OsIoLeK Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Milo bylo poznac nastepnych Burgmaniakow. Szarancza pod kolumne byla calkiem calkiem, tylko niestety sprzet nie ten mam. dzieki za spotkanko i do nstepnego. Ja juz dotarlem do domku.
Klubowicze arturas Opublikowano 13 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2013 Mój pierwszy raz z Wami naprawdę miło... dziękuję wszystkim za atmosferę i nieokaleczony przelot do DZIKA. Grzecho dzięki za fotki. Do następnego razu.
Gość woytekpo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Gieńka bo delikatna ale naprawde delikatna szarancze zrobilismy pod kolumne ps. Musze cos pogrzebac przy moim SW bo dopiero od 100wy moge z Worlanowym zoltkiem powalczyc, na starcie znowu dostaje baty a o nowym kymco xciting 400i powiem tyle Artix a co ja mam powiedzieć. Jechałem na końcu bo teoretycznie mam taki sam sprzęt jak Ty ale jednak jaki inny i jaki wolny
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Czerwca 2013 Administrator Opublikowano 13 Czerwca 2013 Spot udany, tak jak czulem :-) Ciesze sie ze tempo tym razem dobralem ok... choc byli tacy co stekalii, ze za wolno. Trudno, ich problem Ja juz jezdze꠰powolutku! Jutro wrzuceꪠ foty. Ps. Smoku, zyjesz? :-) Tapatalk 2 by A93
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 13 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Nooo powiem tak: w końcu Kymco zrobiło porządny skuter. Fabryczny T-max 500 dostaje lekkie baty na początku, wyprzedzić Kymco XCT 400 się nie daje do mniej więcej 120-130 km/h. Jak dla mnie rewelka. Mariusz: kulanie do Dzika w niezłym tempie, w pewnym momencie wyprzedził nas autobus 511 PS. Żyję. Odbiłem bo czas do domu, poleciałem Wisłostradą z Piootrem. Spotkaliśmy Bandita 650 i Africę Twin i były testy
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2013 PS. Żyję. Odbiłem bo czas do domu, poleciałem Wisłostradą z Piootrem. Spotkaliśmy Bandita 650 i Africę Twin i były testy Dzięki za miły finisz w drodze do domku. Nie wiedziałem, że jesteśmy sąsiadami !piwko Po dzisiejszym spocie decyzja zapadła. Szukam następcy dla Burka. Koniec tego zwolnionego tempa !placz1
naviliss Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Dzięki za przejażdżkę fajnie było, chociaż szczerze powiem to za wolno też nie było ale tempo ok. Jak ktoś zainteresowany mam link do trasy. Zrobiliśmy ok. 40 km pod kolumne włącznie (trzeba odliczyć 20 km kulanka po warszawie jeszcze ;P) LINK: http://runkeeper.com...5llwusl766rcCQ4 Edit: poprawiony link
Amess Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Mijałem Was na Modlińskiej jak już wracaliście z Dzikiego. Ja niestety dopiero goniłem do domu z roboty. Może za tydzień...
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2013 Spot udany, średnie tempo przejazdu w obie strony ok. :-) Nowy Kymco 400 zaskakuje swoimi osiągami i wyglądem na plus. Brawo. Mussol, sporo straciłeś. Jazda powrotna dostarczała non stop adrenaliny. Ale co zrbić jak się ma pompę paliwa made in china. Musze cos pogrzebac przy moim SW bo dopiero od 100wy moge z Worlanowym zoltkiem powalczyc, na starcie znowu dostaje baty......... Eee, a ja nie wiedziałem, że powyżej 100-wy mam dalej cisnąć
Marci M Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Bez kostek lodu i dodatkowego paliwa Mussol chyba by nocował u dzika
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Czerwca 2013 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2013 Kilka wybranych obrazów z wczorajszego spota
Bosy Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Wreszcie udało się dotrzeć. I nawet pobyć trochę. Niestety na "Dzika" nie starczyło czasu i sił... Po dzisiejszym spocie decyzja zapadła. Szukam następcy dla Burka.A ja dla swojej Majesty 250... Tym bardziej, jak się człek napatrzył na tyle fajnych maszyn
marcyś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dzięki za miłe kulanko był to mój pierwszy spot i na pewno nie ostatni do następnego razu
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2013 Kurka wodna. Ale fajnie. Tyle Was aż było tyle? Zazdraszczam Wam i żałuję że nie mogłem być :-(
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Czerwca 2013 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2013 Kurka wodna. Ale fajnie. Tyle Was aż było tyle? Zazdraszczam Wam i żałuję że nie mogłem być :-( Te, Cormoran... A ty nadal siedzisz na zlotowisku? Wracaj na ojczyste grunty Wczoraj padły wstępne ustalenia co do poniedziałkowego WBN'a
GrzechoCnik Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 LINK: http://runkeeper.com...5llwusl766rcCQ4 Link pokazuje: Only Sebastian F.'s friends can see the map for this activity. Add Sebastian F. as your friend on RunKeeper to check it out! Nie da się go jakoś upublicznić?
HubPatio Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dzieks ;-D za Kulanie było Debeściarsko , Dzik wporzo ,pierogi z Mięsem na 6+ Ładnie przybrane polane skwarkami Oczywiście Polecam (Domowa robótka) , kolumna Zaliczona . DO NASTEPNEGO ;-))
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2013 Te, Cormoran... A ty nadal siedzisz na zlotowisku? Wracaj na ojczyste grunty Wczoraj padły wstępne ustalenia co do poniedziałkowego WBN'a Ale ja naprawdę nie byłem ostatni jak żegnałem się z kierowniczką ośrodka i dziękowałem jej za pobyt Ona zapytała tak: A czyje są te dwa motory przed recepcją ? Odparłem że pewnie ktoś jeszcze został ale kto to nie mam pojęcia. znaczy że jeszcze dwie osoby zostały albo zostawili motorki i pojechali samochodem z kimś. A co do WBN na poniedziałek jestem chętny
Marcino1 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dzięki wspólną jazdę. Było miło jak zawsze
Sympatycy Jaco Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2013 To my i nasze pare fotek: https://plus.google.com/photos/118174269708289479280/albums/5889398407275119921?authkey=CKLk8s_3kpXp8gE mamy nadzieję, że będą się podobały
wize60 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Szkoda że nie mogłem być ale 2 zmiana Jaco mi się nie podobały zdjęcia bo mnie tam nie było
SewerynR Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 my z Marcinem pomagaliśmy Jackowi z rozrusznikiem dlatego na Zygmunta już nie dojechaliśmy bo zeszło nam jeszcze trochę/
Larwa Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 my się zastanawiamy i pewnie bedziemy
Rekomendowane odpowiedzi