Sympatycy orzeł Opublikowano 3 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Lipca 2013 Tylko że ja kończę pracę dopiero o 21. Więc musiałbym do Was dołączać na trasie. Tylko skąd mi wiedzieć w którym miejscu będziecie? wysle ci moj nr na PM.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2013 Temperatura niesamowita jestem o 18.30 ZUS 18.45 ruszam pod 66-tki
maro99 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja też postaram się przybyć ... Krótkie wakacje mam już za sobą...
SewerynR Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 ja też będę o 19 w 66, ciekawe czy duży skład dziś będzie i gdzie ruszymy, w razie co ruszam 18:45 z BP z MC'donaldem przy skrzyż. Modlińskiej i Kowalczyka - kto z rejonów Białołęka, Targówek, Legionowo to zapraszam.
Klubowicze Campto Opublikowano 4 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja postaram się do Was dołączyć na trasie.
Bosy Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Raczej będę pod C66. Proszę kolegów o przeczyszczenie uszków ... Potrzebuję pomocy przy przesłuchaniu mojej Majki... Cuś mi tam brzęczy podejrzanie w okolicach napędu.
pabloxl Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 To i ja zawitam pierwszy raz... Będzie nas chyba dużo...
Klubowicze PIN Opublikowano 4 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2013 dostałem przepustkę ->ZUS->C66->?->Home
Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2013 Melduję się pod ZUS'em o 18.30.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2013 Zjechałem na baze. Dzieki wszystkim za spotkanie. Było Nas wielu i płeć piękna również dopisała. Poprosimy zdjęcia z dzisiejszego spotkania :-) Do nastepnego.
Administrator Artix Opublikowano 4 Lipca 2013 Administrator Opublikowano 4 Lipca 2013 Spocik zaliczony choc ja zapomnialem palcata a Larwa antenki - young timer sie rozrasta wiec moze czas i mojego odkurzyc choc to tylko very young timer. Lodzik pod kolumna tez zaliczony bo i zarowno pogoda (tu super) jak i komary (to lipa) dopisaly - Gienka - dzieki tu juz wiesz za co .
Larwa Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 My też dotarliśmy troszkę okrężną drogą :-) na Modlińską ze stadionu wracaliśmy przez Nowy Dwór, lotniskow w Modlinie, łomianki i most grota... ale kulanko odwaliliśmy. Artix ty też torebusi zapomniałeś :-)
Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2013 Zjednoczeni w Burgmanii! To był bardzo miły spocik; fajny przejazd, małe żarełko i kilka pięknych maszyn do podziwiania na YoungTimerPlazza. Dziękuję wszystkim uczestnikom. p.s. Dołączam się do prośby o foty.
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2013 Fotograficzna relacja ze spotu, zdecydowanie odbiegająca od rzeczywistości. Pinu, Grzechocnik - Ha ha ha... Miętus - Wy się śmiejcie, a ja tu se popstrykam i Pinu skuta nie odpali... Ania, Larwa - Eeej, Gumisiek, co to za laska?! Gumisiek - Nie wiem, nie znam, Pani o drogę pytała... Mariusz - Taaaki był, mówię wam, taaaki...! Sonor - Ej, widzisz tą obrączkę, tam na tym ręcu...? No...! To ta Pani jest zajęta! Sonor - Ej, ej, ta Pani jest ze mną! Gienia - Wyłączyłam żelazko, czy nie wyłączyłam...? Artix - Fajna ta Gienia... Miętus - Ale mi się miętusy w kieszeni posklejały...! Wszyscy - Mniam, mniam... Domel - Hmmm.... ale fajne... mniam, mniam...! Sonor - aghrrru, khgkruu, bleghr... Kłaczek. !yeah A ku ku, zgadnij kto...? - No gdzie ciągniesz mnie po betonie...?! Zostaw mnie, no zostaw, brutalu jeden! - Pokazałabym wam fakesa, ale nie wypada... Do widzenia, pa,pa..., spdajce... spdajce...!
Sympatycy orzeł Opublikowano 4 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2013 Wlasnie wrocilismy.Spocik zaliczony.Dzieki Campto za droge powrotna i poczestunek.
Gieńka Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja również dziękuję za fajnego spota. Campto dzięki za herbatkę. Jacku fajne fotki. Artix spoko nie ma za co ;-)
Gość Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Nie dojechałem, ponieważ poleciałem i powróciłem nową „Włoszką”. Jest fajna, jest duża. Ma w pytę elektryki i elektroniki. Pierdzielnięcie po garach też ma.
maro99 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja również dziękuję za dzisiejsze spotkanie. Niezmiernie żałuję, że nie mogłem pojechać z Wami dalej, ale za następnym razem pewnie się uda. Po raz pierwszy miałem okazję spotkać użytkownika SYM-a ( a właściwie sympatycznych użytkowników) Będzie okazja do wymiany doświadczeń z użytkowania skuta tej marki. Niezmiernie sympatyczny tym razem był też przejazd z C66. Nie czułem się jak jakiś outsider w grupie, ale jej pełnoprawny uczestnik, pomimo posiadania słabszego skutera. Tak jest nie tylko sympatyczniej, ale i dużo bezpieczniej. Pozdrawiam i do zobaczenia niebawem...maro99.
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2013 Było super! Dzięki za spota a dla Domela i Agi spec-dzięks za drogę powrotną. ps. Jacek super foto relacja uśmiałem się aż mnie berbeć boli -> rewelacyjnie oddany klimat dnia wczorajszego
Klubowicze Campto Opublikowano 5 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2013 Dołączam się do podziękowań za fajny przelot, choć na spocie byłem dość krótko. Mam nadzieję, że następnym razem uda się przybyć wcześniej. Orzeł i Gieńka - nie ma za co. Polecam się na przyszłość.
Bosy Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Niestety wczoraj nie dane mi było kulnąć się dalej, więc po spocie kulnąłem się do domku, po drodze "niedbale porzucając" Grzchocnika. Za to dzięki Artixowym czystym uszom już wiem co mi najprawdopodobniej brzęczy z tyłu. Ukłony!
SewerynR Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 jak załączyć zdjęcia z dysku? to może i ja bym parę wrzucił
Rekomendowane odpowiedzi