Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Tylko że ja kończę pracę dopiero o 21. :msn-cry: Więc musiałbym do Was dołączać na trasie. Tylko skąd mi wiedzieć w którym miejscu będziecie? :dontgetit:

wysle ci moj nr na PM.
  • Sympatycy
Opublikowano

Temperatura niesamowita :)

jestem o 18.30 ZUS 18.45 ruszam pod 66-tki

Opublikowano

Ja też postaram się przybyć ... Krótkie wakacje mam już za sobą...

Opublikowano

ja też będę o 19 w 66, ciekawe czy duży skład dziś będzie i gdzie ruszymy, w razie co ruszam 18:45 z BP z MC'donaldem przy skrzyż. Modlińskiej i Kowalczyka - kto z rejonów Białołęka, Targówek, Legionowo to zapraszam.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja postaram się do Was dołączyć na trasie.

Opublikowano

Raczej będę pod C66. Proszę kolegów o przeczyszczenie uszków ;)... Potrzebuję pomocy przy przesłuchaniu mojej Majki... Cuś mi tam brzęczy podejrzanie w okolicach napędu. :)

• Klubowicze
Opublikowano

Bede pod ZUSem :)

Opublikowano

my ze Sławkiem meldujemy się pod c66

Opublikowano

To i ja zawitam pierwszy raz... Będzie nas chyba dużo... :)

• Sympatycy
Opublikowano

Zawitamy, zawitamy. :)

• Klubowicze
Opublikowano

dostałem przepustkę :) ->ZUS->C66->?->Home :)

• Klubowicze
Opublikowano

Melduję się pod ZUS'em o 18.30.

• Sympatycy
Opublikowano

Zjechałem na baze. Dzieki wszystkim za spotkanie. Było Nas wielu i płeć piękna również dopisała.

Poprosimy zdjęcia z dzisiejszego spotkania :-)

Do nastepnego.

• Administrator
Opublikowano

Spocik zaliczony choc ja zapomnialem palcata a Larwa antenki - young timer sie rozrasta wiec moze czas i mojego odkurzyc ;) choc to tylko very young timer. Lodzik pod kolumna tez zaliczony :) bo i zarowno pogoda (tu super) jak i komary (to lipa) dopisaly - Gienka - dzieki tu juz wiesz za co :).

Opublikowano

My też dotarliśmy troszkę okrężną drogą :-) na Modlińską ze stadionu wracaliśmy przez Nowy Dwór, lotniskow w Modlinie, łomianki i most grota... ale kulanko odwaliliśmy. Artix ty też torebusi zapomniałeś :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

To był bardzo miły spocik; fajny przejazd, małe żarełko i kilka pięknych maszyn do podziwiania na YoungTimerPlazza.

Dziękuję wszystkim uczestnikom.

p.s.

Dołączam się do prośby o foty.

• Klubowicze
Opublikowano

Fotograficzna relacja ze spotu, zdecydowanie odbiegająca od rzeczywistości.

Pinu, Grzechocnik - Ha ha ha...

Miętus - Wy się śmiejcie, a ja tu se popstrykam i Pinu skuta nie odpali...

SNC00001.jpg

Ania, Larwa - Eeej, Gumisiek, co to za laska?!

SNC00002.jpg

Gumisiek - Nie wiem, nie znam, Pani o drogę pytała...

SNC00012.jpg

Mariusz - Taaaki był, mówię wam, taaaki...!

SNC00004.jpg

Sonor - Ej, widzisz tą obrączkę, tam na tym ręcu...? No...! To ta Pani jest zajęta!

SNC00006.jpg

Sonor - Ej, ej, ta Pani jest ze mną!

Gienia - Wyłączyłam żelazko, czy nie wyłączyłam...?

Artix - Fajna ta Gienia... :drool:

Miętus - Ale mi się miętusy w kieszeni posklejały...!

SNC00009.jpg

Wszyscy - Mniam, mniam...

Domel - Hmmm.... ale fajne... mniam, mniam...!

Sonor - aghrrru, khgkruu, bleghr... Kłaczek. !yeah

SNC00020.jpg

A ku ku, zgadnij kto...?

SNC00026.jpg

- No gdzie ciągniesz mnie po betonie...?! Zostaw mnie, no zostaw, brutalu jeden!

SNC00032.jpg

- Pokazałabym wam fakesa, ale nie wypada... Do widzenia, pa,pa..., spdajce... spdajce...! :blush:

SNC00031.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Wlasnie wrocilismy.Spocik zaliczony.Dzieki Campto za droge powrotna i poczestunek.

Opublikowano

Ja również dziękuję za fajnego spota.

Campto dzięki za herbatkę.

Jacku fajne fotki.

Artix spoko nie ma za co ;-)

Opublikowano

Nie dojechałem, ponieważ poleciałem i powróciłem nową „Włoszką”. Jest fajna, jest duża. Ma w pytę elektryki i elektroniki. Pierdzielnięcie po garach też ma.

Opublikowano

Ja również dziękuję za dzisiejsze spotkanie. Niezmiernie żałuję, że nie mogłem pojechać z Wami dalej, ale za następnym razem pewnie się uda. Po raz pierwszy miałem okazję spotkać użytkownika SYM-a ( a właściwie sympatycznych użytkowników) Będzie okazja do wymiany doświadczeń z użytkowania skuta tej marki. Niezmiernie sympatyczny tym razem był też przejazd z C66. Nie czułem się jak jakiś outsider w grupie, ale jej pełnoprawny uczestnik, pomimo posiadania słabszego skutera. Tak jest nie tylko sympatyczniej, ale i dużo bezpieczniej. Pozdrawiam i do zobaczenia niebawem...maro99.

• Klubowicze
Opublikowano

Było super! Dzięki za spota a dla Domela i Agi spec-dzięks za drogę powrotną.

ps. Jacek super foto relacja uśmiałem się aż mnie berbeć boli :drool: -> rewelacyjnie oddany klimat dnia wczorajszego :blush:

• Klubowicze
Opublikowano

Dołączam się do podziękowań za fajny przelot, choć na spocie byłem dość krótko. :drool:

Mam nadzieję, że następnym razem uda się przybyć wcześniej.

Orzeł i Gieńka - nie ma za co. Polecam się na przyszłość. :blush:

Opublikowano

Niestety wczoraj nie dane mi było kulnąć się dalej, więc po spocie kulnąłem się do domku, po drodze "niedbale porzucając" Grzchocnika. Za to dzięki Artixowym czystym uszom :blush: już wiem co mi najprawdopodobniej brzęczy z tyłu. Ukłony!

Opublikowano

jak załączyć zdjęcia z dysku? to może i ja bym parę wrzucił

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...