Larwa Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 pewnie coś na miejscu ustalimy :-) a jakie masz propozycje???
Gość woytekpo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja jak zwykle będę i chętny na wspólne kulanko
OsIoLeK Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Postaram się być,wszystko zależy od roboty.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Będę ze Strażą pożarną 18.30 ZUS 18.45 ruszamy.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Czerwca 2013 Administrator Opublikowano 20 Czerwca 2013 W związku z PM'ami informuję, że dziś będzie druga (ostatnia) możliwość pozyskania ostatnich egzemplarzy koszulek zlotowych Zostało: 2 szt XL męska 1 szt XXL męska 2 szt S męska 1 szt L damska Będę miał też podkładki pod tablice rejestracyjne. Do zobaczenia
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 20 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Cormoran nie becz dam ci fory heheh A poza tym twardziele nie płaczą
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2013 Będę ze Strażą pożarną 18.30 ZUS 18.45 ruszamy. 18.30 po ZUS powiadasz, mmmm a czemu ryczysz ?
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2013 Będę pod ZUS'em.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2013 18.30 po ZUS powiadasz, mmmm a czemu ryczysz ? A powiem szczerze że sam się zastanawiam o co Straży Pożarnej chodzi i nie kumam o co kaman. Ale pod ZUS-em się dowiem hehe
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2013 No to sobie polataliśmy (polatałem) w dosłownym tego słowa znaczeniu. C1 dzisiaj po raz pierwszy wzbiła się w powietrze. Wrażenie jest, tylko jakoś mało sterowna była. Ze Starówki wyruszyłem ostatni, później czerwone mnie zatrzymało i już mi się nie chciało Was gonić. Ale i tak było ok!.
Bosy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 A u mnie spot zaczął się przypadkowo bardzo sympatycznie od spotkania grupy Burgmaniaków na trasie Łazienkowskiej ... A potem było już tylko lepiej. Dzięki za wspólne kulanko do Zygmusia i lody. Ustalone zostało, że kolor świderków jest dziwnie skorelowany z wielkością... Ciekawe czy grupa podróżników dotarła już na Mazury czy jednak zatrzymali się w Serocku
GrzechoCnik Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Taki tłum był pod Kolumną i jeszcze klika TUTAJ
Anubis Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Hej a to z dzisiaj fotki? Ja byłem pod 66 jakos po 20:00 i nikogo nie było, później pojechałem pod kolumnę i tam byłem do ok 21:30 . Nikogu nie spotkałem
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wszystko dziś pięknie i zacnie. Przejazd przez Warszawkę zaliczony, było Nas naprawdę dużo. Potem kilka grupek sie rozjechało. My pojechaliśmy nad Wisłę w Konstancinie, zrobiliśmy przejazd wzdłuż wałów Wiślanych i pojechaliśmy na drugiego loda i kanapkę do McDonald w Wilanowie. PS Wszędzie gdzie byliśmy były piep......ne komary. Co za rok z tymi komarami.
Klubowicze Jack Opublikowano 20 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ciekawe czy grupa podróżników dotarła już na Mazury czy jednak zatrzymali się w Serocku Grupa grzecznie prowadzona przeze mnie , dotarła do Zegrza na okonki, czy tam inne owoce wód śródlądowych, co kto sobie zażyczył. Komary też były, i owszem... !guns Potem dwóch z nas ruszyło w stronę domu, a reszta ruszyła... No właśnie nie wiem gdzie
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2013 I ja melduję się z bazy po wypadzie w kierunku południowym. Przyjemne kulanko było, dzięki, naprawdę się odprężyłem.
Gość woytekpo Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Na mazury nie dotarliśmy ale wielką pętle sobie zrobiliśmy Był okonek, serock, wyszków i marki. Przystanek w burger king i rozjazd do domu. Dzięki wszystkim za spokojne kulanko. 150km prawie dzisiaj zrobione
Klubowicze Jack Opublikowano 20 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2013 No, no... Wyszków zaliczyliście?! Na dwupasmówce z Wyszkowa do Wawy można ładnie pocisnąć. ...Przystanek w burger king Lody, zapiekanki, okonek, burger king... A potem się dziwią, że skuter dużo pali...
HubPatio Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 To Było Prawdziwe KULANIE . C66 , Zygmuś , Zegrze, Serock , Wyszków , Skuszew , Trasa S8 w stronę Warszawki , Lucynów , Niegów , Emilanów , Słupno , Marki , S8 Toruńska i Do Zajezdni przybyłem 23:30 . DZiekuję Wszystkim oraz Nielicznej Grupie w której MIAŁEM Przyjemnosc Jechać za Miłe Spędzenie z Wami Czasu. Do Nastepnego
Sympatycy Radoslav Opublikowano 21 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ja również dziekuję za wspólne kulanie poprzez Zygmunta oraz Wyszków. Do zobaczenia niebawem
Klubowicze PIN Opublikowano 21 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jedyne co mi przychodzi do głowy to: Dzięki wszystkim za kulanko ale w szczególności Orzechowi i Sonorowi, że mnie podpuścili co by polatać i koledze leszi-emu za drogę powrotna po porzuceniu przez grupę głodomorów
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2013 A tak na prawdę to Leszi też Cię porzucił jak bym mu nie przypomniał na rondzie w Konstancinie co by na Ciebie poczekał bo przecież razem jedziecie w tym kierunku to całkiem sam byś wracał. Leszi pobuda heheh
Klubowicze robson Opublikowano 21 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2013 Robert, a Bogdan tylko patrzy, czyta i z podziwu wyjść nie może.... . Pozdrawiam serdecznie z tropików (czytaj Kujawy) .
Sympatycy orzeł Opublikowano 21 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Na mazury nie dotarliśmy ale wielką pętle sobie zrobiliśmy Był okonek, serock, wyszków i marki. Przystanek w burger king i rozjazd do domu. Dzięki wszystkim za spokojne kulanko. 150km prawie dzisiaj zrobione .No to Wojtek. wracaliscie do wawy obok mojej chatki.Mialem siei kulnac na spota ale jezdzilem innym jednosladem (taczka)
Rekomendowane odpowiedzi