Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki wszytkim za fajnego spota... szczególnie za małą wycieczkę przez Zegrze, Serock i Wyszków... trzeba będzie to niedługo powtórzyć

• Klubowicze
Opublikowano

A tak na prawdę to Leszi też Cię porzucił :ninja: jak bym mu nie przypomniał na rondzie w Konstancinie co by na Ciebie poczekał bo przecież razem jedziecie w tym kierunku to całkiem sam byś wracał. :)

No co zrobić taki mój los :rip: , jakoś dałbym sobie rade, ale jaką miałem za to fajną drogę przez las i jakieś 50 cm do bliskiego spotkania z sarenką !placz

Opublikowano

Dobry był ten wypad Serock Wyszków Marki i tam was pożegnałem, było ok. 22;45 kiedy się rozłączyliśmy .A potem kawałek samemu jakoś tak dziwnie :)

Opublikowano

Wize widzisz, że bez nas to smutno. Musimy kiedyś powtórzyć wyzieczkę, tylko Mućkę zabierz ze sobą koniecznie

Opublikowano

Powtórzymy tylko na trochę dłużej żeby się napić piwka co? :)

Opublikowano

To następnym razem pojedziemy troche dalej za Pułtusk kilka kilometrów nad sam Narew

Opublikowano

Jaco, temat jest rzucony w wątku WBN.

Opublikowano

Co z jutrzejszym spotkaniem ?

• Klubowicze
Opublikowano

A co ma być? Normalnie jak co czwartek 19:00 pod C66.

• Sympatycy
Opublikowano

Burek odebrany wiex będę pod 66 - mi

Opublikowano

a ktoś śmiga dzisiaj spod ZUS-u?

Opublikowano

Wszystko wskazuje na to, że będę. Pod C66.

• Klubowicze
Opublikowano

Chciałem być, nie wyszło :-(. Pozdrawiam, wszystkich.

Opublikowano

W końcu udało mi się być chociaż na chwilę.

GrzechoCnik - dzięki za szybką instrukcję jazdy w kolumnie :drunk:

Fajne uczucie gnać taką ferajną - to uzależniające :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Milo bylo Was widziec. Ja niestety zdecydowalem,ze spadam do domu,bo po robocie bylem za mocno zje....... Do nastepnego.

• Sympatycy
Opublikowano

Rynek w Serocku zaliczony. Fajnie było, szczególnie w drodze powrotnej. ;)

Strażak, ty, ty, ty....szarańczo jedna .....:):clapping:

Opublikowano

@Basista:odniosłem wrażenie, że Ciebie zgubiliśmy po drodze. Następnym razem zjaw się na 19tą to pogadamy nieco dłużej.

No i przyzwyczaisz się do jeżdżenia w szyku.

@szarańcza: zostałem z tyłu w drodze powrotnej, bo chciałem. Nie lubię tak gnać.

A tu ferajna na rynku w Serocku.

APDC0877.JPG

reszta fotek TUTAJ

Opublikowano

Pierwsze wrazenie z odwiedzin w nowym miejscu Cafe 66 ok

ciekawy jestem czy podobały się wam nasze maszyny na żywo bo widziałem po minach ze chyba zrobiły wrażenie?

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spota i za wspólny wypad do Serocka

Worlan bo ja lubię tak czasami :clapping: na bzzzzy !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanie i wspólny wyjazd do Serocka.

Droga powrotna Mnie troszkę pobudziła,ale to zawdzięczam Strażakowi który chciał pogonić wariata :clapping:

Na Cargo też było fajnie tylko te komary strasznie upierdliwe.

• Sympatycy
Opublikowano

Też już na miejscu. Zaliczylem dziś dwa rodzaje jazdy:

Elgancko i dostojnie

oraz

Szarancza prowadzona przez innego niz ten co zawsze hehe.

Spot zaliczony. Dzieki wszystkim.

PS

Worlan rozumiem że nie chciałeś jechać na lotnisko a nie ze się zgubiłeś ..?

Opublikowano

Pierwsze wrazenie z odwiedzin w nowym miejscu Cafe 66 ok

ciekawy jestem czy podobały się wam nasze maszyny na żywo bo widziałem po minach ze chyba zrobiły wrażenie?

Coście tak szybko zwiali spod C66. Nie daliście nam szansy na dotknięcie, kopnięcie w oponkę itp. :clapping:

A tak na marginesie, rzeczywiście maszyny wyglądają jak skutery zwiadu wojskowego.

• Administrator
Opublikowano

Dzieki za kulanko, choc ja dzis zmarzlem na szczescie kiedy zrobilo sie jeszcze zimniej sprzedalem xc400 Smokowi i wsiadlem za szybe t-maxa jako ze nie mialem serca meczyc yamahy odpuscilem szarancze :( choc i tak mimo kilku czerwonych gdzie ja stanalem a szarancza nie dorwalem was pod grota :clapping:

Smoku dzieki ;) bo bezmyslnie wypialem podpinke a mialem tylko koszule na sobie i letnie rekawiczki - manetki pomogly :)

Opublikowano

No nie tak szybko zdązyliśmy odrdzewiacza się napić i dupska posadzić na kaapach w srodku i jazda wy byliscie w grupie nie chcieliśmy się napraszać

było podejsc i zagadać zwiad wojskowy nie gryzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...