Larwa Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 żałuję, że mnie wczoraj nie było :-( a co do ognisk i grilli jestem jak najbardziej za.. tylko, żebyśmy też trochę pokulali się :-P
Sympatycy Cormoran Opublikowano 12 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Lipca 2013 Przecież to napisałem ale fragmenty z tego postu można zrozumieć inaczej. Masz rację Wrzoniu. Można różnie odczytać. Panowie ... myśleć o tym co piszecie, rozmawialiśmy o propozycji np; grilla po spocie na stadionie a nie nowe miejsce spotkań.
HubPatio Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Sorrki - Macie Panowie Racje Moja Pomyłka , Z GÓRY PRZEPRASZAM Moje Propozycje Po Spocie : Wspólne Grillowanie na imprezie Youngtimer Warsaw przy PKP Stadion LUB Pizzeria Biesiadowo - PIASECZNO, ul.Pawia 7 lok. 206 - 10% RABATU dla osób posiadajacych Kamizelkę Klubową "MAXI SKUTEROWY KLUB - www.Burgmania.net " LUB Pub motocyklowy "Dwa Koła" Warszawa ul. Tunelowa 2 oferują: Kiełbaski z Grilla oraz inne przysmaki grillowane , czasami Koncerty na żywo , Napoje ,również bezalkoholowe , Fajny Klimat
Szafiq Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Pizzeria Biesiadowo - PIASECZNO, ul.Pawia 7 lok. 206 - 10% RABATU dla osób posiadajacych Kamizelkę Klubową "MAXI SKUTEROWY KLUB - www.Burgmania.net " LUB Pub motocyklowy "Dwa Koła" Warszawa ul. Tunelowa 2 oferują: Kiełbaski z Grilla oraz inne przysmaki grillowane , czasami Koncerty na żywo , Napoje ,również bezalkoholowe , Fajny Klimat Muszę się wybrać nareszcie na jakiś spot, bo w sumie jeszcze nie byłem na żadnym i nie znam żadnego z Was osobiście. Piaseczno mi się podoba bo blisko, 2 koła też blisko bo jakieś 30metrów od mojej pracy
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2013 No i teraz wszystko się zgadza miejsca jak najbardziej warte odwiedzenia podczas kulania spotowego. Znaczy się jestem za.
Klubowicze sonor Opublikowano 13 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2013 I Papcio smerf juz spokojny ;-) i Proszę go nie denerwować!!! :-) Nice pomyśl z tymi "dodatkami" z cyklu podroze kulinarne Maklowicza ;-)
KoNoReX Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Również jestem jak najbardziej za grilem pod stadionem chociaż jeżeli wycieczka będzie w jakieś miejsca gdzie jest np możliwość rozpalenia ogniska to też jest świetny pomysł i bardzo chętnie dołączę
Szafiq Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Również jestem jak najbardziej za grilem pod stadionem chociaż jeżeli wycieczka będzie w jakieś miejsca gdzie jest np możliwość rozpalenia ogniska to też jest świetny pomysł i bardzo chętnie dołączę Jeśli chodzi o ognisko to świetne miejsce jest w Zalesiu Górnym (zimne doły) wielkie zadaszenie, ławki a na środku można rozpalać ognisko.Polecam. Zmieści się tam bardzo dużo ludzi.
KoNoReX Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Miejsce jest jak najbardziej ok, tylko może nie na czwartkowe spotkanie a bardziej weekendowe W ten czwartek opowiadałbym się za tym by spróbować się zorganizować tak by z grilem ruszyć pod stadion i może by nie gimnastykować się z jakimś dużym rożnem proponowałbym zabrać kilka sztuk jednorazowych grili i myślę, że poradzą sobie usmażeniem kilku lub kilkunastu kiełbas a i ze sprząteniem później nie ma problemu
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2013 Zjednoczeni w Burgmanii! Z nieutulonym w piersi żalem muszę zakomunikować, że nie będę mógł być obecny w czwartek na inauguracji Grila Pod Stadionem (GPS ?). Jako inicjator tej akcji czułem się w obowiązku podzielić się z Wami tą smutną wiadomością. Oczekuję obfitych relacji słowno/obrazkowych. Bawcie się dobrze!
Maniek Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Jeśli chodzi o grill pod stadionem to jestem jak najbardziej ZA Nie wiem czy wyrobię się do C66. Ale będę jechał z Rembertowa więc pod stadion jak najbardziej Tylko dokładniej o której?
KoNoReX Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Wstępny pomysł był taki by o 19 spotkać się standarowo pod C66 a o 19:30 wystartować w stronę stadionu
Maniek Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Dzięki KoNoReX Pogoda to co się z orientowałem na szybko, ma być ok na czwartek Wystartuje z roboty o 19, to najwyżej poczekam zaklepie najlepszą miejscówkę !scooter
KoNoReX Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 No to świetnie ktoś jeszcze deklaruje przybycie z małym grilem i kawałkiem mięsiwa w kufrze?
Anubis Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Pod stadionem jeszcze nie byłem, czy tam w ogóle można palić grille?
Gość Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Postaram się podjechać, urządzeń nie biorę, bo wpadam tylko na moment. Jak zwykle w piątek – pobudka 5:00.
Maniek Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Anubis pali się grille pod stadionem ale czy można ? nie wiem Ostatnio miałem spot z Hyundaia Coupe. rozpaliliśmy małego grilla. Przejeżdżała i policja i straż miejska 3 razy i nawet nie podjechali do Nas. Aby nie robić ognicha w grillu i syfu nie zostawić
KoNoReX Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Czy można nie wiem, lecz praktycznie większość ludzi z Yountimer przy samochodach rozkłada krzesła stoliki i grilują, tak więc jeżeli my z kilkoma turystycznymi się rozstawimy myślę, że nic się nie stanie
Sympatycy Jaco Opublikowano 18 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2013 Kto dziś pod c66 ? My tylko na moment, rano w piątek pobudka o 3,30. Wize, larwa, marcyś, niuniuś mamy do pogadania.
GrzechoCnik Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja będę. Skuter po dużym przeglądzie to można się kulać
KoNoReX Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Tylko czy ktoś nastawia się na grilowanie bo nie chcę podjechać i z tym jednym małym grilem i jak ciul wyglądać na tle wszystkich biesiadujących Yountimerowców
SewerynR Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja postaram się być punkt 19 w C66 i z tego co czytałem 19.30 start na YTP, jeśli ktoś już bierze grilla to chętnie zabrałbym tylko kiełbaskę
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2013 O 19-tej mam spotkanie, jak się zakończy w ciągu godziny to podjadę na stadion.
Larwa Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Jaco zabrzmiało poważnie z tym, że mamy do pogadnia ;-) już się boję ale stawiamy się pomimo naszego strachu pod c66 :-P Ja niestety grilla nie wezmę, bo raczej nie spakuję go do mojej xj'ty :-p
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2013 No to może i ja podjadę na stadion
Rekomendowane odpowiedzi