Larwa Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 dzięki wszytkim za fajnego spota... szczególnie za małą wycieczkę przez Zegrze, Serock i Wyszków... trzeba będzie to niedługo powtórzyć
Klubowicze PIN Opublikowano 21 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2013 A tak na prawdę to Leszi też Cię porzucił jak bym mu nie przypomniał na rondzie w Konstancinie co by na Ciebie poczekał bo przecież razem jedziecie w tym kierunku to całkiem sam byś wracał. No co zrobić taki mój los , jakoś dałbym sobie rade, ale jaką miałem za to fajną drogę przez las i jakieś 50 cm do bliskiego spotkania z sarenką !placz
wize60 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dobry był ten wypad Serock Wyszków Marki i tam was pożegnałem, było ok. 22;45 kiedy się rozłączyliśmy .A potem kawałek samemu jakoś tak dziwnie
Larwa Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Wize widzisz, że bez nas to smutno. Musimy kiedyś powtórzyć wyzieczkę, tylko Mućkę zabierz ze sobą koniecznie
wize60 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Powtórzymy tylko na trochę dłużej żeby się napić piwka co?
Gość woytekpo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 To następnym razem pojedziemy troche dalej za Pułtusk kilka kilometrów nad sam Narew
Sympatycy Jaco Opublikowano 22 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2013 https://www.facebook...?ref=3. Może w środę ruszymy w większej grupie z pod C66 ?
Sysgone Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jaco, temat jest rzucony w wątku WBN.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 26 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2013 A co ma być? Normalnie jak co czwartek 19:00 pod C66.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Burek odebrany wiex będę pod 66 - mi
Bosy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wszystko wskazuje na to, że będę. Pod C66.
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2013 Chciałem być, nie wyszło :-(. Pozdrawiam, wszystkich.
Basista Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 W końcu udało mi się być chociaż na chwilę. GrzechoCnik - dzięki za szybką instrukcję jazdy w kolumnie Fajne uczucie gnać taką ferajną - to uzależniające Pozdrawiam
OsIoLeK Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Milo bylo Was widziec. Ja niestety zdecydowalem,ze spadam do domu,bo po robocie bylem za mocno zje....... Do nastepnego.
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Rynek w Serocku zaliczony. Fajnie było, szczególnie w drodze powrotnej. Strażak, ty, ty, ty....szarańczo jedna .....
GrzechoCnik Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 @Basista:odniosłem wrażenie, że Ciebie zgubiliśmy po drodze. Następnym razem zjaw się na 19tą to pogadamy nieco dłużej. No i przyzwyczaisz się do jeżdżenia w szyku. @szarańcza: zostałem z tyłu w drodze powrotnej, bo chciałem. Nie lubię tak gnać. A tu ferajna na rynku w Serocku. reszta fotek TUTAJ
Dizajner Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pierwsze wrazenie z odwiedzin w nowym miejscu Cafe 66 ok ciekawy jestem czy podobały się wam nasze maszyny na żywo bo widziałem po minach ze chyba zrobiły wrażenie?
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzięki wszystkim za spota i za wspólny wypad do Serocka Worlan bo ja lubię tak czasami na bzzzzy !scooter
Klubowicze .maniek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzięki wszystkim za spotkanie i wspólny wyjazd do Serocka. Droga powrotna Mnie troszkę pobudziła,ale to zawdzięczam Strażakowi który chciał pogonić wariata Na Cargo też było fajnie tylko te komary strasznie upierdliwe.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Też już na miejscu. Zaliczylem dziś dwa rodzaje jazdy: Elgancko i dostojnie oraz Szarancza prowadzona przez innego niz ten co zawsze hehe. Spot zaliczony. Dzieki wszystkim. PS Worlan rozumiem że nie chciałeś jechać na lotnisko a nie ze się zgubiłeś ..?
GrzechoCnik Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pierwsze wrazenie z odwiedzin w nowym miejscu Cafe 66 ok ciekawy jestem czy podobały się wam nasze maszyny na żywo bo widziałem po minach ze chyba zrobiły wrażenie? Coście tak szybko zwiali spod C66. Nie daliście nam szansy na dotknięcie, kopnięcie w oponkę itp. A tak na marginesie, rzeczywiście maszyny wyglądają jak skutery zwiadu wojskowego.
Administrator Artix Opublikowano 27 Czerwca 2013 Administrator Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzieki za kulanko, choc ja dzis zmarzlem na szczescie kiedy zrobilo sie jeszcze zimniej sprzedalem xc400 Smokowi i wsiadlem za szybe t-maxa jako ze nie mialem serca meczyc yamahy odpuscilem szarancze choc i tak mimo kilku czerwonych gdzie ja stanalem a szarancza nie dorwalem was pod grota Smoku dzieki bo bezmyslnie wypialem podpinke a mialem tylko koszule na sobie i letnie rekawiczki - manetki pomogly
Dizajner Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 No nie tak szybko zdązyliśmy odrdzewiacza się napić i dupska posadzić na kaapach w srodku i jazda wy byliscie w grupie nie chcieliśmy się napraszać było podejsc i zagadać zwiad wojskowy nie gryzie
Rekomendowane odpowiedzi