Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za spota, jak zawsze było bardzo sympatycznie :clapping:

W drodze powrotnej z Serocka do W-wy udało się wszystkie pajęczyny na Królu pozrywać goniłem " Strażaka"- adrenalina pobudziła organizm i teraz nie zasnę

Kilka fotek poniżej:

2013-06-27+20.33.06.jpg

2013-06-27+20.32.40.jpg

2013-06-27+20.32.19.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

PS

Worlan rozumiem że nie chciałeś jechać na lotnisko a nie ze się zgubiłeś ..?

Nie zgubiłem się, przy pomniku lotnika odbiłem w prawo, a wy śmigneliście w lewo w Żwirki.

• Klubowicze
Opublikowano

Ale fajnie Wam było, jest co żałować. Ile km nakręciliście?

• Administrator
Opublikowano

Okreslenie "zlot" to lekkie naduzycie w przypadku tego spędu :)

• Klubowicze
Opublikowano

Okreslenie "zlot" to lekkie naduzycie w przypadku tego spędu :)

Może coś bliżej słowem wyjaśnienia? :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jak porównasz sobie ten piknik organizowany przez sklep z prawdziwym zlotem organizowanym przez klub moto (np. Burgmanię) to będziesz wiedział.

Opublikowano

Nie, to chyba "Swiat Moto" dał ciała pisząc dumnie "zlot" :) ... Na plakacie jest odpowiednie określenie -> "1st. SPOT" dlatego ich określenie jest jak najbardziej właściwe, a to, którego użył "SM" śmieszne i na wyrost :) ... "Zlot skuterzystów w Warszawie" :) :) :).

• Klubowicze
Opublikowano

Na www.skuterowo.com też ta impreza jest szumnie nazywana zlotem.

Opublikowano

Spróbujemy dotrzeć.

Opublikowano

Ale po co?

(żeby chociaż jakieś promocje były w tym sklepie, bo grill, muzyka i piwo (alkoholowe) to wolę u siebie na miejscu).

• Klubowicze
Opublikowano

Promocja firmy (czytaj reklama).

Opublikowano

Dlatego właśnie spodziewałbym się jakiejś promocji - dobry przykład daje Honda Plaza.

Jak, ktoś był to niech wrzuci relacje proszę.

PS.: jak to pisałem kilka godzin temu, to chodziło mi o promocję/zniżki na sprzedawany asortyment (by się przydały, żeby było po co tam jechać).

Teraz dopiero zauważyłem ze wcześniej Wrzoniu piszesz o promocji/reklamie - mam nadzieję, że nie zostałem źle zrozumiany.

Artuas (poniżej): dzięki za info.

• Klubowicze
Opublikowano

Calosc wygladala tak jakby dopiero zaczynali, a nie do konca byli przygotowani. Reklama i PR duzo lepszy (wiekszy) od samego miejsca. Na zewnatrz namiocik z ciuszkami - firma moto magnus, kilka skuterkow, a w wewnatrz wrazenie malego parkingu. Miejsce PRZEREKLMOWANE - moze sie rozwinie. To tak na szybko. Fotki postaram sie podlaczyc jutro.

• Klubowicze
Opublikowano

Byłem tam ok 15:00. Było sporo maszyn ale HD, ze względu na "The legend on tour". Tak jak pisze arturas jedna wiata z ciuchami Tucano Urbano i trzy czy cztery skutery na zewnątrz, a gril był owszem ale organizowany przez Motoakcesoria. Fakt jeszcze do imprezy było parę godzin , ale nie zapowiadało się ciekawie, tym bardziej, że do 18:00 mieli działać harleyowcy. Zastanawiam się gdzie miał być ten koncert. Taki to był "pierwszy zlot skuterowy Scootracers".

• Sympatycy
Opublikowano

Byliśmy ok 18, nic ciekawego. A 2 z kolegą Arturasem ciekawsze, oczywiście w stronę Poznania. !scooter !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Dzieki JACO:) mile z Wami bylo kulanko i szkoda ze tak krotko.

kilka fotek z (tzw. SPOT'u) otwarcia salonu >>TUTAJ

Opublikowano

Byliśmy ok 18, nic ciekawego. A 2 z kolegą Arturasem ciekawsze, oczywiście w stronę Poznania. !scooter !scooter

To fakt byłem i szybko sie zmyłem z kolegą lipa straszna

Opublikowano

Kiedy najbliższy spot? śr od 19 w Caffe66? Ja się piszę jak coś - tylko żeby pogoda dopisała, poprawcie mnie jeśli pomyliłem miejsce/termin.

• Sympatycy
Opublikowano

Spoty zawsze w czwartki o 19-ej.

• Klubowicze
Opublikowano

Spoty zawsze w czwartki o 19-ej.

I to właśnie jest dla mnie problem. Za wcześnie. :thumbsup:

• Administrator
Opublikowano

Campto o 19 to sie zaczyna, latem okolo 20 ruszamy dalej i przewaznie trwa hmm do 22 - 23 wiec dasz rade

Opublikowano

Zawsze dla kogoś jest za późno, a dla innego za wcześnie. Dla mnie czwartek też nie jest najszczęśliwszym dniem na spoty. Ale akurat może w ten dojadę, z tym że na chwilkę, bo w piątek szychtę mam na 4:00.

• Sympatycy
Opublikowano

Zawsze dla kogoś jest za późno, a dla innego za wcześnie.

Grzesiu a dla niektórych czasami jest za daleko hehe :rolleyes: już ty coś o tym wiesz co ?

PS

Jak by co to w czwartek jestem w 66-ach

• Klubowicze
Opublikowano

Campto o 19 to sie zaczyna, latem okolo 20 ruszamy dalej i przewaznie trwa hmm do 22 - 23 wiec dasz rade

Tylko że ja kończę pracę dopiero o 21. :msn-cry: Więc musiałbym do Was dołączać na trasie. Tylko skąd mi wiedzieć w którym miejscu będziecie? :dontgetit:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...