Sympatycy Miętus Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzięki za spota, jak zawsze było bardzo sympatycznie W drodze powrotnej z Serocka do W-wy udało się wszystkie pajęczyny na Królu pozrywać goniłem " Strażaka"- adrenalina pobudziła organizm i teraz nie zasnę Kilka fotek poniżej:
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2013 PS Worlan rozumiem że nie chciałeś jechać na lotnisko a nie ze się zgubiłeś ..? Nie zgubiłem się, przy pomniku lotnika odbiłem w prawo, a wy śmigneliście w lewo w Żwirki.
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ale fajnie Wam było, jest co żałować. Ile km nakręciliście?
Sympatycy Jaco Opublikowano 28 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Może ktoś chętny na sobotę : http://www.swiatmotocykli.pl/Motocykle/1,124078,14183056,Zlot_skuterzystow_w_Warszawie.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_swiat_motocykli
Administrator Artix Opublikowano 28 Czerwca 2013 Administrator Opublikowano 28 Czerwca 2013 Okreslenie "zlot" to lekkie naduzycie w przypadku tego spędu
Klubowicze Campto Opublikowano 28 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2013 Okreslenie "zlot" to lekkie naduzycie w przypadku tego spędu Może coś bliżej słowem wyjaśnienia?
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2013 Jak porównasz sobie ten piknik organizowany przez sklep z prawdziwym zlotem organizowanym przez klub moto (np. Burgmanię) to będziesz wiedział.
dr.big Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2013 Nie, to chyba "Swiat Moto" dał ciała pisząc dumnie "zlot" ... Na plakacie jest odpowiednie określenie -> "1st. SPOT" dlatego ich określenie jest jak najbardziej właściwe, a to, którego użył "SM" śmieszne i na wyrost ... "Zlot skuterzystów w Warszawie" :) .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2013 Na www.skuterowo.com też ta impreza jest szumnie nazywana zlotem.
T0MEK Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ale po co? (żeby chociaż jakieś promocje były w tym sklepie, bo grill, muzyka i piwo (alkoholowe) to wolę u siebie na miejscu).
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2013 Promocja firmy (czytaj reklama).
T0MEK Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Dlatego właśnie spodziewałbym się jakiejś promocji - dobry przykład daje Honda Plaza. Jak, ktoś był to niech wrzuci relacje proszę. PS.: jak to pisałem kilka godzin temu, to chodziło mi o promocję/zniżki na sprzedawany asortyment (by się przydały, żeby było po co tam jechać). Teraz dopiero zauważyłem ze wcześniej Wrzoniu piszesz o promocji/reklamie - mam nadzieję, że nie zostałem źle zrozumiany. Artuas (poniżej): dzięki za info.
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2013 Calosc wygladala tak jakby dopiero zaczynali, a nie do konca byli przygotowani. Reklama i PR duzo lepszy (wiekszy) od samego miejsca. Na zewnatrz namiocik z ciuszkami - firma moto magnus, kilka skuterkow, a w wewnatrz wrazenie malego parkingu. Miejsce PRZEREKLMOWANE - moze sie rozwinie. To tak na szybko. Fotki postaram sie podlaczyc jutro.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 30 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2013 Byłem tam ok 15:00. Było sporo maszyn ale HD, ze względu na "The legend on tour". Tak jak pisze arturas jedna wiata z ciuchami Tucano Urbano i trzy czy cztery skutery na zewnątrz, a gril był owszem ale organizowany przez Motoakcesoria. Fakt jeszcze do imprezy było parę godzin , ale nie zapowiadało się ciekawie, tym bardziej, że do 18:00 mieli działać harleyowcy. Zastanawiam się gdzie miał być ten koncert. Taki to był "pierwszy zlot skuterowy Scootracers".
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2013 Byliśmy ok 18, nic ciekawego. A 2 z kolegą Arturasem ciekawsze, oczywiście w stronę Poznania. !scooter !scooter
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dzieki JACO:) mile z Wami bylo kulanko i szkoda ze tak krotko. kilka fotek z (tzw. SPOT'u) otwarcia salonu >>TUTAJ
Dizajner Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Byliśmy ok 18, nic ciekawego. A 2 z kolegą Arturasem ciekawsze, oczywiście w stronę Poznania. !scooter !scooter To fakt byłem i szybko sie zmyłem z kolegą lipa straszna
SewerynR Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Kiedy najbliższy spot? śr od 19 w Caffe66? Ja się piszę jak coś - tylko żeby pogoda dopisała, poprawcie mnie jeśli pomyliłem miejsce/termin.
Sympatycy orzeł Opublikowano 1 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2013 Spoty zawsze w czwartki o 19-ej.
Klubowicze Campto Opublikowano 1 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2013 Spoty zawsze w czwartki o 19-ej. I to właśnie jest dla mnie problem. Za wcześnie.
Administrator Artix Opublikowano 2 Lipca 2013 Administrator Opublikowano 2 Lipca 2013 Campto o 19 to sie zaczyna, latem okolo 20 ruszamy dalej i przewaznie trwa hmm do 22 - 23 wiec dasz rade
Gość Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zawsze dla kogoś jest za późno, a dla innego za wcześnie. Dla mnie czwartek też nie jest najszczęśliwszym dniem na spoty. Ale akurat może w ten dojadę, z tym że na chwilkę, bo w piątek szychtę mam na 4:00.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 3 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Lipca 2013 Zawsze dla kogoś jest za późno, a dla innego za wcześnie. Grzesiu a dla niektórych czasami jest za daleko hehe już ty coś o tym wiesz co ? PS Jak by co to w czwartek jestem w 66-ach
Klubowicze Campto Opublikowano 3 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2013 Campto o 19 to sie zaczyna, latem okolo 20 ruszamy dalej i przewaznie trwa hmm do 22 - 23 wiec dasz rade Tylko że ja kończę pracę dopiero o 21. Więc musiałbym do Was dołączać na trasie. Tylko skąd mi wiedzieć w którym miejscu będziecie?
Rekomendowane odpowiedzi