbym na young timera i wrocil do domu, mimo testow pod R66
Klubowicze PIN Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Juz w domu, dzięki prawie wszystkim za spota, ale był skwar
Gieńka Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 My też meldujemy powrót do domku. Było fajnie choć barddddzo gorąco. Żaba fajnie było Cię zobaczyć.
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Po spociku, po lodziku. Pinu, co znaczy "prawie wszystkim" bo nie wiem czy mam się czuć winnym? p.s. Szkoda że Orły nie jadą na MOTOCUD ...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Pogoda jakaś taka niemotocyklowa, trudno dobrać ciuchy. Dlatego byłem 4oo. Poza tym, zatoki chore. Ale fajnie było spotkać ciepłych ludzi w środku lata, obcałować plecaczki. Wróciłem do domu, mecze obejrzałem i idę spać. Do zobaczenia.
Klubowicze Aga Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2013 My (Domele) również wszystkim dziękujemy za spotkanko i kulanko, a JA szczególnie dziękuję Wojtkowipo (bardzo lubię z Tobą jeździć)
Gość woytekpo Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dzieki za czwartkowe spotkanko i spokojne kulanie. Aga milo slyszec , trzeba sobie pomagac na drodze
ŻABA Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Hej, Bardzo miło było zobaczyć znajome twarze! Szczególnie, że nie zaglądałem na spoty ostatnimi czasy... Obiecuję poprawę I nawet Ojciec Dyrektor mnie nie zbeształ
dr.big Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Bart, straciliśmy już nadzieję ...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2013 czy koło 21.00-21.30 ktoś będzie przejeżdżał przez Plac Konstytucji ?
Administrator xmarcinx Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Administrator Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja mogę. A będziesz?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2013 będę ... na 19.30 idę do teatru więc pewnie o tej porze będę wychodziła właśnie przedstawienie trwa 120 min więc 21.30 wyjdę na plac
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Będzie nas 6 skuterów po Moto Cudzie przyjeżdżamy.
Klubowicze PIN Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dzięki za spotkanko było skromnie ale jak dla mojej skromnej osoby owocnie dziękuje za wszystkie pozytywne słowa
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2013 trzeba wpisac sie też tu z dnia dzisiejszego ponieważ zaliczyliśmy MotoCud i Spota. Co by się nie rozpisywać spotkanie miłe i spontaniczne. Nawet Ojciec nas odwiedził na kfilkę
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2013 miło przyjechać do miasta stołecznego i spotkać się z miłymi gębami Aga, Krzytro, dwa Marciny - buziak Kisiel dzięki za odprowadzenie i za wyścigi ... a co
Sympatycy Kisiel Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2013 A bo se burak Audi w lizingu wziął i się mu wydaje ze rozumy pozjadał ...
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Szybka akcja MotoCud a potem Spot ....i to mi się podoba " ZuS to ZuS" hehe ,a już myśleliśmy że nikogo nie będzie, a tu proszę miłe zaskoczenie 10 min. nas nie było z Mańkiem i Pinem, wracamy a tu tyle ludzi jaaaa Dzięki za miłe spotkanie i pogaduchy
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jak nie będzie lało to jestem jutro pod 66-mi. Może ZUS o 18.30 ? Ktoś chętny ?
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Będę ale Cromcią więc nie widzę sensu jechania pod ZUS
Rekomendowane odpowiedzi