Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak załączyć zdjęcia z dysku? to może i ja bym parę wrzucił

Sysgone dał linka, ale patrz najpierw na 2 ostatnie posty tego tematu.

Jacek, dlaczego nie ma fotek z przymierzania moich nakolanników na różne części ciała? :partytime:

• Klubowicze
Opublikowano
:partytime: Jack..., dobre, dobre.
  • Sympatycy
Opublikowano

Jack, danie pt. " spot wczorajszy " okraszony Twoimi zdjęciami i komentarzami ... :clapping:

Mega zejefajny :) uśmiełem się do bólu :partytime:

Do następnego :mad2:

Opublikowano

Dziękuję za rewelacyjny przejazd :partytime:, Było bardzo miło

Opublikowano

Kilka fotek ode mnie

(ps. pgizi - sorki wiesz za co - obiecuję poprawę)

xyd6.jpg

yc4b.jpg

vopn.jpg

9i5h.jpg

w8th.jpg

oq3t.jpg

9ed8.jpg

9ks2.jpg

hekj.jpg

pdx3.jpg

Opublikowano

Cześć Burgmaniacy! Znowu musimy żałować, że nas nie było, ale jutro jazda w Polskę na 3-tygodniowy urlopik!!! Pierwsza baza w... Ciechocinku, a potem ... Mazury, Kaszuby. Trójmiasto i pewnie coś po drodze. Pozdrawiamy, kulajcie i czekajcie na nas! Do zobaczenia!

Gruby z Grubą

Opublikowano

miłe było z Wami to moje pierwsze kulanko. Dzięki ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za spota, miło było wszystkich spotkać i poznać nowych kolegów. Fotki zajefajne. Moje dodam jak się trochę ogarnę. Dzięki za odprowadzenie Larwie i Sławkowi. Pozdro

Nareszcie się ogarnąłem. Niestety ostrość niektórych jest nie najlepsza

273fbb52ee29e8b8gen.jpg

f08ee9cb2e13be94gen.jpg

8c3e5de69ab63b9bgen.jpg

d12ff3f0ef5bd480gen.jpg

d0329097417fa3cegen.jpg

a063f32ade8202d4gen.jpg

1031bf2fd97aa38cgen.jpg

752a5ed3a549b586gen.jpg

079fd0a861d042a2gen.jpg

b585762430612230gen.jpg

pozdro

• Sympatycy
Opublikowano

I jedna fotka moja.

WP_000245.jpg

Opublikowano

Serce rośnie od takiego widoku i to pod kolumną :laughing:

• Klubowicze
Opublikowano

Taka cisza nastała... czy wszyscy na wakacjach? Dzisiaj mamy czwartek. Ktoś będzie pod C66?

Opublikowano

Ją chciałem podskoczyć , ale zależy jaka pogoda będzie. jak narazie jest idealnie do jazdy.

Opublikowano

Witam Was wszystkich. Jeszcze z Wami nie latałem => stąd pewnie głupie pytanko: o ktorej planujecie ruszyć spod C66?

Gorąco pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja tradycyjnie melduje się o 18.30 pod ZUS'em i o 1845 start do C66.

Do Rafi; tego nie da się przewidzieć, nie ma żadnej reguły.

Opublikowano

Podjadę na godzinkę. Do zobaczyska :mad2:

• Klubowicze
Opublikowano

No i już po spocie... a szkoda.

Miło było. Był lodzik na Starówce (jakkolwiek to zabrzmi) i to nie kręcony a gały!

Zapiekanek nie było, bo zabrakło Sonora.

Było małe, spokojne kulanko... i na koniec był YoungTimerPlazza.

No właśnie, a propos, jest taka koncepcja, żeby w przyszły czwartek zabrać ze sobą na spota... grile i całą resztę, tzn.: kiłbę, boczek, kaszankę (co kto lubi), pieczywko, keczup (niesłusznie nazywany keczapem), chrzan, przyprawy, napoje i co tam komu do głowy przyjdzie, o talerzykach, kubeczkach i sztućcach nie zapominając i o godz. 19.30 wystartować z C66 na w/w YoungTimerPlazza pod Stadionem. Na miejscu parkujemy w kółeczku (lub jakkolwiek inaczej), rozpalamy pod rusztami i "biesiadujemy". Na koniec zostawiamy po sobie wzorowy porządek.

Wiem, że to dość odważna koncepcja, ale.... czemu nie?

Co sądzicie o tym pomyśle?

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też już w bazie. Fajny spocik, dobre lody na starówce i spotkałem kolegę ktory nie odzywał sie przez rok :-( bo się okazuje że do Wojska go poniosło ;-) . Mowa o Patryku.

Pomysł z grillem osobiście mi się podoba. W końcu są wakacje i zawsze to jakaś odmiana :-).

Jeśli będzie kilka osób chetnych to może być fajny spocik.

