Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żałuję, że mnie wczoraj nie było :-( a co do ognisk i grilli jestem jak najbardziej za.. tylko, żebyśmy też trochę pokulali się :-P

• Sympatycy
Opublikowano

Przecież to napisałem ale fragmenty z tego postu można zrozumieć inaczej.

Masz rację Wrzoniu. Można różnie odczytać.

:)

Panowie ... myśleć o tym co piszecie, rozmawialiśmy o propozycji np; grilla po spocie na stadionie a nie nowe miejsce spotkań.

Opublikowano

Sorrki - Macie Panowie Racje Moja Pomyłka , Z GÓRY PRZEPRASZAM

Moje Propozycje Po Spocie :

Wspólne Grillowanie na imprezie Youngtimer Warsaw przy PKP Stadion

LUB

Pizzeria Biesiadowo - PIASECZNO, ul.Pawia 7 lok. 206

- 10% RABATU dla osób posiadajacych Kamizelkę Klubową "MAXI SKUTEROWY KLUB - www.Burgmania.net "

LUB

Pub motocyklowy "Dwa Koła" Warszawa ul. Tunelowa 2 oferują: Kiełbaski z Grilla oraz inne przysmaki grillowane , czasami Koncerty na żywo , Napoje ,również bezalkoholowe , Fajny Klimat

Opublikowano

Pizzeria Biesiadowo - PIASECZNO, ul.Pawia 7 lok. 206

- 10% RABATU dla osób posiadajacych Kamizelkę Klubową "MAXI SKUTEROWY KLUB - www.Burgmania.net "

LUB

Pub motocyklowy "Dwa Koła" Warszawa ul. Tunelowa 2 oferują: Kiełbaski z Grilla oraz inne przysmaki grillowane , czasami Koncerty na żywo , Napoje ,również bezalkoholowe , Fajny Klimat

Muszę się wybrać nareszcie na jakiś spot, bo w sumie jeszcze nie byłem na żadnym i nie znam żadnego z Was osobiście.

Piaseczno mi się podoba bo blisko, 2 koła też blisko bo jakieś 30metrów od mojej pracy :)

• Klubowicze
Opublikowano

No i teraz wszystko się zgadza miejsca jak najbardziej warte odwiedzenia podczas kulania spotowego. Znaczy się jestem za.

• Klubowicze
Opublikowano

I Papcio smerf juz spokojny ;-) i Proszę go nie denerwować!!! :-) Nice pomyśl z tymi "dodatkami" z cyklu podroze kulinarne Maklowicza ;-)

Opublikowano

Również jestem jak najbardziej za grilem pod stadionem :) chociaż jeżeli wycieczka będzie w jakieś miejsca gdzie jest np możliwość rozpalenia ogniska to też jest świetny pomysł i bardzo chętnie dołączę :)

Opublikowano

Również jestem jak najbardziej za grilem pod stadionem :) chociaż jeżeli wycieczka będzie w jakieś miejsca gdzie jest np możliwość rozpalenia ogniska to też jest świetny pomysł i bardzo chętnie dołączę :)

Jeśli chodzi o ognisko to świetne miejsce jest w Zalesiu Górnym (zimne doły) wielkie zadaszenie, ławki a na środku można rozpalać ognisko.Polecam. Zmieści się tam bardzo dużo ludzi.

Opublikowano

Miejsce jest jak najbardziej ok, tylko może nie na czwartkowe spotkanie a bardziej weekendowe :clapping: W ten czwartek opowiadałbym się za tym by spróbować się zorganizować tak by z grilem ruszyć pod stadion i może by nie gimnastykować się z jakimś dużym rożnem proponowałbym zabrać kilka sztuk jednorazowych grili i myślę, że poradzą sobie usmażeniem kilku lub kilkunastu kiełbas a i ze sprząteniem później nie ma problemu :D

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Z nieutulonym w piersi żalem muszę zakomunikować, że nie będę mógł być obecny w czwartek na inauguracji Grila Pod Stadionem (GPS ?).

Jako inicjator tej akcji czułem się w obowiązku podzielić się z Wami tą smutną wiadomością.

Oczekuję obfitych relacji słowno/obrazkowych.

Bawcie się dobrze!

Opublikowano

Jeśli chodzi o grill pod stadionem to jestem jak najbardziej ZA ;)

Nie wiem czy wyrobię się do C66. Ale będę jechał z Rembertowa więc pod stadion jak najbardziej :)

Tylko dokładniej o której? :)

Opublikowano

Wstępny pomysł był taki by o 19 spotkać się standarowo pod C66 a o 19:30 wystartować w stronę stadionu ;)

Opublikowano

Dzięki KoNoReX :msn-wink:

Pogoda to co się z orientowałem na szybko, ma być ok na czwartek :(

Wystartuje z roboty o 19, to najwyżej poczekam :) zaklepie najlepszą miejscówkę !scooter

Opublikowano

No to świetnie :boxing: ktoś jeszcze deklaruje przybycie z małym grilem i kawałkiem mięsiwa w kufrze? :)

Opublikowano

Pod stadionem jeszcze nie byłem, czy tam w ogóle można palić grille?

Opublikowano

Postaram się podjechać, urządzeń nie biorę, bo wpadam tylko na moment. Jak zwykle w piątek – pobudka 5:00.

Opublikowano

Anubis pali się grille pod stadionem ale czy można ? nie wiem :)

Ostatnio miałem spot z Hyundaia Coupe. rozpaliliśmy małego grilla. Przejeżdżała i policja i straż miejska 3 razy i nawet nie podjechali do Nas. Aby nie robić ognicha w grillu i syfu nie zostawić :)

Opublikowano

Czy można nie wiem, lecz praktycznie większość ludzi z Yountimer przy samochodach rozkłada krzesła stoliki i grilują, tak więc jeżeli my z kilkoma turystycznymi się rozstawimy myślę, że nic się nie stanie :)

• Sympatycy
Opublikowano

Kto dziś pod c66 ? My tylko na moment, rano w piątek pobudka o 3,30. Wize, larwa, marcyś, niuniuś mamy do pogadania. :)

Opublikowano

Ja będę. Skuter po dużym przeglądzie to można się kulać :)

Opublikowano

Tylko czy ktoś nastawia się na grilowanie bo nie chcę podjechać i z tym jednym małym grilem i jak ciul wyglądać na tle wszystkich biesiadujących Yountimerowców :)

Opublikowano

Ja postaram się być punkt 19 w C66 i z tego co czytałem 19.30 start na YTP, jeśli ktoś już bierze grilla to chętnie zabrałbym tylko kiełbaskę :)

• Sympatycy
Opublikowano

O 19-tej mam spotkanie, jak się zakończy w ciągu godziny to podjadę na stadion.

Opublikowano

Jaco zabrzmiało poważnie z tym, że mamy do pogadnia ;-) już się boję ale stawiamy się pomimo naszego strachu pod c66 :-P

Ja niestety grilla nie wezmę, bo raczej nie spakuję go do mojej xj'ty :-p

• Klubowicze
Opublikowano

No to może i ja podjadę na stadion

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...