Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie coś na miejscu ustalimy :-) a jakie masz propozycje???

Opublikowano

Ja jak zwykle będę i chętny na wspólne kulanko

Opublikowano

Ja również Postaram sie Przybyć

Opublikowano

Postaram się być,wszystko zależy od roboty.

• Sympatycy
Opublikowano

Będę ze Strażą pożarną :lol1: 18.30 ZUS 18.45 ruszamy.

• Administrator
Opublikowano

W związku z PM'ami informuję, że dziś będzie druga (ostatnia) możliwość pozyskania ostatnich egzemplarzy koszulek zlotowych :lol1:

Zostało:

2 szt XL męska

1 szt XXL męska

2 szt S męska

1 szt L damska

Będę miał też podkładki pod tablice rejestracyjne.

Do zobaczenia scooter.gif

• Sympatycy
Opublikowano

Cormoran nie becz dam ci fory heheh :lol1:

A poza tym twardziele nie płaczą

• Klubowicze
Opublikowano

Będę ze Strażą pożarną :) 18.30 ZUS 18.45 ruszamy.

18.30 po ZUS powiadasz, mmmm :clapping: a czemu ryczysz ?

• Klubowicze
Opublikowano

Będę pod ZUS'em.

• Sympatycy
Opublikowano

18.30 po ZUS powiadasz, mmmm :clapping: a czemu ryczysz ?

A powiem szczerze że sam się zastanawiam o co Straży Pożarnej chodzi i nie kumam :) o co kaman.

Ale pod ZUS-em się dowiem hehe

• Sympatycy
Opublikowano

No to sobie polataliśmy (polatałem) w dosłownym tego słowa znaczeniu. C1 dzisiaj po raz pierwszy wzbiła się w powietrze. Wrażenie jest, tylko jakoś mało sterowna była. :)

Ze Starówki wyruszyłem ostatni, później czerwone mnie zatrzymało i już mi się nie chciało Was gonić. Ale i tak było ok!.

Opublikowano

A u mnie spot zaczął się przypadkowo bardzo sympatycznie od spotkania grupy Burgmaniaków na trasie Łazienkowskiej :)... A potem było już tylko lepiej. Dzięki za wspólne kulanko do Zygmusia i lody. Ustalone zostało, że kolor świderków jest dziwnie skorelowany z wielkością... Ciekawe czy grupa podróżników dotarła już na Mazury czy jednak zatrzymali się w Serocku :)

Opublikowano

Taki tłum był pod Kolumną

DSC_0212.JPG

i jeszcze klika TUTAJ

Opublikowano

Hej a to z dzisiaj fotki?

Ja byłem pod 66 jakos po 20:00 i nikogo nie było, później pojechałem pod kolumnę i tam byłem do ok 21:30 .

Nikogu nie spotkałem :)

• Sympatycy
Opublikowano

Wszystko dziś pięknie i zacnie. Przejazd przez Warszawkę zaliczony, było Nas naprawdę dużo. Potem kilka grupek sie rozjechało.

My pojechaliśmy nad Wisłę w Konstancinie, zrobiliśmy przejazd wzdłuż wałów Wiślanych i pojechaliśmy na drugiego loda i kanapkę do McDonald w Wilanowie.

PS

Wszędzie gdzie byliśmy były piep......ne komary. Co za rok z tymi komarami. :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ciekawe czy grupa podróżników dotarła już na Mazury czy jednak zatrzymali się w Serocku ;)

Grupa grzecznie prowadzona przeze mnie :cowboy:, dotarła do Zegrza na okonki, czy tam inne owoce wód śródlądowych, co kto sobie zażyczył. Komary też były, i owszem... !guns

Potem dwóch z nas ruszyło w stronę domu, a reszta ruszyła... No właśnie nie wiem gdzie :)

• Klubowicze
Opublikowano

I ja melduję się z bazy po wypadzie w kierunku południowym.

Przyjemne kulanko było, dzięki, naprawdę się odprężyłem.

Opublikowano

Na mazury nie dotarliśmy ale wielką pętle sobie zrobiliśmy :) Był okonek, serock, wyszków i marki. Przystanek w burger king i rozjazd do domu. Dzięki wszystkim za spokojne kulanko. 150km prawie dzisiaj zrobione :cowboy:

• Klubowicze
Opublikowano

No, no... Wyszków zaliczyliście?! Na dwupasmówce z Wyszkowa do Wawy można ładnie pocisnąć. :)

...Przystanek w burger king

Lody, zapiekanki, okonek, burger king... A potem się dziwią, że skuter dużo pali... :cowboy:

Opublikowano

To Było Prawdziwe KULANIE . C66 , Zygmuś , Zegrze, Serock , Wyszków , Skuszew , Trasa S8 w stronę Warszawki , Lucynów , Niegów , Emilanów , Słupno , Marki , S8 Toruńska i Do Zajezdni przybyłem 23:30 .

DZiekuję Wszystkim oraz Nielicznej Grupie w której MIAŁEM Przyjemnosc Jechać za Miłe Spędzenie z Wami Czasu.

Do Nastepnego

• Sympatycy
Opublikowano

Ja również dziekuję za wspólne kulanie poprzez Zygmunta oraz Wyszków.

Do zobaczenia niebawem :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi do głowy to: Dzięki wszystkim za kulanko ale w szczególności Orzechowi i Sonorowi, że mnie podpuścili co by polatać :cowboy: i koledze leszi-emu za drogę powrotna po porzuceniu przez grupę głodomorów :)

• Sympatycy
Opublikowano

A tak na prawdę to Leszi też Cię porzucił ;) jak bym mu nie przypomniał na rondzie w Konstancinie co by na Ciebie poczekał bo przecież razem jedziecie w tym kierunku to całkiem sam byś wracał. :)

Leszi :cowboy: pobuda heheh

• Klubowicze
Opublikowano

Robert, a Bogdan tylko patrzy, czyta i z podziwu wyjść nie może.... :) .

Pozdrawiam serdecznie z tropików (czytaj Kujawy) :rip: .

• Sympatycy
Opublikowano

Na mazury nie dotarliśmy ale wielką pętle sobie zrobiliśmy :rip: Był okonek, serock, wyszków i marki. Przystanek w burger king i rozjazd do domu. Dzięki wszystkim za spokojne kulanko. 150km prawie dzisiaj zrobione :)

.No to Wojtek. wracaliscie do wawy obok mojej chatki.Mialem siei kulnac na spota ale jezdzilem innym jednosladem (taczka)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...