Opublikowano

No właśnie, a propos, jest taka koncepcja, żeby w przyszły czwartek zabrać ze sobą na spota... grile i całą resztę, tzn.: kiłbę, boczek, kaszankę (co kto lubi), pieczywko, keczup (niesłusznie nazywany keczapem), chrzan, przyprawy, napoje i co tam komu do głowy przyjdzie, o talerzykach, kubeczkach i sztućcach nie zapominając i o godz. 19.30 wystartować z C66 na w/w YoungTimerPlazza pod Stadionem. Na miejscu parkujemy w kółeczku (lub jakkolwiek inaczej), rozpalamy pod rusztami i "biesiadujemy". Na koniec zostawiamy po sobie wzorowy porządek.

Wiem, że to dość odważna koncepcja, ale.... czemu nie?

Co sądzicie o tym pomyśle?

Fajny pomysł i z chęcią bym się na takie coś wybrał bo to zawsze coś innego, poza tym maxi mają sporą ładowność więc sporo potrzebnego sprzętu się zmieści :D

Opublikowano

Dzieki wszystkim za Spocik jak zawsze Udany.

lodowe kule na Starówce nastepnie odwiedzilismy Youngtimer Warsaw PKP Stadion

na koniec rozmowa o Grillu i Nowych miejscach na Czwartkowe Spotkania i Tyle kazdy w swoja strone .

Ja dotarłem do Swojej Zajezdni dopiero Teraz jeszcze zaliczylem 2-kawki i pogawedki w Pubie motocyklowym "Dwa Koła" i to na tyle .

Do Zobaczyska Nastepnym Razem Mam Nadzieje ze GRILL Wypali ;-D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------

Moja Propozycja na NOWE Spotkania Czwartkowe:

Pizzeria Biesiadowo - PIASECZNO, ul.Pawia 7 lok. 206

- 10% RABATU dla osób posiadajacych Kamizelkę Klubową "MAXI SKUTEROWY KLUB - www.Burgmania.net "

http://www.biesiadowo.pl/restauracje/mazowieckie/piaseczno-pawia/menu

http://www.biesiadowo.pl/restauracje/mazowieckie/piaseczno-pawia/galeria

http://www.biesiadowo.pl/restauracje/mazowieckie/piaseczno-pawia/pizzeria

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------- LUB ---------------------------------------------------------------------------

Pub motocyklowy "Dwa Koła" Warszawa ul. Tunelowa 2

http://where2moto.com/places/53-pub-motocyklowy-dwa-koa

http://www.gastronauci.pl/pl/3607-dwa-kola-warszawa

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I To narazie na Tyle czekam na Wasze Koledzy/Koleżanki Opinie

• Klubowicze
Opublikowano

Moim zdaniem nie ma co zmieniać miejsca spotkań czwartkowych jak wejdziecie na pierwsze posty tego wątku to zobaczycie jaka była dyskusja prz wyborze C66. Zawsze można spotkać się pod czy w C66 a potem jechać dalej w dowolne miejsce. Tylko zaproponujcie to na spocie.

• Sympatycy
Opublikowano

Nie, nie chodzi o zmianę miejsca spotów. C-66 jest jak najbardziej super, chociaż by na zimę :).

Chodzi nam tylko o nowe pomysły na to co robimy jak sobie pogadamy pod 66-mi.

Oczywiście jazda jest najważniejsza :Jumpy: ale w ramach urozmaicenia mamy taki pomysł jak np; grill.

Spotykamy się pod 66-mi, gadugadu i w ramach atrakcji jedziemy np; pod stadion, rozpalamy grilla i wsuwamy kiełbę itp.

A szczególnie że są wakacje :D

Opublikowano

Jestem za grilem pod stadionem, bo gdy my przyjeżdżamy to najlepsze fury już odjeżdżają.

Dawajcie wpadniemy tam od razu na 19! Rozpalimy grile i zobaczymy wszystko to co nam umyka.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za miłą, lajtową atmosferę. Było czuć już wakacyjną atmosferę.

Dzięki Krzytro za miłe kulanko w stronę domku - MOC była na naszym pasie :D

::::::

Do wakacyjnych Spot'owych przejazdów dorzucam propozycję pieczenia kiełbaski na łące lasku młocińskiego (wylot na Gdańsk) tak mi to wczoraj chodziło po głowie.

- kilka miejsc na ognisko i pieczenie kiełbaski (nie trzeba ciągnąć grilli) i dużo miejsca na parkowanie. W tygodniu, po południu raczej mało ludzi.

Wypadałoby chyba wrzucić wątek, >> PROPOZYCJE gdzie kulnąć spod C66 >> aby poddać pomysł liderowi, bo widzę że temat rozwojowy i zaśmiecimy ten temat >> miejsce spotkań...

• Klubowicze
Opublikowano

Przecież to napisałem ale fragmenty z tego postu można zrozumieć inaczej.

...... rozmowa o Grillu i Nowych miejscach na Czwartkowe Spotkania .......

Moja Propozycja na NOWE Spotkania Czwartkowe:

............I To narazie na Tyle czekam na Wasze Koledzy/Koleżanki Opinie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...